314

Anonimen

преди 3 години

Мая е великолепна жена!! Разграждат Мая тази терористична ШАЙКА!!

313

преди 3 години

Мутри вън!!

312

Цеко

преди 3 години

искам да и смуччча пръстчета на крачетата на Мая, докато работи

311

Умен

преди 3 години

Разтуриха на Бойко ***, но мафията ще си я поправи. Защото държавата е тяхна. Ще стане отново на "суверена" само чрез сила. Едни решителни избори. Но не вярвам. Ако Кьовеши не се намеси, мафията пак ще управлява.

310

Анонимен

преди 3 години

А на Румен Гечев кога ще се прави ревизия? Едни банки фалираха при него!

309

Анонимен

преди 3 години

Не видях никаква ревизия! Тази е душевнoбoлна от любов към Бате Бойко. Той пък не я иска!

308

Хаха

преди 3 години

Бат Васко от Дубай как си?

307

Анонимен

преди 3 години

МАНОЛОВА МАЯ ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА РЕВИЗИРАШ СЕСТРА ГАЛЕВА КОСТИНБРОДСКА (костинбродска защо и викат) МНОГО СЕ ИНТЕРЕСУВАМ И НАПРАВИ НЕЩО СИГУРНО ИМАШ И УЛИЧАВАЩИ ДОКУМЕНТИ ЗА НЕЯ ЗНАМ ЛИ ?

306

Йо

преди 3 години

От всякакви крякания, подхвърляния прези годините и т.н., нищо не се доказа. Все едно да застана и да кажа, че съседа се *** с мъже. Разчитат д апуснат някви гръмки заглавия и хората да вярват. Да бе да. Аз съм потресен, че има хора, които вярват, че Бойко е милионер, милиардер и нз си кво. Потресен съм, че и бг политици и хора, не знаят, че се носи една аптерица от противоположната страна на болната. Могат да си направят справка от обучителни клипове от топ болници по света в ютуб.

305

Анонимен

преди 3 години

Правилно, всичко от последните 30, дори 70 години трябва да се разследва и да се извади на светло. Включително и всички депутати и адвокатите на мутрите, какви са ги вършили.

304

баста

преди 3 години

Адвокатката на мутрите....

303

пенсионер

преди 3 години

Противна самозабравила се жена.

302

Анонимен

преди 3 години

досега политик в затвора няма-това са фактите,явно да си политик означава,да си над закона,поне тук е така,Кьовеши промени ситуацията в румъния,не зная как.Политиката стана новата форма на мафията,хем по-силна,хем безнаказана.Хората се отвратиха от срастването на престъпността с държавността,изражда се системата и е време за промяна,ако трябва кардинална.Държавата да се върне на народа и да служи на хората,не на властта и кръговете ѝ.

301

Сата НАТО

преди 3 години

Ако някой още не е прогледнал - ГЕРБ строяха путинизъм в България. Знам, че отстрани изглежда много примамливо и е модерно напоследък, но не, благодаря! България и българите въстанаха срещу тая схема.

300

Анонимен

преди 3 години

Болна жена с болни амбиции за власт.Вторият и мъж по-нисък от тревата.

299

Отнемане на имуществ

преди 3 години

от всички гербави! Затвор!

298

СМЪРТ

преди 3 години

за герберската хунта

297

Сата НАТО

преди 3 години

Приказките Илчовски трябваше да ги разказва пред прокурор и съдия с конкретни доказателсва, а не на живо пред ТВ, защото всеки може да говори каквото си иска, но най-важно е с какви реални доказателства разполагаш.------Аз съм повече от убеден, че Борисов е луд и обича да гледа *** силвания на мъже. Все пак е бил активист на ДКМС, а и доброволно е влязъл в Милицонерското училище.

296

Мяу

преди 3 години

Не си представяйте за миг дори, че някой, който печели от някакъв бизнес, ще бъде оставян от полицията на Борисов да не плаща джобни милиони на Борисов. Не може някой да печели милиони, а премиерът и гл.прокурор да стоят с една заплата.

295

Евала

преди 3 години

Майче- всички ГЕРБери в затвора и отнемане на имущество!!!