25

Анонимен

преди 3 години

ЗАХАРИЕВА ЗАЩО СКРИ ИСКАНЕТО ЗА ПРИЗНАВАНЕ И НА АЛБАНСКО МАЛЦИНСТВО В БЪЛГАРИЯ,КОЕТО БЕШЕ ДОКАЗАНО С НЯКОЛКО ФИЛМА В ИЗТОЧНИТЕ РОДОПИ И НЯКОИЧАСТИ НА СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ.

24

Боби Михайлов

преди 3 години

Кате, то и националния ни отбор по футбол, ще брои головете от ЕВРОПЕЙСКОТО по канал 1, ама не се ХВАЛИМ!

23

Анонимен

преди 3 години

А ЗАЩО НИКОЙ НЕ КОМЕНТИРА НЯКОЛКОТО ФИЛМИ НАПРАВЕНИ ОТ ЕДНА КОСОВСКА И ЕДНА АЛБАНСКА ТЕЛЕВИЗИЯ ЗА "АЛБАНСКОТО ЕТНИЧЕСКО МАЛЦИНСТВО"В БЪЛГАРИЯ.НЕНАПРАЗНО СЕГАШНИЯТ ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА МАКЕДОНИЯ Е АЛБАНЕЦ-С ЕДИН КУРШУМ ДВА ЗАЕКА,КАКТО СЕ КАЗВА...БЪЛГАРИЯ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕ ОСВЕН МАКЕДОНСКО,НО И АЛБАНСКО МАЛЦИНСТВО НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ.

22

xaxsasб

преди 3 години

Легализираха си тревата, от сега нататък ще си прекарвам почивките на Охридското езеро, а тук мутрите нека продължават да царстват над мислещите за политика. Броите, не броите - българите си остават народа с най-старомодно мислене в цяла Европа.

21

брояч на зайци

преди 3 години

Що ни занимавате,с въпросната жена,какво щяла да прави,коя е тя,трябва ли да я познаваме,ако иска и ескимосите да брои?

20

Риба на крив кюнец

преди 3 години

И двамата с Бочко ще следите преброяването по телевизията! За щастие

19

Анонимен

преди 3 години

Не е лоша идея, Захариева лично да отиде да види как макетата на които им дадохме паспорти напълно свободно се декларират като македонци.Освен това90% от получилите българско гражданство са на работа в чужбина,нали и затова станаха "българи" .

18

Анонимен

преди 3 години

ЕТО КАКВО КАЗВАТ МАКЕДОНЦИТЕ;АКО ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Е ТОВА,КОЕТО ВИЖДАМЕ В БЪЛГАРИЯ,НЕ БЛАГОДАРЯ! НЕ ЖЕЛАЕМ ДА ЖИВЕЕМ В МИЗЕРИЯ С 300 ЕВРО ЗАПЛАТА!

17

Анонимен

преди 3 години

1 милион албанци и 500 хиляди македонци. Бг ги няма и Захариева се провали.

16

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ Е НА ДЪНОТО ВЪВ ВСИЧКИ КЛАСАЦИИ ПО КОРУПЦИЯ И БЕДНОСТ И ВЪОБЩЕ НЕ ЗНАМ ОТКЪДЕ ПРИДОБИВА ТОЗИ КУРАЖ ТАЗИ ЗАХАРИЕВА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ МАКЕДОНЦИТЕ ВИЖДАТ С ОЧИТЕ СИ,ЧЕ ГРАЖДАНИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ ПО-ЗЛЕ ОТ ТЯХ И КАК БЪЛГАРИТЕ СА ОСКОТЯЛИ ОТ МИЗЕРИЯ.

15

Мутри ВЪН

преди 3 години

Калинка Захариева по-добре да се притеснява за резултатите от предстоящите в България избори......Защото гласоподавателите за шайката ГРОБ са само от ГЕТАТА, от ГРОБИЩАТА и дигитално генерирани стойности от компютрите на Мишока Константинов!!! ГРОБ и Бай Суджук поеха по Булеварда на Залеза ( Sunset Boulevard).

14

ПроСоТо

преди 3 години

не разбрах Шекеровица в качеството си на каква сай забръчкала в делата на североюжните македонци?!

13

помнещ

преди 3 години

А тази сойка,кой ще я смени и кога?-:(((

12

Истински македонец

преди 3 години

К'во щяла да прави таз мома?Да брои овце и да си ляга!

11

Анонимен

преди 3 години

луд умора няма!това е моя кратък коментар за изявлението на захариева...всъщност като каква се изказва тази...нали вече не е външен министър.македония и македонците в много аспекти са по-добре от "европейска българия"и все пак македонците живеят от другата страна на баира и често посещават българия и са потресени виждайки мизерията и оскотяването на българските граждани.

10

До 8

преди 3 години

Аз съм с фактите.Играха ли Реал и Ман.Юн финал в Скопие,играха.А за въздуха виж статистика на ООН.

9

Анонимен

преди 3 години

120хил. души взели бг паспорт !Може ,ама след още 30год. да достигнат тази бройка,защото до сега са по-малко и от 70хил.,дори с тези които са подали документи и все още не са получили бг паспорт ,пак няма 120хил.,Захариева може би причислява и децата и внуците на взелите паспорта!

8

Иван пилето

преди 3 години

После,ще брои пилетата,докат цакаме белотче с главния преброител.

7

Що е маке

преди 3 години

Все е недотепан србин с изгладен мизък по московски.

6

Анонимен

преди 3 години

120 000 уж бъгари на които русенскио македонец продаде БГ лични карти отдавна са в западна европа те не живеят в Македония. Така че ще им преброят долу подписания. Лично аз знам 10 човека които се писаха за българи взеха бг паспорт и сега са в Германия. Същите тези 10 човека нямат бг корени а са с Албански. Даже не говорят Македонски но имат бг документи. Както се пее в една песен Куче влачи рейс.