59

Жо

преди 3 години

Крайно време беше Парламентът да не бъде подчинен да изпълнява послушно волята на един единствен човек- "Вожда и Учителя" на проcтолюдието- Джипко Би-Би-тков.

58

Анонимен

преди 3 години

Ива Митева знаково се появи в храм "Свети Александър Невски" на Великден с проф. Стоян Георгиев Денчев - агент Симеонов (Вербуван от: майор Гаврил Благоев още през 1988г.) Хората се питаха това новия премиер на България ли е, а някой зад нас обясняваше, че няма да е Денчев. Денчев само реди картите в България за служебното правителство.

57

Смешна е

преди 3 години

Парламентът се превърна в цирк!

56

Това шега ли е?

преди 3 години

Тази вярва ли в това, което казва? В този парламент имаше диалог?!?, опитахме, взехме... Боже тази нагло лъже! Как за няма и месец НС постигна това, покрай цирковете и жълтините, избиването на комплекси??? Как?

55

пл

преди 3 години

тая като я чукат кой знае как вика и пищи

54

Анонимен

преди 3 години

Батко изпей една песен да зарадваш Народяако може Кючек вие сте музиканти на много високо нивокато музиканти ДА но като политици ПЪЛЕН УПСЪРД

53

До 64

преди 3 години

Дончо се е уплашил сериозно,а? :D

52

Анонимен

преди 3 години

НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!

51

Селянин с кулло

преди 3 години

Ива митуута или митюута е правилното произношение по селски!

50

Анонимен

преди 3 години

Има Такъв Клозеm с речево-езикови патологии, но самочувствие без покритие. Народа ще им дръпне сифона и заминават в канала.

49

Тази кака

преди 3 години

трябва да отиде на логопед.Има такива специалисти, които се занимават с възрастни - кандидат-политици, кандидат-студенти в театралната академия или просто желаещи.Казвам го без ирония. Когато си с претенции за политика, трябва да се изказваш ясно и разбираемо - в пряк и преносен смисъл.

48

до всички ПРОТЕСТЪРИ

преди 3 години

бяхте си на УЛИЦАТА, И СИ ОСТАВАТЕ НА УЛИЦАТА въпреки всички обещания от партийните ви другари, че ще ви назначат на освободените места в държавната администрация, към която се стремите

47

Анонимен

преди 3 години

По дрехите ги посрещат по акъла ги изпращат . В следващ парламент конфигурацията ще е съвсем друга , управляващи ще са Атака начело с Волен Сидеров.

46

Анонимен

преди 3 години

ИМАТАКИВА НЕГОДНИЦИ

45

БСП ИЗБОРНИЯ РАЗГРОМ

преди 3 години

БСП И ЧАЛГАРИТЕ....ШУБЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕ....ТОГАВА ЗА КВО ХОДИТЕ НА ИЗБОРИ....ДА СИ ГУШНСТ СУБСИДИИТЕ

44

Анонимен

преди 3 години

До истина"След като повредиха с чалга и голотия две поколения, направиха опит да повредят и държавата. Не им се получи."Получи им се.Тепърва ще разбирате какви са щетите от новия Изборен Кодекс.Учуден съм, че българите още не са разбрали, че стигне ли се до фалшификации на изборния процес се разделяме с крехката демокрация, която имаме.

43

Анонимен

преди 3 години

Показахте си новите дрешки , хайде сега по родните селс

42

ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ

преди 3 години

ПОМНЯ 2012 Г ТОГАВА ИМАШЕ ОГРОМНИ ПОХОДИ ПО ЦЯЛАТА БГ- ПАК ОБВИНЯВАХА ББ И ИЗЛЪГАХА ЕДНО БЕДНО МОМЧЕ КАТО ПЛАМЕН ТРЯБВАШЕ ДА СЕ САМО ЗАПАЛИ, А ТЕ ДА ГО ИЗГАСЯТ- ТЕ НЕ ГО ИЗГАСИХА- ТОГАВА ББ ПОДАВА ОСТАВКА И ТИ ДА ВИДИШ- БГ ЦЪФФА И ВРЪЗВА, А ПОСЛЕ ИДВА ЛЯТОТО НА 2014Г И КТБ ВЕЧЕ Я НЯМАШЕ- ХА СЕГА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ ПРАВИ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ОБРАЛА НАРОДА СИ- В ЕВРАЗИЯ ЛИ.....

41

НОВО ПЕТ

преди 3 години

ЩОМ СЕ СТИКНА ГАЛЕВИЦА,НИНОВИЦА И МИТЕВИЦА ДА НИ ОПРАВЯТ.......ЖАЛНА НИ МАЙКА

40

Анонимен

преди 3 години

Ако бяхте останали и аз щях да гласувам от чужбина на следващите избори. Показахте, че не ставате за нищо! Повече не си и помисляй да си дори зам.- председател!