112

Анонимен

преди 2 години

Рашков е отдавна за пенсия. След изборите ще има ревизия на кадрите на ДС/БСП, с 30 години назад и този път няма прошка, ще има осъдени и в затвора.

111

ха-ха ч

преди 2 години

Рашко Петрашко плува в блато от подаръчни торбички пълни с финикийски знаци и после ги отчита на Фигуранта. Няма да забравя усмивката на Пл. Узунов, когато видя "бутилката ром и кутията пури". Дай боже на всеки му такава торбичка.

110

Анонимен

преди 2 години

Бойко Рашков, накъдето се обърнем, десарска воня, а сред вонята, само наши кадри, на БСП/ДС. Всички, които не са с нас, са против нас и вече са аут.

109

Койчо

преди 2 години

Той народа от 30 години знае това но няма кой да разследва и да вкарва в затвора

108

от проКУРаТУРАта

преди 2 години

Така ще бъде докато не започнат корумпираните политици да влизат в затвора. Политикът трябва да е наясно че управлението на една държава е отговорна и съвестна работа и всеки, който злоупотребява с нея трябва да си понесе последствията.

107

Анонимен

преди 2 години

Тия излезнаха много по гладни от хората на Борисов. Пък и много вдигнаха летвата ром от 1200 долара и пури от 200 долара парчето.

106

Анонимен

преди 2 години

До скимтите лиЯвно си сексуално незадоволен обикновен ***:)))))))))))). Споко скоро няма да те задоволят, освен някой еднополов:)))))))))

105

Анонимен

преди 2 години

Комунистите понеже не могат никога да спечелят законни и честни избори, те прибягват до дезинформация, пропаганда и фалшификации. Така бащите на радевистите нагласиха изборите след 1944г., а реално под 10% са подкрепяли комунистите. Пак ще фалшифицират изборите, но да си спомнят какво стана при орешарски - 200 000 протестиращи от плиска до орлов мост против комунизма. Не ни провокирайте отново да излизаме на улицата, тогава ще видите какво е истински протест.

104

Анонимен

преди 2 години

Ами не се обръщай бе!!!!!! Кютай си стажа и си вземе пенсийката после. Айде че не остана много вече- половината мина

103

Анонимен

преди 2 години

Ало смешници, дойдохте на власт след платен от мутрата Божков-първи в списъка на САЩ, по закона "Магнитски"- протест, метеж и лек преврат. Какво повече, да говорим?

102

Анонимен

преди 2 години

От Освобождението до 2021 нищо не се е променило в БГ, все крадене, все намерили вратичка спешен случай, все назначили роднини и приятели, все рушвети, все бюджета окраден, все нямали тоалетна да се изпикаят. 150 години гледаме 1 филм в БГ.

101

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам на никого, който и да е в политиката!Просто вече на никого! Но вярвам в това, че наистина никой от гражданите не знае , как се харчат парите, които събират от всички нас!Всичко се харчи за джобове, наши хора и т.н. А истината е , че голям процент хора в България за жалост живеят в огромна бедност. България не е само София, в малките населени места е мизерия!Отвръщам се вече от всички! Срам ме е в какво се превръща България!Абсолютен срам!

100

Анонимен

преди 2 години

Комунистите се правят, сякаш нищо не се е случило. Нито неадекватно поведение та руския човек Радев, на срещата на НАТО, нито нерегламенгираната среща на фена на Хитлер Узунов, в кафенето, нито силовите изпълнения на "смелия" фитнес треньора Спецов, по събиране на данъците и неговата фирма източила пари по ДДС, не им прави впечатление. Нито лъжите, чистките, не смятат за проблем. Имат само 2 месеца, да осигурят честни избори, но ги занемариха, отсега се виждат проблемите, с машините за гласуване

99

Анонимен

преди 2 години

Правителството на Радев яко затъна в блатото от ром и пури. Изпълняват си програмата много добре това което другите постигнаха за 12 одини те ще го постигнат за 2 месеца.

98

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са първа политическа сила и даже процента им ще се увеличи на следващите избори. Чалгаря го разкриха че за нищо не става, никой няма да гласува зи дпс или бсп. Влязат ли патриотите ГЕРБ си правят коалиция и се свършва с цирка. След това ще ви се търси сметка. Включително на зеления чорап призовавал към държавен болшевишки преврат.

97

?

преди 2 години

До Анонимен 90Нещо, като Зрънкови ли?

96

скимтите ли,

преди 2 години

квичите ли на умряло, тлъсти герберски плъхоци. иде време и за конфискации и пандизи.

95

Анонимен

преди 2 години

е има ли толкова пури в страната колкото сте раздали, ние не сме толкова прозди

94

Анонимен

преди 2 години

Безпорядъкът го създава марионетното правителство на Радев. Всеки ден, гаф, като този на Узунов. Щом Киро Харварда т.н.- министър на иконовиката Петков, не разчита на защона, да контролира длъжниците/"недосегаемите", според него/, а на "смелостта", на едно лице-Спецов, тогава, къде е законността? Къде е законът? Ако събирането на данъци зависи от смелостта на един фитнес треньор, работил като такъв в Дубяй, където живеели 3 млн българи, според него.

93

Анонимен

преди 2 години

Дайте повече книжни торбички на Бойко Рашков и той ще опреви нещата. Накъдето се обърне ще е блато от ром и пури.