75

Анонимен

преди 3 години

Вместо ваксини се опитайте да засилите имунната си система. Ваксините не са най доброто решение.Погрижете се за собственото си здраве и не залагайте, че ваксините ще ви спасят.

74

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно никога в човешката история не е имало подобни мракобесие и репресии. Това е много по-страшно и зверско.

73

AC AB

преди 3 години

От 11 октомври всички заведения пак ще ги затворят, МОЛ-овете също. Очакваме Конан-варваринът пак да пищи, че Рафи е затворено...

72

Анонимен

преди 3 години

Ковидарите са чумави. Върхвната *** на обществото. Инжектират ги в парка, мола и в автобус!!!??? Какво има да се говори?

71

Анонимен

преди 3 години

Ми ако не пуснете учениците на училище няма да има.

70

Милен

преди 3 години

До Клоунски СвятЕлементарна математика ще е като се научиш да смяташ. "Имаме 1.6 млн с някаква доза на ваксата" - 1.6млн не са с някаква доза, а това е броя на поставените ваксини. При положение, че на човек се слагат по 2 (защото повечето са Пфайзер), броя хора с поставени ваксини е не повече от 1млн. Толкова и ще остане, защото балъците свършиха. Тея дето си набоцкаха експерименталното лекарство да се молят да не умрат от някоя настинка в следствие на Antobody-dependent Enhancement (ADE).

69

Леша

преди 3 години

Ужасена, пийте ги тези хапчета, преби се да цъкаш + и - от 2 дни. Вълната ще е дълга колкото винкела ми, наесен ще има кютек. Да видим наесен, при първите настинки, колко инжектирани ще хвърлят топа, това ще е вълната.

68

Гадател

преди 3 години

Виждам много ваксотрупове, навсякъде са, търкалят се в калта.

67

Клоунски Свят

преди 3 години

Елементарма математика.От миналата година един от НОЩниците каза не веднъж че доказаните с тестове можем да ги умножим по 3 - към днешна дата това число е около 1,7 млн(420000х4). Имаме 1.6 млн с някаква доза на ваксата - ето ти 3,3 млн - това са повече от 47% със някаква форма на защита. Дори и да търкалят по 10-ина хил/ден до 15-ти Септември това е още 1 милион - т.е 4,3 млн със някаква защита - 62% и отгоре. Това си е направо стаден имунитет...Освен ако всичко не е предварително планувано

66

Анонимен

преди 3 години

Ваксовете ще умират като мухи, със залепени магнити по ръцете и магнити на челото муа-ха-ха

65

Кики

преди 3 години

Аман от врачки , шамани познавачи и разни фактори пророкуващи бъдещето.

64

IQ 3.14

преди 3 години

не откривам статия за пожара в химкомбината...

63

Анонимен

преди 3 години

АВТОРА, ПРОПУСНАЛ СИ В ЗАГЛАВИЕТО ДА КАЖЕШ: ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ НОВАТА ВЪЛНА...

62

80% булгар

преди 3 години

Ама нали народа масово си иска Радевата чета защото се опълчват на световната конспирация, която ни лъже, че имало вирус? Сега и тези ли се оказаха като предните и говорят за нова вълна! Оставка! Вирус няма, 5G е!

61

Анонимен

преди 3 години

Много конспиратори, пак бе... "Умници"...

60

Анонимен

преди 3 години

Ами ваксинирайте се, бе калпаци, щом толкова им вярвате на ваксините! Какъв ви е проблема? На БайГанча все някой му е крив за нещо.

59

Анонимен

преди 3 години

Колкото позволим да ни лъжат и изнудват, ей толкова ще е висока.

58

Анонимен

преди 3 години

ТОВА НИЕ МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕМ... ПО- ИНТЕРЕСНО НИ Е КАКВО Е ДВИЖЕНИЕТО ПО БАНКОВИТЕ СМЕТКИ НА РАЗНИТЕ ТАМ ДОЦ. И ПРОФЕСОРИ...

57

Анонимен

преди 3 години

Якооо, значи ще се кара сърф!

56

Анонимен

преди 3 години

63 миокардита се открива при ваксинираните. И понеже в моята пещера говорим няколко езика, ще кажа че преди 5 дни по CNN водещи американски лекари официално обявиха, че са против ваксината за лица под 18 г възраст, защото ваксинираните правят, както те се изразиха "възпаление на сърцето". Виж материала, има го в архива на телевизията. Няма да ти е трудно да го хванеш от твоя космодрум, щом ние пещерняците го хващаме!