91

Херо МУСТАКАТАТА

преди 2 години

Нация,създадена със заповед на Коминтерна,която краде чужда история и език,е обречена.Северомакедонците говорят на осакатен български език,затова и мисленето им е осакатено.

90

български избирател

преди 2 години

Македонците ще разберат след известно време, че Пепеляшка не е принцеса, а тиквата не е каляска. Няма да видят покана за преговори и на следващата среща. Второ поредно вето. Ще има и трето, четвърто, пето....и т.н. докле им вденат *** кратуни от къде дУхАвЕЕтъро за Еуропската уния!!!За пореден пътЗайо Байо ще разбере ,че срещу вятъра на се пикае.

89

наблюдател от ООН

преди 2 години

Както винаги Зайо се прави на гръмнат заек и пак някой трябва да му набива канчето в случая че няма ново българско правителство, а само служебно такова.След като изтърваха влака за кандидатстване в ЕС,макетата сега чинно ще си чакат,пък ако трябва и още четвърт век,докато не вденат,както стана в спора им с Гърция.А за да вденат макетата понякога и четвърт век не стига...

88

Сата НАТО

преди 2 години

Македония участва в хора на тези, които ни наричат окупатори. България не е окупирала Македония, а я е освободила от сръбска окупация, колонизация и асимилация. Ако не искат да признаят това, значи нямаме приятелство. Отклоняването на въпроса в посока Самуил и Аспарух, е глупост без практическа полза. Герберите с години мотаха въпроса, без да посмеят да поставят истинския проблем. Трябва ревизия на постулатите за участието ни във ВСВ.

87

Гоце Делчев

преди 2 години

Зайо Байо и Северномакедонските драми,които се опитва да играе,вече са втръснали на всички в ЕС.Скоро няма да има с кой да се среща,освен със Стево Коминтерната.Ще му бият шута и в РСМ.Никой там няма да му прости лъжите и фалшивите внушения за начало на преговорите,които той постоянно загрява и дава на обикновения народ.Направо ги лъже и след това се прави на изненадан и пак измисля друга лъжа.Ще видим до кога ще кара така.Матриалът ще започне да се усеща,колкото и да не му е присъщо това.

86

Шикълбрунер Хайл

преди 2 години

Самуил е Български Цар !!! Македония е била област в Царство България !!!!

85

прав е доцНаумКойчев

преди 2 години

В Скопие са решили да не отстъпват от Коминтерновския югомакедонизъм,като го свръзват с "идентизитето и язъйко" им.Заев е подгрял атмосферата за Еуропската унияи всички антични историчари тръпнат да видят как "ке им натрошат костите НАбугарите".След това ще дойде и разочарованието и пищенето.ВЕТО до дупка му е майката...!

84

Анонимен

преди 2 години

Македония трябва да изтрие "окупатори" от учебниците и да обяснят, че до 1941 г 60% от населението там са били българи. Македонските партизани половината са били българи. А Михайло Апостоловски е един *** и набеден герой. Също така македонска нация не е била известна на света до август 1944 г. И държавата Македония съществува само защото Германия и Царство България са разгромили Югославската кральевина. Иначе и досега щеха да са южни сърби от Вардарска бановина. А Самуил си е ясен.

83

Изводи:

преди 2 години

РСМ е на практика почти превзета от албанците територия и е въпрос на малко време за да се превърне в Северно Косово.....и тогава ще им се стъжни!Защото в РСМ отдавна минаретата са повече от тези в Албания ,а след като допуснаха втори официален език албански,се сещаме какво ги чака! А и то си е напълно заслужено!

82

тотално изтрещяване.

преди 2 години

РСМ няма много време да се мотка. Ако Албания влезе преди нея,след това и тя може да поставя условия за влизане на античните Скопски историчари в Еуропската уния.Северна Македония е псевдодържава.Адски промити мозъци, живеещи още в 19ти век.

81

Анонимен

преди 2 години

Илчев е един соц престъпник.Няма и грам доверие за такива хора в Ес.Запомнете,Илчев и останалите соц историци сте нищо за запада,НИЩО.Вие сте като нацистите за тях и ви смятат за лъжци и с право.Искате да изкарате БГ от ЕС като развявате знамето на национализма.ЕС няма и грам доверие на такива ***.

80

Анонимен

преди 2 години

В кулоарите на ЕП вече съвсем открито се обсъжда дали България да не бъде изритана от ЕС, заради угодничеството си към Русия и заради спънките, които създава на Македония. Единствено липсата на установена процедура ни спасява ЗА СЕГА.

79

до 86

преди 2 години

Това е най-смисленият от всички въпроси. Проф. Илчев е поискал /след подписването на договора/ точно такива форуми - кангреси, конференции, с международно участие - не само ние, а и чужди учени да заявят за съществуването на Българската империя, да се заяви публично достоверността на историята ни. За ги няма тия РСМ-заигравки и лъжи! Отговорът е - нищо! Нула! Нито един форум, дори най-дребен. И при това положение - рсмакедонските лъжи си ги има! И Европа ни пита и не ни разбира!

78

Анонимен

преди 2 години

Мнението на чуждестранните историци е доста показателно колко жалко се държим.Те смятат проблема като между Испания и Португалия,Гърция Кипър,Швеция и Норвегия.....Ние правим напук на една братска държава.Забелязва се ,че за това работят все евразийски комунисти като Илчев,Иво Христов пт БСП.Искат да отделят България от ЕС.

77

До 83

преди 2 години

И НАТО и ЕС са вдигнали ръце от мафиотската ни клоака, троянски кон на Русия и при първа възможност ще се оттърват от нас. Македонският въпрос им идва дюшеш.

76

реалнафантазия

преди 2 години

Какво е мнението на световните историци относно българската и македонска история? :)

75

Анонимен

преди 2 години

И да са били някога българи, вече не са! Или го приемаме, или палим юргана на собствените си деца и внуци, за радост на враговете ни.

74

омръзна ми

преди 2 години

Омръзна ми от техните измислици, фалшификации и кражби. Битолския надпис го съсипаха, за да изтрият думата БЪЛГАРСКИ. Но ако им се дадем на тия, жална ни майка. Има ли нужда да ви убеждавам? Те ни го доказват всеки ден!

73

Анонимен

преди 2 години

Те и без нас ще се оправят, особено като ни изритат скоро от НАТО и ЕС, за да им освободим място.////Нас няма да изритат. Ако опре до въпроса или България или РСМ - северняците дуат яко таратора. Нито са сравним фактор като икономика, нито като население, нито има какво да предложат въобще освен проблеми, грандомания и скандали. Все едно да сравняваш България с Германия - толкова е незначителна РСМ спрямо нас.

72

7654

преди 2 години

Тая нашата комисия да не маха титлата Цар на Цар Самуил,щото Господ да ви накаже иначе! Не хипайте българската история и език ,и култура,заради някакви си измислени държави от комунизма след 1945 годинаТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ! Не ни интересува как тия сърбомани измислени си ппедставят българския цар Самуил пред едни .а пред децата по друг начин.Егати това да те е Северна Корея 2.Що за мизерия и простотия.Тая Македонска афера трябва вече да не ни вълнува,ВЕТО И ТОЧКА.