195

Анонимен

преди 3 години

Горките животни.... Ама тук и общината е виновна - улични кучета изобщо не трябва да има. Толкова години минаха и на Фандъчка пак предишните управления са й виновни. От 1990 година досега (31 години) са все кметове на настощата коалиция ГЕРБ/СДС. Ако още през 90-те беше подхванат проблема, досега нямаше да има улични кучета.

194

v

преди 3 години

да беше с намордник седяло, не би кренвирш изяло....

193

Анонимен

преди 3 години

До наблюдателИ днес ще стоиш гладен, пробвай с фeкaлиитe.

192

наблюдател

преди 3 години

Навсякъде кучешки фекали не виждам кренвирши.

191

Анонимен

преди 3 години

maya manolova li e izchegartala sofiiskite dogs izprajnenia? bg trudovak armiata chistachi, miachi chegartat li, chegartat li?! rabora, rabota, rabota!

190

Йордан Шангов

преди 3 години

Този акт е не само нехуманен, но и изключително жесток.Жалко е, че има такива хора сред нас.

189

СС

преди 3 години

До 188 И кое човешко същество конкретно да храня с тези пари, които давам за животното. Посочи ми, кой точно!!! Това първо. Второ, човешките същества в нужда са отговорност на държавата, не моя. Защо има социално министерство тогава, а! Защо са тези социални служби??!! Само едни лапачи да прибират едни заплати! Аз каквото трябва си плащам на тази държава и къде и за какво ще си харча парите, изкарани от труда ми, си е лично моя работа!!!!

188

Анонимен

преди 3 години

Лицемери, никога дете не е пострадвало от кучешките "почерпки",. Кучетата си дръжте на каиш както е по закон и недейте хленчи, че се "почерпили" и умряли; вие сте виновни за това.

187

Леша

преди 3 години

До HEPOHНе могат да се замислят. Поколения наред са затъпявали, записали са си го в гена.След коментарите в тази статия, разбрах, че повечето хора трябва да се ваксинират. От тук нататък, ще агитирам яко за ваксинация под друг псевдоним.

186

Анонимен

преди 3 години

Не е ясно от статията в градинката разрешено ли е да се разхождат кучета и ако е забранено някой налагал ли е глоби, което би спасило кучетата - най-добрите приятели на човека.

185

Анонимен

преди 3 години

До 213Поредния луд. Ако имаш пари за кренвирши ще ги гълташ без да дъвчеш. Големи сте герои, с по 5лв в джоба.

184

пена

преди 3 години

На някой му е писнало да ходи по кучешки ла*на или пък детето му да го нападат съседски песове...

183

ДО ХУЛИ Ганю

преди 3 години

Кратун, кучето е хиляда пъти по-добро същество от такива като теб! Ти и към хората си зъл, такива като тебе не познават добро и човещина!

182

ДДРОнег

преди 3 години

Да не се чудите що сме последни във всички положителни класациЙ !!!Ами коментарите Ви го показват, 80-ви !!!Да, проблем има с кучета и някои кучкари, но Вие се радвате на 5 (засега) жестоко умъртвени животни !!!А този проблем може да бъде разрешен по много по-миролюбиви и хуманни начини !!!Но злобните хора търсят злобни решения и съответно имат злобно съществуване и са последни в положителните класации !!!Мир на Вашия дом и Бог да ни пази, защото ние не можем !!!

181

333333333

преди 3 години

До ХулиГанюПси-хо-пат с болен мозък, кучето не е виновно, че някой като теб го е изхвърлил! Маахало е животинчето с опашка, радвало се е... Дано ти се върне злобата и лошотията!

180

Мистър пи

преди 3 години

Хората бяха пострадали от Тея нападения от кучета родвайлери и питбул има съд за собствениците на Тея животни и се разминаха със глоба от 1000лв. Че не сие гледал кучето като хората във друга държава това да го на прави да пусне кучето на свобода и да го устави без надзор и да на падне някой влиза във затвора

179

Анонимен

преди 3 години

Радвам се, че ще ви ваксинират, по един или друг начин. Повечето взимате помощи от държавата и ще ядете иглата.Трябва да се намалят хората, поне с 80%. След това, ние нормалните, ще си живеем в хармония с природата.

178

Анонимен

преди 3 години

Постъпка на страхливи болни мозъци, търсещи начин да си оправдаят желанието си да убиват.Ако наистина искат нещо да се случи, да започнат да си тормозят общината за охрана на парковете, да следи и да премахва бездомните кучета и да следи дали другите са с намордници. Но е по-лесно просто да метнеш отровата където всичко може да я изяде и да се мислиш за големия мъж/жена, а да си просто една уплашена мишка.

177

Анонимен

преди 3 години

Да почват да глобяват кучкари, които разхожда кучета без наморник или отвързани и тогава всичко ще се оправи.Споко, то не хапе. Не хапе теб, мен като ме захапе за крак или ръка и ми изпокъса сухожилията, после дупе да ти е яко, хич няма да се занимавам с милиционери.

176

Анонимен

преди 3 години

Прекалено много кучкари се навъдиха, тях също трябва да ги подгонят като ги ударят с едни данъци примерно да плащат по 1000 лева годишно на псе.