53

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Егати кефа е да слушаш как *** герберунгелския тролчета. Малко ви остава и се връщате по контейнерите и кофите, от където сте изпълзяли

52

Анонимен

преди 3 години

Аргументът на чалгаря: Простите и връзкарите изкарват пари, кадърните и читавите взимат 1000 лева в добрия случай. И славун ще ти даде пари като го избереш, нали? Ти, като най-кадърен ще дръпнеш рязко напред? Няма как да си супер кадърен и да взимаш 1000 лв. И това нито Бойко го определя, нито Слави. Но по-вероятно е след Слави да нямаш работа и за 1000 лв. Е това дано не го разберете, защото не ви желая лошото. Дерзай.

51

Изборна измама

преди 3 години

Радев готви голяма изборна измама с венецуелски машини и нагласен софтуер ! Радев за винаги Диктатор - Президент !

50

Анонимен

преди 3 години

Ива Митева ще прочете ли слово за празника, като председател на НС - кога и къде, ще следя събитията.

49

Анонимен

преди 3 години

Браво на Радев, директно и културно каза на Мутрите-БГ че трябва да връщат откраднатото от Народа за тези 30 години.Данчо Ментата без малко да се наака, както Мутрата Борисов, защото са в комбина.

48

Анонимен

преди 3 години

А,че що мъж? Че Мика Зайкова спокойно може и служебен премиер да бъде!След като не успя да стане "добрата орисница" на Парламента и да му даде дълъг живот,както сама си пожела,колко му е да се поизложи и като премиерка? Ще се изруси и готово! Нали Ванга е предрекла, че руса жена ще ни оправи!?Ако можеше и мен персонално да оправи,доволна ще остане...

47

Анонимен

преди 3 години

Герб е завзела държавата.Простите и връзкарите изкарват пари, кадърните и читавите взимат 1000 лева в добрия случай

46

Миризлив Гербер

преди 3 години

Браво на Радев, НАТАКОВА Тиквата с 200 и без вазелин.

45

Анонимен

преди 3 години

Герб ***, напускайте сайтовете. Плъзнали сте като *** да хвалите вожда

44

За прост протестъри

преди 3 години

Служебният кабинет ще отвори вратата на Р С Македония към ЕС. Смятам, че това вече е решено на едно по-високо ниво. А простият протестър пак ще остане с пръст в уста. Както свга, когато славун нямаше време да приеме нищо от обещаното, освен да отвори безконтролно секциите в Анадола. Ами, за това имах време. Другите неща, дето ви ги обещах, понататък. Хахах.

43

Анонимен

преди 3 години

Румене, успя само почти година по-късно, сега народа ще те види колко струваш и какви ще ги наредиш, гнусния нов парламент ще ни се сторят като нобелови лауреати спрямо твоя кабинет.

42

дали

преди 3 години

До Анонимен 44А истинските престъпници да ги пуснат на свобода и да им върнат откраднатото, нали затова е борбата в това подобие на парламент. Ама как не виждате истината,не знам, нямам обяснение...

41

смешници

преди 3 години

До ПолутологТрябваше да излезе да види "народната любов" днес на площада,но се скри като мишок,какъвто си е.Те смятат да ръководят всичко с измама и манипулации,ще видим дали ще им се получи, искрено се надявам,че няма. Видя се какви са и за какво милеят,скъпите ни депутати-еднодневки.

40

Смях голям

преди 3 години

Е, да бе. Нали видяхме каква стабилност струи и готовност за управление от протестърските формации. Те не можаха да се разберат за един председател на ЦИК, държавата тръгнали да управляват. Един кабинет да бяха предложили, а после да го оттеглят. Ей, така, да видим какво ни чака, ако дойдат. Няма, братче. Само лаене. А и за един закон им стигна времето. Безконтролно гласуване на небългари във всеки дюкян на Анадола. Евала, машаллах на тези протестъри.

39

Тома Биков

преди 3 години

Не м'оа да се запра,да спра да РЕВА,к'во ще правим без БОЙКО!

38

Анонимен

преди 3 години

Важното е да се арестуват незабавно Тикви, Микви, Мата Хари и всякакви други гербави престъпници!

37

как не

преди 3 години

До Анонимен 42И кои са тези некорумпирани личности,след като все едни и същи стари/уж нови муцуни влизат в парламента?

36

Анонимен

преди 3 години

Все тая кога, важното е да се гласува против ГЕРБ за да има стабилно и некорумпирано правителство

35

Анонимен

преди 3 години

герп едно правителство немогат направи. държава ще управляват. тръгвайте си гроп

34

Gender games

преди 3 години

Радев, внимавай в изказа за да не разсърдиш едни от любимците ти - дай България. Накрая да не предложиш техния депутат Антоанета Цолова. По прическа и маниери го докарва мъжа. Внимавай ей, в ЕС е опасно да се заиграваш с тази тема.