199

Гиб Мелсън

преди 3 години

Да гласуваш за Винету след всички тези разкрития в областта на икономиката относно раздадените кредити на свои хора, подслушванията, реализирани печалби от подарени фурми и незаконните трансплантации в медицината, за да гласуваш пак за Винету , значи си изпечен престъпник.

198

реалист

преди 3 години

Другарю Буда Борисов от коя далечна дестинация ще гласуваш?

197

Зозо

преди 3 години

Боко пак ще ги такова не с 200, ами с 2000 този път. Особено както на спонсорчето от Дубай - руският агент Черепаха му блокираха банковите сметки :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

196

Тра-ла-ла

преди 3 години

Ей, много лъжат, ей....ГРоб нема и 20% да събере...Аба платените клакьори само това дуднат

195

Анонимен

преди 3 години

Хаххаха! 20% ама не днеска! Мечтайте си бандити за 20%!! Няма да се учудя, ако гербаджиите са четвърти! :) Но едно е ясно! - ББ е аут от политиката (дано да го видим осъден)!

194

ЗЗ

преди 3 години

Открийте излишния ред, който не съответства на останалите:а) Маркет Линксб) bTVв) истина

193

Анонимен

преди 3 години

Щом Босфор тв го е поръчали,считайте ,че е фалшименто.Тия са най-големите бокови ду.педавци.

192

Анонимен

преди 3 години

Партиите на протеста се оказаха ПАРТИИ НА МУТРИТЕ! СЕГА КОЙ ВЪТРЕ КОЙ ВЪН И НА КОЙ МУ ИЗГЛЕЖДА ПО-ПРАВДОПОДОБНО ОБЯСНЕНИЯТА НА БОЖКОВ ОТ ОБВИНЕНИЯТА НА ГЕШЕВ! ДАЛИ ВДИГНАТИЯ ЮМРУК Е ПРОТИВ МУТРИТЕ ИЛИ ПОВДИГНАТИТЕ ОБВИНЕНИЯ ПРОТИВ ОЛИГАРСИТЕ И РУСКИТЕ АГЕНТИ! ГЕШЕВ СИ ВЪРШИ ДОБРЕ РАБОТАТА И ЗА ТОВА ИСКАТ ДА ГО МАХНАТ!

191

ха-ха

преди 3 години

"Блажени са вярващите и тяхно е царството небесно ".Техен ще е и СПА-комплекса на бай Ставри ! *** и прокурори - рамо до рамо , крило до крило !

190

Анонимен

преди 3 години

айде,тия пак почнаха да ни къпят,че бат ви Бойка ще спечели...

189

Анонимен

преди 3 години

Партията на негласувалите българи отново ще е първа. Ако се манипулират изборите то ще е изборната активност, но всички партиите които ще влязат в Парламента ще си замълчат !

188

Анонимен

преди 3 години

Парламент от панделата би изглеждал - супер - бацо от герб в клалиция сьс - пеевски от дпс и марешки от патриотитеМисля , че сащ ще им осигури - квота

187

АСАН

преди 3 години

До ГЕРБ са пътнициМЯЗОХИСТИ,ПАК ЩЕ КОЛЕНИЧИТЕ ПРЕД БОЙКО,БЕ МАЗОХИСТИ СКАПАНИ.............

186

до троловете,

преди 3 години

драскайте, кликайте, че не остана. след 11.07 голям глад ви чака.

185

ГЕРБ са пътници

преди 3 години

Това е толкова поръчково, че няма накъде! ГЕРБ ще получат максимален резултат около 12-13%! Това, ако американците не посочат директно Тиквата за "лидера на политическа партия", който е приемал подкупи от Пеевски и Черепа.

184

Избирател

преди 3 години

Мисирките да обяснят на политиците, банкерите и финансистите, че между % и пункт има разлика. Може и на бившите членове на НОЩ, генерали и професори да им обяснят, че със статистиката си изобщо не са прави. Честито на Депутатите от 47-то НС. Сато пояснение, НС означава Народно събрание.

183

Необяснимо

преди 3 години

е мълчанието на белоСлавчовите и на систър Галева по повод американската санкция. Иначе са много устати и все по телевизора се показват.Нещо са като на акани в момента - мандалото им лопна, врътнаха им кранчето...А проучването, то е правено преди американския шамар.От днес нататък, при социологическите проучвания, трябва да се слага индекс "финансиране".Големи драми ги чакат "независимите" партии

182

Въпрос

преди 3 години

И що ги ручаме жабетата??!

181

иво8

преди 3 години

Слави ще е пръв.А Боко Тиквата изобщо да не се гласи за избори.Той заедно с Пеевски са са запътили за бай Ставри.

180

ОтЛом

преди 3 години

Бацето пак , че ви бие!