124

Анонимен

преди 2 години

Грипеновският наДУПЕнчанин съвсем взе да се олива - кой те оварди жив досега бе, мангър такъв? Ти какво правиш, за да ни опазиш? Освен плюнка - ЗАРАЗНА при това, нищо друго не сме видели от тебе, няма и да видим!Гледай все така да се докарваш пред Грипльо Решетников, че иначе няма "чиливизии", няма лапачка!

123

Анонимен

преди 2 години

герп-рома доведоха България до национална катастрофа. Последни сме по света във всичко, освен по смъртност и бедност, там сме първи. Мерси боко!

122

Минаващ оттук

преди 2 години

Ами покажи толкова добрите данни от портала

121

Анонимен

преди 2 години

Загубих не малко познати благодарение на герберите мpъсни които налагаха "мерки" според обществените нагласи и рейтинга си, а не за да опазят народа. Некадърни жалки мутри, опрocтачени и чалгаризирани. Вожда ви минава с 200 и вие викате благодаря пак ще гласуваме за теб.

120

Анонимен

преди 2 години

Година и половина "гадният" Боко ни оварди да не изпукаме, най-после дойде дупнишкото мангърче го омаскари. Тече бурно СЪСТЕЗАНИЕ сред мут...ро-министерчетата за пред Грипльо - КОЙ и с КОЛКО МИЛИОНА ще омаскари Боко, че да седне и в следващото "редовно" Грипльо коМУНЬОстерство.

119

вътю

преди 2 години

ДОКТОРЕ,ИЗОБЩО НЕ СИ ПРАВ!! КАКВА КАТАСТРОФА ВЪВ ВАКСИНАЦИИТЕ??! ОТ ЕДИННИЯ ИНФОРМАЦИОНЕН ПОРТАЛ Е ВИДНО,ЧЕ РЕЗУЛТАТИТЕ СА ДИАМЕТРАЛНО ПРОТИВОПОЛОЖНИ НА ТВОЕТО МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА.ВЯРВАМ НА ПОРТАЛА,НЕ НА ТВОИТЕ НЕОБОСНОВАНИ ПЛЕЩЕНИЯ!!!!!!!ДЕЗИНФОРМИРАШ ХОРАТА,И ГИ НАПРЯГАШ ПСИХИЧЕСКИ,А СИ БОЖЕМ МИНИСТЪР,ПРИ ТОВА НА ЗДРАВЕТО!!!!

118

Анонимен

преди 2 години

" Атакуват ни хора, които доведоха до пълна катастрофа борбата с пандемията" - каза Кацаров. Този човек няма срама. Толкова се стараха всички- лекари и управляващи. Да го видим той с какво ще бъде запомнен. Но да говориш лъжи за колегите си е долно.

117

Анонимен

преди 2 години

От Брюксел забавих ваксините, този на снимката, не чу ли тази неприятна вест?

116

Анонимен

преди 2 години

Стига с тези ваксини, до кога ще плашите хората с тази пандемия ? Не се ли наядохте от еврофондовете, не окрадохте ли достатъчно, че само за насадената пандемия говорите? Погледнете икономиката на къде отива, погледнете децата ни, бъдещето на страната ни, как живее в страх, какво образувание получава. Само за джобовете си мислите, но не забравяйте един от основните закони на физиката- На всяко действие , има съответното противодействие!

115

Анонимен

преди 2 години

В кай свят живее Кацаров, забрави ли, че сме в пандемия, че първите вълни на Ковид заразата бяха най-тежки, изискваха пари. И той, както и останалите в това марионетно правителство, търсят под воля теле, имат задача, са очернят ГЕРБ, не и да обезпечат честни избори.

114

смях

преди 2 години

Тези са големи лъжци. Само преди месец искаха спешно да се купуват милиони руски ваксини, защото нямало ваксини, а сега говорят, че щели да даряват ваксини, че сме имали много налични.

113

Анонимен

преди 2 години

Г-н Кацаров, Власта и Политика са като "сиамски близнаци"!

112

Голям лъжец !

преди 2 години

Некадърен министър, който приказва само празни приказки като шефа си Радев !Хайде, направете нещо реално, свършете малко работа !

111

Анонимен

преди 2 години

Сдобих те ли се с апартаменти, къщи, коли?! Сънят ви остана ли спокоен??? Обличат ви във власт, дават ви като заплата, канят те на хапване и пийване и ако не си човек с характер току се подхлъзнеш и тръгнеш към пропастта. До 119

110

Анонимен

преди 2 години

Леле . ..Аз къде съм живяла!?Защо мисля,че в България се справиха не по-зле от другите страни.Каква е тази злоба?!Излезе информация,че новите управници са си договорили по шест заплати при напускане.Явно сега си ги "заработват".

109

Анонимен

преди 2 години

правителството на червените партийни функционери в действие!

108

Анонимен

преди 2 години

До БСПно ако искате пак да взимате заплати от по 5 долара на месец, гласувайте за бсп!

107

Това

преди 2 години

Този има една от двете фирми в България, които издават сертификати на лабораториите , че извършват качествено изследвания! Два пъти годишно по 1000 лв за една лаборатория!Едва ли мисли за доброто на пациентите като министър сега !!!

106

Анонимен

преди 2 години

Кацаров е един посредствен лекар, който цял живот е бил по партиите. Вижте му биографията и ще ви стане ясно каква партийна пионка е Стойчо Кацаров.

105

Анонимен

преди 2 години

До БСПДа, защото вие от БСП агитирахте хората че няма вирус и горяхте маски. Отговорността е ваша. Факт е че Нинова се разболя от Коронавирус, факт е че личният й Пи ар също се разболя и умря от същото.