48

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПутин спре ли кранчето, ще настане мор. Кранчето е по-страшно дори от Сармат и Искадер. Кранчето е крайна мярка. Засега това пошляпване на България е достатъчно - хотелите ще фалират, много хора ще останат без работа, неприятно, но това не е трагедия. Има и други начини за натиск върху България на следващ етап ако не си вземе урок, а кранчето е много далече докато се стигне то там.

47

ИСТИНАТА

преди 3 години

Скъпи деца, Русия два пъти поробва България. Първият път през 1878 година. Тогава след намесата на САЩ Турция и Западните държави сме се освободили от руско робство. Вторият път е от 1944 до 1989 година, когато бяхме под руско комунистическо робство. 1989 година сме народ без жилища и с разрушена държава. Благодарение на ЕС и САЩ имаме развита икономика. Запомнете- Русия е враг на България. Да изгоним всички руснаци от България

46

Анонимен

преди 3 години

Е защо да идват ние сме вече Свободни.. Имаме си демокрация при тях е диктатура. Различни политически системи. Невалнии е в концлагер. Жестока действителност.Ми ако некой руски турист види благините тук и не иска да се върне. Социални грижи ли ще го поемат ,а ?

45

Анонимен

преди 3 години

Рассия нищая страна.

44

Газдов

преди 3 години

*** не са нужни, като ще играят мръсни игрички. Забраняват на собствения си народ да ходи на почивка където си поиска. Еми обичат си диктатурата и вместо да се отворят към света се самоизолират и си навиват пружините. В 21 век някакви псевдо патриотични и героични глупости нямат място.

43

:))))

преди 3 години

Охх колко хубавоооо! Чисто и спокойно море, без нагла руска глъч навсякъде, и най-вече празни бетонни грозотии, които дано скоро да почнат да събарят! Хубаво лято се очертава! :)

42

Анонимен

преди 3 години

Руските туристи са различен вид. И при тях системата е друга.След някоя друга година рубли няма да има а ще са на китайски йоани, което ще е трудно. При нас ще е ? Туроператорите в България имат огромни възможности от ЕС да си намират клиенти. Няма нужда от визи. България е в ЕС с население 550 милиона и НАТО..

41

Анонимен

преди 3 години

Мутроморието е бетонирано.Всички бягат от него.Дори и българите.

40

Анонимен

преди 3 години

Булгария ще бъде наказана от Русия.Вече минахме всякакви граници.

39

Анонимен

преди 3 години

Нямам ни хотел ни самолет или авиокомпония боли ме за бранша дето лев не видех

38

Анонимен

преди 3 години

Е защо да идват. В България е демокрация и хората са свободни. В Русия има диктат Невалнии е в концлагер. Жестока е действителността.Самите Апаратчици от Кремъл са взели мерки да няма контакти с демократична власт , каквато е тук. И така се прекъсват евентуални връски с друга политическа система. Да незабравяме , че и НРБ / в тоталитаризма до 1989г / бе в такова положение. Да отидеш до Виена ти искаха виза.

37

НОМЕРА С ОСВОБОЖДЕ..

преди 3 години

... НИЕТО в турситическия му вариант.Тогава трябваше да сме им "благодарни", че са ни "освободиха", нищо, че така се нанесоха на Балканите и в домовете ни, сега пак трябва да сме им "благодарни", че ще "идват", а те се възползват от българската природа, докато руските собственици на хотели и ресторанти, ще касират.Докога?

36

Анонимен

преди 3 години

Русия е най великата държава.Ще ни освободат пак от фашизма и лапите на капитализма в най скоро време.

35

Путин

преди 3 години

удри Просяците Барба Ганиос молещи се за Руски Денги! Сприрай им и газа - за предателите и подпоги на НАТО, да видят кон боб яде ли!!

34

Мишо

преди 3 години

Какъвто народа такива и политиците, както се казва лика прилика! Четейки коментарите за пореден път се убеждавам, че българския народ е абсолютно заслужено там където си е! А и защо му е да ходи по далече от кръчмата, та той там е най-великитят. Четете Христо Ботев, ако можете ..... Тъжно гледка!

33

ИСТИНАТА

преди 3 години

Скъпи деца, В историята на България два пъти сме окупирани НЕЗАКОННО ОТ РУСИЯ. Първият път през 1878 година. Тогава след намесата на САЩ Турция и Западните държави сме се освободили от руско робство. Вторият път е от 1944 до 1989 година. България беше под руско комунистическо робство. Бяха отнети жилищата от хората. Към 1989 година държавата ни беше унищожена. Благодарение на Европа и САЩ сега имаме силна икономика.Нека знаем, Русия е най големия враг на България.Руснаците вън от България

32

Анонимен

преди 3 години

Самолетите са най-големия замърсител на околната среда и разрушават озоновия слой. Какво пречи на руските туристи да пътуват с каруци! Въобще, време е да се обложи туризма в тоя му вид с въглероден данък 40%

31

Анонимен

преди 3 години

Мутроморието освен за руснаци и ромънци за други не става.Причини:Ще бъдеш пребит и ограбен,Ще те рекетират с високи цени,Ще те излъжат.Накрая ще бъдеш бит,еб-а и окървавен.

30

Анонимен

преди 3 години

""Притесненията ми са, че чартърите, които трябва да дойдат от Русия, могат и да не дойдат. Притесненията ми са, че така чаканите от нас руски туристи могат и да не дойдат", добави почетният консул на руската федерация в Бургас Тонко Фотев"Сега разбрахте ли кой е притеснен?Притеснени са руските собственици на хотели, ресторанти и апартаменти под наем.Затова слушаме всеки ден за "руските туристи",щото за тях да дойдат е добре,но е по-добре ако ние ги поканим, щото така изглежда, че сме на зор

29

Ужасена

преди 3 години

В ББългария няма място за руски туристи. Българинът не желае руснаците в България.