22

Анонимен

преди 3 години

връщайте Годжи и пенсионера Кантарджията и давайте да правим пак локдаун...

21

Анонимен

преди 3 години

Индийският вариант може да изяде една президентска глава, ще видим пораженията наесен.

20

Български вариант

преди 3 години

Като излезе Българския вариант на Вируса и като знаем каква е българската работа винаги нещо не работи с Вируса ще е свършено ще се само-прецака като се побългари. Типично по български вирусчето ще прецаква другарчетата си и така с епидемията ще свършено.

19

Умерен

преди 3 години

До Анонимен Трябва да се спрат всякакви мигранти от Азия и Африка. те са носители на опасни заразни заболявания.

18

УчудЕна

преди 3 години

Не, няма да ни оставят на спокойствие и тази есен и зима!

17

Справедливост

преди 3 години

ТЯ ПРОСТОТИЯТА ХОДИ ПО ЧОВЕКА.Е НЕМА ЛИ ДА СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ КОЙТО ДА СЛОЖИ КРАЙ НА ТАЗИ АФЕРА,ИЗМАМА И ТО Е ЯСНО ЧЕ ЩЕ ТРЕБВА ДА СЕ МАЧКА ЯКО ИНАЧЕ ЩЕ СТРАДАМЕ.ТАКЪВ ВИРУС НЕМА И НЕСЪЩЕСТВУВА.БОГАТИТЕ-ЗАБОГАТЯВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ,А БЕДНИТЕ-БРОЙКАТА ИМ СЕ УВЕЛИЧАВА И СТАВАТ ВСЕ ПО БЕДНИ.АЛЧНОСТТА ЩЕ ЗАТРИЕ СВЕТА.А НИЕ ЯВНО Е ЧЕ СМЕ "МАЗОХИСТИ".ЗНАЕМ ИСТИНАТА,НО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ИМ ИГРАЕМ ПО ГАЙДАТА

16

Анонимен

преди 3 години

И как така, бе Миме... един-единствен имал некъв си вариант на нещо си, което е мнооооого опасно и мнооооооооооого заразно, пък е само той.Е, те такава ви е цялата работа... как ги намирате по един-двама у села и паланки просто главата ми не го побира.

15

И КВО

преди 3 години

Вариант Делта не се покрива от съществуващите ваксини! И кво правим сега?

14

За Свединие

преди 3 години

Плевен е тотално пропаднало селище! Повтарям ТОТАЛНО! Повтарям ПРОПАДНАЛО! Повтарям СЕЛИЩЕ!

13

Анонимен

преди 3 години

Да не е някой наш "индиец" от с. Стърчище?

12

Марионетки

преди 3 години

Айде, затваряйте да видим как ще реагира заспалото стадо.

11

Плевен

преди 3 години

И кво с'я? Ужасният делта, гама, бета индийски щам бил у БГ-то още от април месец? И никой не е измрял в град Плевен, ама яко измрял? За днес само трима заразени, а от две седмици в зелената зона с под 20 болни на 100 000 население. Срам и позор за ковидясалите истерици! Още едно доказателство че стадния имунитет чрез преболедуване е за предпочитане пред боцкането с разни експериментални бълвочи!

10

zer

преди 3 години

Честито. Ако имате планове да се оперирате от нещо - действайте сега през лятотот, че октомври-ноеври пак ще гледаме репортажи от претъпкани болници май...

9

Анонимен

преди 3 години

Ок и 40 дни в Плевен само той ли е бил болен, другите случаи какви са, защо точно той е д пидробно изследване че и повторно. И какво е сега след 40 дни състоянието. Хсйде като пишете сензации карайте по обстойно а не подхвърляки на простолюдието психоза.

8

Анонимен

преди 3 години

Може и да е от индиец от Буковлък.

7

Не!

преди 3 години

С каква националност е, казвате? И не, няма да ви мине номера, няма да се подмокря от страх и няма да се ваксинирам. Хубав ден ви пожелавам!

6

до 3

преди 3 години

е индиец е от студентите в Университета. Това че не го казват не значи *** ние в болницата не знаем.

5

Анонимен

преди 3 години

На мен постоянно ми се краде, отвсякъде и по много . Ако не го правя, почват да ме сърбят крадливите ръчички. Докторите казаха че имам герберастки вариант на ковид.

4

Антон

преди 3 години

Лека полека пак започват да ни плашат. Нали според ес то сме били последни по ваксинация. И сега решиха да вкарат в медиите вариант делта, за да подплашат хората, които да отидат да се ваксинират. Толкова елементарни

3

Иху иху

преди 3 години

В главите ви е само корона вирус други болести няма Това е най голямата шашма в света за цели векове Не върви на хубаво света То бива лакомия но чак толкова не бива