49

Анонимен

преди 3 години

До БожкееНЕможеДабъдеНе ронят сълзи, смеят се на неграмотници като теб, и са съпричастни с грамотните в България, които ще трябва да ви търпят простотиите.

48

Гражданин

преди 3 години

До българин. Глу.пак, планът отдавна е готов и Дончев беше готов да го представи на НС и да го внесе в ЕК, но новите улични диктатори правят мръсно.

47

БожкееНЕможеДабъде

преди 3 години

Ройтерс рони сълзи за нас....УАуууу...какво доживехме...ВЪХъъъ...тия ША мЪ разплачат!!!

46

Анонимен

преди 3 години

До 35. Ама ти нещо си се объркал. Защо да реват от ГЕРБ за тези пари като управляващите вече ще са други.

45

Реалист

преди 3 години

До 34. Ами да, ясни са изводите и на малките деца като гледат на Трифчо кандидатите. Некадърната фъфлеща председателка на НС, която сътвори сума ти законодателни и процедурни гафове (язък че е работила 20 години там), текезесарят Тошко, който само ръси обиди и глупости, все едно е в шоуто, смешната шахматистка със Свищовското образование и "5" езика.

44

Анонимен

преди 3 години

Новото мнозинство в Парламента започна закопаването на България.Ще получим малка част от парите за възстановяване.Младите ще имат възможност да видят що е това "Виденова" зима.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48"Христо, глупав си. Първо, за мантрата с огромните кражби на еврофондовете, за което все не давате доказателства (сигурно има, ама чак пък толкова). И второ, явно не си разбрал, че санкциите не са към държавата Русия, а към отделни лица и фирми"Той още е на нивото на малките деца: вярва, че света е "идеален", когато има всички доказателства за обратното, а най-забавното е, че нито едно нещо, което написа, няма връзка с реалността. В Русия е пълна мизерия не заради санкциите.

42

Анонимен

преди 3 години

До българин - Другите страни още миналата година бяха готови с техните планове , а умникът Дончев какво чакаше ?!Какво чакаше ли? Ми чака такива като теб, да посочат правата партийна линия и да сътворят нещо повече от кyпчинa!

41

Анонимен

преди 3 години

Христо, глупав си. Първо, за мантрата с огромните кражби на еврофондовете, за което все не давате доказателства (сигурно има, ама чак пък толкова). И второ, явно не си разбрал, че санкциите не са към държавата Русия, а към отделни лица и фирми.

40

Анонимен

преди 3 години

До Великият ваксинаторНяма да изчезнете. Никой не "изчезва", просто живота му се свежда до вегетиране, както са мужиците в Путинистан. Вие явно така искате и това и ще получите.

39

Анонимен

преди 3 години

До 31. Да де, ама голямата разлика е, че България не е Белгия или Италия. Правиш ли я?

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40"Скоро ша лапкаш ..."Неграмотните и некадърните много обичате да си фантазирате. Сигурно и в кармата вярвате и в Бог, но само за да наказва враговете ви.

37

Великият ваксинатор

преди 3 години

Като няма пари от Брюксел какво?И без това до данъкоплатеца не стигат . Някой друг ги харчи.Без Европа ще изчезнем ли? Не мисля.

36

Гледна точка

преди 3 години

Да бе, антисистемната партия " Има такъв ", която е още по-корумпирана, но и много некадърна, без идеология, без ясни политики, събрала хора от кол и въже.

35

?$

преди 3 години

Някой ще се наведе да ги вземе и ...

34

ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН ,БЕ.

преди 3 години

НЕМА ПАРЕ...НЕМА И ЕВРАЦИ...АЙДЕ И ВАС ВЕЧЕ ДА ВИ НЕМА ЛЪЖЛИВИ -ЧАЛГАРИ ,ЛА""АРИ И КОМУНИСТИ-НЕВЕРНИЦИ!ВЕЧЕ СДАДОХТЕ МАНДАТИ И ...ЧАО!ЦЕЛ НАРОД ВИ ВИДЯ СЕИРА....КАК ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ!САМО ДПС СА ВИ БЛАГОДАРНИ , ЧЕ ГИ НАПРАВИХТЕ ВТОРА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА СЪС НОВИТЕ 600-хил ИЗБИРАТЕЛИ !АМА , ТОЛКОВА СИ МОЖЕТЕ!

33

Анонимен

преди 3 години

Ти имаш акъл, колко цело село без акъл!

32

българин

преди 3 години

И кой ще е виновен...?! Другите страни още миналата година бяха готови с техните планове , а умникът Дончев какво чакаше ?!

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36"Трябва повече подкрепа за другите партии"Подкрепяйте, другаре.После ние ще ви подкрепяме да се редите на опашки за хляб.:)))

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35"Нема паре а?"Че вие никога не сте имали пари.Затова само гледате в канчето на другите и рИвете. Искате парички, но без работа и акъл. Така не става, тъй че ще стоите бедни.