384

айде бе

преди 3 години

До Новото правителствоКой е комунист?Премиер аташе по отбраната в Посолството на Република България във Вашингтон, САЩ.Министри - лектор във Виенския университет по икономика и бизнес (WU Wien), Everbread една от петте компании в света за ценообразуване на самолетни билети.Доказани професионалисти в ЧАСТНИ компании а не калинките дупПедавци на БокоБибибитков!

383

ПроСоТо

преди 3 години

НАЙ-ПОСЛЕ!!!!!!Доживяхме /благодарение на Радев/ да имаме /макар и служебно/ правителство,съставено от СПЕЦИАЛИСТИ,НЕ ОТ "калинки"!!!!!!!НА ДОБЪР ЧАС и дано Господ тоя път се смили над нас!!!...А простата Тиква и ДЪРЖАНКИТЕ му -не само в забвение,но и там,където им е мястото!!!

382

АТАКИСТ

преди 3 години

АТАКА ПОБЕДА! Служебният премиер е атакист. При това положение:Атака 30%БСП 20%ДПС 10%ДБ 5%ГЕРБ 3%ИТН 2%

381

до Новото правителст

преди 3 години

в Карлуково имат свободни легла, резервирал съм ти вип с изглед към жп линията, като минава влака да викаш пуф паф .

380

Анонимен

преди 3 години

Хаха, трият ми всеки коментар! Добре, ще бъда във вашия тон. Изразът не е мой, а заимстван. Преди известно време народът на България беше наречен - дебелак, некомуникативен, присъстващ само тялом.

379

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен" Светлината победи тъмата на корупционното управление на Еднокнижния и крадливата му Шайка от калинки без образование."Нещастният Банкянски Вожд направи огромна грешка - уволни единствената читава, нормална, морална и свястна жена в ГЕРБ - Йорданка Фандъкова, само Фандъкова беше читава и нормална, за разлика от всичките ку.ррви в ГЕРБ!

378

Анонимен

преди 3 години

До процедурно питанеНе, и с теб не са имали, колкото и да искаш.

377

процедурно питане

преди 3 години

назначените имали ли са любовна връзка с Радев в миналото?

376

Анонимен

преди 3 години

До ПичАми то и баба ти е от село, кво се пенявиш

375

Анонимен

преди 3 години

Браво, но защо няма млади хора? Този списък постове е предимно на хора на преклонна възраст

374

Анонимен

преди 3 години

Четейки коментарите Covid - 19 не е единствената пораноя у нас. Стига сте писали глупости. Само ние имаме вожд, който нарича избирателите си и народа си ***!

373

До 441 Анонимен

преди 3 години

Знаеш ли зад колко министри генерал Янев е стоял зад гърба в Щаб квартирата на НАТО да им казва какво да говорят по време на Срещите на високо ниво.Лесно е да плюеш зад Анонимен.В Армията експертизата се добива с години и единици са тези които имат познанията опита и доверието в партньорите в НАТО.Лесно се уволняват достойни генерали само от политиците които имат комплекси за малоценност и изхвърлят човек на 53 година на улицата само за да си начешат егото.При военните несъгласните се уволняват

372

Анонимен

преди 3 години

Браво на Българският Президент г-н Румен Радев!

371

Хаха

преди 3 години

Вельо ковчега министър на културата!Насоката е към надгробни паметници!

370

Анонимен

преди 3 години

E, и? Има препоръки от Пентагона и затова го реабилитират като Министър председател? Или защото има качества? То преди години Партията раздаваше препоръки.

369

До 424 Анонимен

преди 3 години

Стефан Янев беше принуден да напусне Армията от Правителството Орешарски на БСП.Министър Найденов съпруга на Мая Манолова не уважи препоръките на Пентагона за назначаването на Янев на мястото на пенсиониращия се адмирал Кавалджиев за заместник-началник на отбраната защото от БСП му бяха наредили да назначи бр.генерал Атанасов чиято жена беше член на ИБ на БСП.Затова на Янев му предложиха по ниска длъжност на началник на ВУниверситет в Търново за да го накарат да се уволни.Питайте зам.м-ра Иванов

368

Пич

преди 3 години

Мдааа, министър председател "зелен чорап", от някакво село. Ясна е работата ...

367

От заден двор

преди 3 години

Стари лица от БКП. Да живее БКП и КПСС! Искахте промяна. Ето я. Янаки Стоилов го върнаха с черна лека кола ,,Чайка" на Брежнев возилото.След изборите ще ви дойдат още,като Жан Виденов....

366

Анонимен

преди 3 години

435 Пич, "обичаме ви" безплатно. Не познавам никой от ГЕРБ.

365

Handel

преди 3 години

Ха ха... пичове, не схващате ли чe тиkвоча няма да ви плати? Той ще си замине на Каймановите острови да си харчи милиардите, а вие ще се чешете по главите и ще се вайкате "Ами сега?"