26

2668

преди 3 години

През 2005 Първанов/Гоце уреди Борисов за кмет на София и продължава да го подкрепя. Тогава Борисов беше останал без работа, защото не му дадоха да продължи като главен секретар на МВР. Първанов разцепи БСП в услуга на ГЕРБ и на всички избори АБВ подкрепя ГЕРБ. Върната лентата и ще се уверите.

25

Анонимен

преди 3 години

Тука е прав. Но да отговори защо се стигна дотук!!! И кой допринесе за това така да е раздробено българското общество!!!

24

АнонимеН

преди 3 години

10 ХИЛЯДИ ДУШИ СА СЕ ИЗЛЪГАЛИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА АБВ НО СЕГА НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ПОДКРЕПЯТ МАЯ ИЛИ НИНОВА ЗА ДА НЕ ИМ СЕ ИЗГУБИ ГЛАСА!!!АБВ НЯМА С КОГО ДА СЕ КОАЛИРА КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ ВЛИЗА!

23

Аз

преди 3 години

Много противен!

22

Анонимен

преди 3 години

Ново правителство вече на никой не му трябва. Ние комунистите взехме властта и сега вече ви оправяме чалгари. После да не се чудите защо нашите деца ходят в чужбина на екскурзия и да учат а вашите да берат плодове. Защото ние комунистите сме хитри!

21

Анонимен

преди 3 години

Ако новината за обединение в ляво не е фейк, агент Гоце си вдига акциите, пробутвайки разни песимистични становища. Наистина, бях забравил колко е хлъзгав, каже ли добър ден трябва да погледнеш небето. То е ясно как може да се излъчи управление, ако се обедини левицата - ще станат втора политическа сила, ще се ашладисат с ДПС и те така завиваме пак към АЕЦ Белене и разни подобни.

20

АнонимеН

преди 3 години

И ТОЯ ИСКА ДА Е ВЪВ ВЛАСТТА АМА ПАРТИЯТА МУ ВЗЕ 0.46%

19

Анонимен

преди 3 години

Чудесен натвърдък в посока действащият президент. Дано онзи си даде сметка!

18

българин

преди 3 години

Разбиване на Гербо комунистическите структури във властта,ще позволи .Най сетне да има честни избори!-:)

17

Гошо...Тъпото

преди 3 години

С какво можем да...запомним Първанов;със спускането с...парашут на Серго начело на столетницата,с отстрела на...архарския козел в Казахстан кат президент и с разцепването на БСП,като направи АБВ.Сега,ако не...попречи на обединението на БСП и АБВ,ще направи нещо...полезно.

16

Ossi

преди 3 години

Конфронтацията е хранителна среда за некадърни политици.Добре го е казал на чалгаря. Разбира се, той след 11 юли пак няма да е доволен. Народът няма да успее да му гласува пълно мнозинство, за да може сам, без да говори с други хора да управлява от дивана бос, по анцуг. Той и не иска. Най-лесно е да лае, че не става, ГЕРБ пречи, ДБ и Мая не стават, БСП не са партньори, абе, оправдания да искаш да направи нещо. Защото това е ужасът за чалгарите. Да се наложи да правят нещо. Защото не могат!

15

Анонимен

преди 3 години

Какво според Първанов означава стабилен кабинет?Като оня на тройната коалиция, които се събраха и разбраха да са стабилни за сметка на народа. Стабилно си прикриваха и пазеха кражбите. НЕ, нямаме нужда от такива кабинети. Доста партии яхнаха народният вот с предизборни лакардии, че ще ревизират предишните, НО никой не го направи. Гарван,гарвано око не вади!Както е казал колегата по-долу, не искаме стабилен, а работещ кабинет. И то за България, а не за външни господари!И Първанов е за ревизия!

14

Зозо

преди 3 години

Промяната на Радев - ченге до доносника, комунист до ЗКПЧ-то :))))))))))))))))))))))))))

13

Анонимен

преди 3 години

Бой, бой, искам избори до безкрай, за Ботев, за Левски, за България!

12

Клоунски Свят

преди 3 години

Сега започва играта на избори.Уест пойнсткия послушко си пита ушите. Новите избори трябваше да са след ГОДИНА - тъкмо ПЛАНдемията щеше да е позабравена(освен ако не си спрягат 4та,5та,100на вълна)Имам чуството че наесен ще има 2 в 1 (парламент и прецедент), понеже юлското упражнение ще доведе до второ изпражнение.

11

не разбрал

преди 3 години

Гоце е някаква врачка, звездите му го говорят или.................?!

10

-

преди 3 години

Вторанов, замълчи, посипи главата си с пепел и ако можеш помагай искренно за голямото ляво обединение! Така евентуално би могъл да поочистиш зацапания си имидж пред историята! Имаш шанс- възползвай се!

9

Дааам

преди 3 години

На крив политик народа му виновен.....Нова Българска поговорка...

8

Христо Христов

преди 3 години

До 5"Имам чувството, че тия взеха вече да обвиняват народа, че не гласува по определен начин." - че така е в ес. Нали затова в банановата монархия холандия забраниха референдумите?!

7

Христо Христов

преди 3 години

Първанката знае, че стабилност се създаваше от луканов: с откраднатите от него пари се плащаше на сДС, на бсп, на мутрите, на бизнесмените.Неслучайно и соломон паси и александър йорданов и иван костов работеха за бсп на луканов.