10

ПроСоТо

преди 3 години

До МХМБорисов ще влезе в затвора, след като там влязат Жан Виденов, Румен Овчаров и Румен Шведски!!

9

fact

преди 3 години

а ти имаш ли коментар по миньо стойнов?

8

Анонимен

преди 3 години

А ти коментар имаш ли за Арменският геноцид който и САЩ официално признаха?

7

Анонимен

преди 3 години

Бойко, държавата се тресе заради свръхпоскъпването на водата и еленергията, а ти какви въпроси решаваш. Заради проспани задължения от правителството стигнахме до тук. Теменужка и ти трябва да поемете поскъпването.

6

ГЕРБ

преди 3 години

ПУЧ

5

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се сигнализира пряко и директно Европейската комисия и лично Кьовеши!Мафиотизираната прокуратура в България няма да свърши нищо друго, освен да замете следите и да сплашва свидетелите.

4

ХАХА

преди 3 години

Хаха!Абе нас знаеш ли колко ни интересува коментара за криминала Навални!Че и Радев също!Това са си там руски вътрешни работи!Ти гледай да отървеш нашенския бай Ставри!Смexypko!

3

Патриот

преди 3 години

Е как Румен Грипенов Решетников да коментира действията на крепостните срещу България?Това означава да хапе ръката която го храни!!!

2

Shark

преди 3 години

До ДБ и ИТН стадо. Като нямаш думи и ти е беден речника не се обаждай. ГЕРБ са престъпна групировка, последните изявления на бизнесмени го доказват. Рекет, изнудване, малтретиране - това са методите на работа на престъпната групировка ГЕРБ. А тези, които ги поддържате сте съучастници в тези престъпления ,т.е имате същата вина!!! И ще си платите!

1

ДБ и ИТН стадо

преди 3 години

Президентчето Радев, ИТН и ДБ са позор за България. Прислужници на доган и васил божков. Нямам думи.