109

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеН 123 Партиите на Божков и Пеевски са БСП и ДПС, и това го знаят и малките деца!

108

Плосък Gerbeр

преди 3 години

Aaaa не е вярно ве, при Боци всичко беше точно... Долни лъжи и манипулации, сигурно Божков им е платил

107

Българин

преди 3 години

Приятели, предлагам САЩ да започнат да въвеждат визи за корумпирани български чиновници, само така ще се оправим. Наложи му виза за пътуване в САЩ и да го видим тогава как ще краде! Какво мислите приятели за моето предложение, хайде споделете във форума вашето мнение.

106

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 127 Точно САЩ си изпълняват договорите с България СТРИКТНО. Визи за нормалните българи на практика НЯМА. Ако си нормален гражданин издаването на виза отнема по-малко време от това МВР да ти издаде нови документи!

105

Анонимен

преди 3 години

Моме мустафа ,я кажи как прибрахте Милиардите от най-бедния народ КЕШ !!! за някви самолети,дето още завод нямате за производството им ? Колко плаща сащ за базите в Бг ? Бг Народа кво видя от вас - пари ли ,визи ли ,помащ ли ? - НИЩО !

104

Анонимен

преди 3 години

Сега разбрахте ли защо не е добре българските политици да се клепат помежду си в чужбина,че и в България,защото всичко се следи? Разбрахте ли? Двама се карат, трети пчечели!

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 106 "Аре марш предател долен, аз съм българофил не амери- или русо- фил ..." Лъжеш и то по най-долния и безцеремонен начин. Русофилите сте загубили всякакво чувство за почтеност, затова обичате да подкрепяте диктатури. Така както искаш САЩ да не се меси в България, така и те не би трябвало да се "месиш" в техните основания да си налагат санкции спрямо ТЯХНАТА юрисдикция, но ти търсиш сметка. Мдаааа. Крий червения каскет!

102

АнонимеН

преди 3 години

ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ФАЩ И ПОДЛО-ГАТА ИМ ГЕРБ, ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ПРЕСТЪПНИТЕ ПАРТИИ НА БОЖКОВ И ПЕЕВСКИ! ЯСНИ И ОТКРИТИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА!

101

Куку

преди 3 години

Значи някой трябва да каже,че има корупция 30 години,че ние да се събудим. Кой е вземал парите? Не че е тайна и това!

100

Българин

преди 3 години

Слава на САЩ! Поклон!

99

давай ГЕШЕВ

преди 3 години

Четири от шестте физически лица Васил Божков, Александър Манолев, Петър Харалампиев и Красимир Томов, за които Съединените щати обявиха, че налагат санкции по т.нар. закон Магнитски се оказаха клиенти на българското държавно обвинение, пише Правен свят....Президентът Румен Радев пък неотдавна твърдеше, че в интервютата си от ОАЕ Божков звучал дори по-убедително от своите обвинители......

98

Krom

преди 3 години

Коментарите тук показват до каква степен пропагандната машина в България добре си е свършила работата. Изчетох поне 10 противоречиви мнения кой е визирания от Америка политик. Ясно е едно - българското общество е тотално разделено. Америка играе собствената си игра, и тя няма нищо общо с интересите на българина. Те водят на повод "техните" играчи, по принципа на моркова и тоягата. Няма да "изсветлят" когото предполагате, най много да гръмне някоя незначителна марионетка.

97

Анонимен

преди 3 години

Събудете се! Махат български важни фигури и политици,като уж коримпирани, махат и българско-европейските партии ,за да ви сложат англо-саксонски , наистина ни крадат държавата , не се шегувам, Вебер ще се окаже прав, гласувайте за БСП,ГЕРБ,ДПС ! И в никакъв случай не излизайте от ЕС!

96

Анонимен

преди 3 години

До Българин Знаеш ли защо никой не те отразява? Щото всички са свикнали да ти четат глупостите и са наясно, че това е единственото, което ти е останало в тоя живот. :)))))

95

Анонимен

преди 3 години

100% болнични за отглеждане на деца под 7-годишна възраст, нови еднократни плащания за всяко дете в страната, увеличени помощи за бременни жени, 1300 нови училища за милион ученици и 45 000 допълнителни бюджетни места в университетите в страната, безплатно газоснабдяване на поземлените участъци на гражданите, удължаването на високоскоростната магистрала Москва-Казан до Екатеринбург, програми за развитие на малките градове в централна Русия, както и курортите на Крим и Кавказ.

94

Анонимен

преди 3 години

България - нация от пенсионери! Работещите българи се свиват до 34%

93

а защо?

преди 3 години

А защо българската армия не провежда учения в Калифорния?

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 101 "На народът му писна от крадене!" Ако на народа му е "писнало" защо на руснаците им се налага да извършват създават нови и нови "нови" партии с "месии" и да правят преврати, за да си наложат мизерния режим в България, а не оставят "народа" да избира хората? Защото ако оставят "хората" червените слуги ще изчезнете за 20 години. Тъй че си взимай фалшивото въмущение и отивай да слушаш руски революционни песни!

91

Анонимен

преди 3 години

Това надменно и заповедническо отношение на мустафата ми е Противно ! тая ли ми е сега господар Боже ? Малко ни газят и грабят нашите гавази ,че и чужди тетки се упражняват върху нас !

90

Анонимен

преди 3 години

И Пеевски и божков станаха милиардери с любезното съдействие на 10 години ГЕРБ и подчинения им Гешев