99

хихихи

преди 3 години

До ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБПА ГЛАСУВАЙ БЕ КОЙ ТЕ Е СПРЯЛ.НИЕ НЕМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!

98

Анонимен

преди 3 години

В ДАНС са доказателствата за шпионската дейност на Радев срещу България. Затова първата му ранота беше да обезглави службата и да унищожи данните.

97

сравнението

преди 3 години

Къдравата Сю дефилира по студията на антибългарските телевизии БТВ и НОВА с едни и същи глупотевини!Сю, козяков продукт време е да запо1неш активно да готвиш прайда,там ти е истинската сила мек мъжага!Сю време е да си признаеш,ще ти олекне!

96

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ

преди 3 години

ЗАЩОТО УВЕЛИЧИХА МИН ПЕНСИЯ- 2008Г МИН ПЕНСИЯ- 88ЛВ, СЕГА 300ЛВ+50ЛВ,+360ЛВ ЗА ХРАНА.

95

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ

преди 3 години

2008Г ИНФЛАЦИЯ- 11.9%, 2020Г В НЕВИЖДАНА ПО МАЩАБИ ПАНДЕМИЯ- 1%- НСИ КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ.

94

Уви Митов

преди 3 години

е прекалено добре възпитан за настоящата ченгеджийско-чалгаджийска политическа ситуация. Ако не падне на нивото на уличниците от мутри нагъзи се, Слави, Корнелка, Мая и Радев не знам дали ще успее да просперира политически в България. "И аз съм *** и вие сте прости - затова се разбираме", както правилно каза Боко - такъв е мат,рияла.

93

аз

преди 3 години

До Българин - шизофренията е гадно заболяване. Не помня протестите срещу Радев, но виж сега - една година протести срещу разБойко ги помнят и германците даже

92

ФАКТ

преди 3 години

Колко и да тролите герб отива в канализацията!Бойко е политически труп!А и нема как да купува гласове!До сега печелеше изборите с измама и купуване на гласове!

91

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ

преди 3 години

ГЕРБ УВЕЛИЧИ МИН ЗАПЛАТА ТРИ ПЪТИ- 2009Г МИН ЗАПЛАТА 220ЛВ- СЕГА 650ЛВ.

90

аз

преди 3 години

До ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ с колко се увеличи цената на живота от 2008 до сега? Не е тъпo да си дете и да вярваш в Дядо Коледа, тъпo е да си възрастен и да вярваш в ПП ГРОБ

89

аз

преди 3 години

Ченгеджийска работа и измама беше ареста на Иванчева. Ченгеджийска работа и измама бяха арестите на 3-мата, вече оправдани по шпионският скандал от миналата година. Това защо не го коментирате?Колко осъдени има за последните 10 години от задържаните при знаковите полицеиски операции на ПП ГРОБ насочени главно срещу неудобни?

88

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ

преди 3 години

ТЕ УВЕЛИЧИХА НЯКОЛКО ПЪТИ ДОХОДИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ- 2008Г- ОСНОВНА ЗАПЛАТА УЧИТЕЛ- 331ЛВ- СЕГА 1300ЛВ.

87

Анонимен

преди 3 години

До 88Какво се е подобрило !? Радев отиде при Папата с Деси...това ли ти оправията ?

86

Българин

преди 3 години

Диктаторът Радев е политически труп - факт. Милиони Българи излизат в София и в цяла България да протестират срещу хунтата на Радев. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Радев изтече. Българите мразим Русия и диктатора Радев и искаме да живеем като европейци с евро-атлантическите ценности, като американци, а не като руснаци.

85

Анонимен

преди 3 години

До Мануил маневДа.... от хранилка при БСП, сега Митовчето е на хранилка при герп. че и акъл дава, смех.

84

татул

преди 3 години

Защо не се скриеш бе ***.Говориш каквото ти диктува "вожда"/ББ/

83

Анонимен

преди 3 години

Военната хунта назначи за министри няколко пилещара като Илчовски - вдигат пушилка, а аргументи йок.

82

Анонимен

преди 3 години

БСП взе цялата власт макар и леко по втория начин. Веднага се видя как нещата започват да се подобряват след разкриването на множество далавери на предишните. Дали е истина подслушването няма значение, то изигра вече своята роля. Сега е ред на националната телевизия и след това ще има арести. Гласувайте за интилигентната и честна българска партия - БСП.

81

Калеко Алеко

преди 3 години

Всички твърдения на Кремълската хунта са сковани по един калъп, като се почне от призивите "Мутри вън" и определенията за "Мутри" и "Мафия" подети от Отровните улични триа, които до момента така и не назова конкретни лица а слагаха тази щампа в/у цялата ни държавност, та се стигне до сегашните инсинуации на Наско-Гнома на който някой му бил казал, а той пък казал на Бойко Рашков който го обяви в публичното пространство, тъй като и Сестра Галева, а и една жена от женския пазар го били потвърдили

80

Радев

преди 3 години

Рашков ви каза няма да ви даде доказателства, защото няма. Като не можем да бият Герб с програма с принципи, с коалиционна култура, с идеи - поне да ги накаляме хубаво! Само това можем!