214

Анонимен

преди 3 години

Борисов 4, а?Не, Борисов 10 в централния софийски

213

''политотн

преди 3 години

Нали ни БАЛАМОСВАШЕ , че нямате нищо общо , а сега политотношения , ПОЛИТОТНОШЕНИЯ БЕЗ ПАРИ НИКЪДЕ НЯМА ПО СВЕТА !

212

Анонимен

преди 3 години

Борисов чаао,Борисов чаао,Борисов чао,Борисов чао,Борисов чао Борисов чао чао чао......!

211

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Маминият той...вода ненапита,вакло агне,жертва на...лошите вълци.Абе къде го намериха гербаджиите този...херувим.След време да го...канонизират,кат еталон за...честност.

210

Анонимен

преди 3 години

Опаааа... Май почна да го стяга вратовръзката нещо...

209

Анонимен

преди 3 години

Да пукна,ако лъжа-каза вожда и целуна иконата.

208

Кики

преди 3 години

Бибко часвникът цъка ,лъжецо днес и онези лентяи от Европа казаха ,че очакват присъди на най високо ниво.Всеки ден блатото смърди все повече.Овацийте в централният софийски ще бъдат за теб .Малко си дърт за невеста ама с малко грим ,ставаш.

207

реалист

преди 3 години

МУТРО, намерили си адвокат?

206

ОНЗИ

преди 3 години

Абе ОНЗИ я обясни пред българския народ колко беше външния дълг на бедната ни държавица и колко е сега - ето това е мерилото на твоето управление бе *** !!!!

205

Ачо

преди 3 години

Разбира се, че "Стотинка не сме получили"...Вземали са само кюлчета и евро-пачки!

204

Ангел

преди 3 години

Незабравяй ,че Американците слухтят цяла Европа тиквуне. Със сигурност тази тяхна реакция не е продиктувана от действията на Божков а най-вероятно са подслушвали всички ви.Със сигурност имат доказателства които небиха предоставили защото това ,ще е признание в незаконно подслушване от тяхна страна. НО факт ,е че си най-голямата издънка от бай Тошо насам !!!!

203

реалист

преди 3 години

ВЯРВАМ, ЧЕ БУДА БОРИСОВ НЕ Е ВЗЕМАЛ СТОТИНКА ПОДКУП, ЗАЩОТО СА БИЛИ МИЛИОНИ В БАНКНОТИ И КЮЛЧЕТА. СЪД,КОНФИСКАЦИЯ И ЗАТВОР.

202

Анонимен

преди 3 години

Парите за корупция са давани от държавната печатницата на БНБ която е частично приватизиранаПрез 1997 нямаше стотачки и печатницата беше държавна

201

АНОНИМЕН

преди 3 години

ДОЛЕН *** АКО НЕ СИ ВЗЕМАЛ НИЩО ОСЪДИ ГО,СТИГА НИ ЗАНИМАВА СЪС ПРОСТОТИЯТА СИ

200

тиква

преди 3 години

До Анонимен 218да за сметка на това партията на вожда е пълна със калинки

199

хъша

преди 3 години

то не се очаква да си признаеш че божков ти е давал подкупитози каквото и да каже означава че истината е обратното на думите му

198

Шоу

преди 3 години

А бе тва е шоу. Като изчетох коментарите и статията буквално се скъсах от смях.

197

Анонимен

преди 3 години

Абе; плюете Борисов, но в неговото правителство нямаше хора от партията на Божков. Прмерът е с Елена Фичерова, за която Рашков се закле, че била голям експерт.

196

бай ганю

преди 3 години

тоя се оправди и по зле от малко дете със поредните си смехотворщини на които само той си вярваи веднага бърза да отбие темата към поредни твърдения изпълнени със лъжибита карта си тикво приеми го също както тръмп се гърчи известно време в агония че трябва да здаде властта и накрая прие че е аут сега и ти си в същата агония на отиващия си индивид с его до звездите само че твоя страх е обвързан със посещение при бай ставри нали тикво заради това се дърпаш толкова силно от здаване на властта

195

Анонимен

преди 3 години

Има един друг негов авер,който също му пълнеше чекмеджето,но с държавни(наши)пари,на който в министерството му викаха заю баю и това е Николай Нанков.Този мазник се возеше редовно в джипката и правеше отчисленията за Баце.И него го покриха,както направиха с дебелото Лиле.Тия двамата колко стотици милиони са отклонили,не е истина.Ама кой да ги подпука?