88

Замислен

преди 3 години

Зачетох се и с изненада открих, че средната продължителност на живота в северна Корея и България е почти един и същ.

87

Анонимен

преди 3 години

До Хемус"Май от това,което съм гледал в ютуб,севернокорейците живеят много по-добре от евро-аталнтическите българи!"Сигурно е така. :)))Що не отидеш да се убедиш на място?Сигурен съм, че ще ти хареса и ще искаш да останеш.:))))))

86

ББ

преди 3 години

Да каже как докара България до първо място по смъртност, бедност, нищета, отчаяние и ...

85

Анонимен

преди 3 години

И бай Тошо до там ни докара голяма мизерия остави...

84

до 84

преди 3 години

Айде сега, хвани самолета, отиди, снимай (ако ти разрешат), виж, върни се и ни разкажи, защото цялата статия е догадки и приказки тип ЕЖК (една жена ми каза).Не ги защитавам севернокорейците и техния строй, но просто страната е супер тайно всичко и всеки може да си говори каквото поиска - ние няма как да разберем дали е истина или лъжа.

83

Хемус

преди 3 години

Май от това,което съм гледал в ютуб,севернокорейците живеят много по-добре от евро-аталнтическите българи!

82

Анонимен

преди 3 години

Тея са по гладни от 2/3 от Африка. Онея поне имат, какво да ловят.

81

До 77

преди 3 години

Нинова отрича. Дори тук в сайта има подробности "А извън веселата част, каня ви на 27.11.2017г., от 15.30 часа, в Софийски градски съд, на първото заседание по делото ми срещу Борисов за твърдението му, че съм била член и активист на СДС", написа още Нинова и обеща: "Там ще е истинското забавление""Освен това Нинова наскоро каза, че демокрацията и е отнела много.

80

Анонимен

преди 3 години

До Хайде, хайдеПравилно, няма нужда да коментираме рая Северна Корея, която си провизвежда всичко и живеят прекрасно.:))))))))

79

Анонимен

преди 3 години

До 74Я покажи тая класация, куде СК е в топ 10 на най големите износители на храна:)))) Я стига живяхте в измислената си соц пропаганда. Там няма нищо освен студени голи поляни и малко руска техника.

78

Хайде, хайде

преди 3 години

Оправихме си територията, че взехме да коментираме и тази на Северна Корея. Само дето те си произвеждат автомобили, камиони, въоръжение, че и ядрени ракети. Ние не знам дали една дрелка можем да произведем вече. Внасяме домати, краставици и 45-годишно дълбоко замразено месо от Ирландия. И си позволяваме да коментираме ли ?!?!

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84Да бе, даже един от тия гений обясняваше, че не бил емигрирал там само защото не знаел севернокорейски.:D : D : D

76

Анонимен

преди 3 години

Аа нее сега всички левиии компотаджии ,ще обяснят от европейска България, какъв рай е там. Как изобилието блика. Здравеопазването е безплатно / е то всичко дето не струва нищо е безплатно/ , няма лагери, има свобода на словото, няма казарма и мъчения....абе Сащ х 2 е там :)))

75

Анонимен

преди 3 години

До БРАВО БЕ!"Тоя ли цар.вул щеше да унищожи Космическа Америка с конвенционалните си ракети. Марш от тука бе, про..шляк!"Много ясно. :)))))))Ей сега ще направят още няколко анимации.:))))))

74

БРАВО БЕ!

преди 3 години

Тоя ли цар.вул щеше да унищожи Космическа Америка с конвенционалните си ракети. Марш от тука бе, про..шляк!

73

Анонимен

преди 3 години

До Не, че нещо"Не са кой знае каква икономика, но са си самодостатъчни като ресурси."Ей така ви искам. :)))В Северна Корея никакви сериозни проблеми няма, да не занимаваме българската общественост с измислени неща.:))))))))

72

Не, че нещо

преди 3 години

Никога не съм бил в северна Корея, но мой близък приятел е пребивавал там, та ми е разказвал. Наистина, че си имат кусури и общо взето са нещо като партийна монархия /чухче му викат/, но там бездомен човек няма как да има теоретично. Не са кой знае каква икономика, но са си самодостатъчни като ресурси. Единственото нещо, което внасят е петрол. Руди имат безумно много. И любопитно, една от малкото държави с устойчив демографски прираст.

71

Абе...

преди 3 години

.. защо някои русофили говорят за глад и проблеми в Северна Корея, там глад няма, проблеми също, държавата цъфти и хората са предоволни.

70

Анонимен

преди 3 години

До Демократ Само умствено увредени и прости демократи ,могат да си мислят ,че вонята на сяра е демокрация !

69

Браво

преди 3 години

Северна Корея ни е голям проблем тук. Мерси, че ни занимавате с тази важна тема.