169

педофили вътре

преди 3 години

депутатът Андрей Чорбанов от ИТН да си покаже снимките от фотофорума с голите малолетни!!!!

168

вкарахте престъпници

преди 3 години

Водачът на листата на Слави в Добрич е обявен за международно издирване в Германия заради измама.Областния координагор Дилян Господинов е обвинен в измама съгласно член 263 от НК на Германия с максимална присъда 10 години.

167

Има такъв народ

преди 3 години

Ние можем да клатимe държавата, да се бъзикотим с народа БЕЗНАКАЗАНО!

166

Анонимен

преди 3 години

Тошето да се готви за арменска и Доганска свалка, че както става задкулисно нещата, работата не е добре. Той и сега има странна походка, но после нещата ще се утежнят. Да не му се наложи и той в болница да ходи да го шият? Той затова Славито сложи Африкански да е на топа за гилзите на български арменец и български турчин. Той Славито колкото... е отнесъл докато стане богат- за справка-познатият български филм

165

Замяна

преди 3 години

Как ще ни уважават в ЕС като превърнахме управлението на държавата в шоу. Готвим се да заменим Бойко тиквата с Тошко Африкански или Славчо Чалгата. А президентът ни е и предлагат да бъде пак Румен Нинов- Десиславов, след като скоропостижно се ожени. Кой ще си позволи на някой от ЕС да се обърне с малкото у име? Само към нашите се обръщат така и това ще продължи. Ако станеше Даниел Митов, с ерудицията си щеше да внесе респект. И катп резидент - Петър Стоянов, можеше да предтсвалява България, но.

164

Анонимен

преди 3 години

Всяка една ортаклама с залязващата формация Гепи Груп означава политическо самоубийство,в настоящата ситуация единствените които могат да им вържат са ДПС и евентуално БСП ако разкарат Курниту от лидерската позиция!

163

Анонимен

преди 3 години

ПИНОКИО СИ БЛЪСКА НОСЪТ В МИКРОФОНА- ИМА ПОРЪЧКА ДА СВАЛИ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ЧЕ ПОГНА КРАДЦИТЕ ОТ ПРЕХОДА- ДА ДЕ АМА НАЛИ ОЛИГАРХИЯТА ГИ ИЗПРАТИЛА- ВИЖТЕ ДОБРЕ КОЙ ЗАЩИТАВА ОЛИГАРХИЯТА, ГОСПОДАРИТЕ СА ПЛАТИЛИ ОГРОМНИ ПАРИ И ТРЯБВА ДА СИ ИЗПЪЛНЯТ ЗАДАЧИТЕ А НАРОДА- КУЧЕТА ГО ЯЛИ- АМАН ВА ХАДЖИИ, ПИНОКИО, ГНОМЧЕТА, МУТРЕСИ - АМАН ВА....

162

Анонимен

преди 3 години

Живи и здрави !Сега им започва мъката !

161

До МХМ

преди 3 години

Абе давайте примери бе !Лъгал и крадял бил ?!Какво ,кога и как е откраднал ?Или кажи го по друг начин.Кой преди Борисов не е крадял.Ше ти е по-лесно.Голямо лаене ,брат.Крадял бил Ми и аз крада и вие крадете ,всеки краде!! Важно е какво ще докажеш :)Ти например ми крадеш от времето да се занимавам с теб !Крадец !!

160

Анонимен

преди 3 години

БЕЛОСЛАФ И ВАНКАТА РАЗДАВАЛИ ТАЯ СУТРИН ФЕРАРИТА ПРЕД ПАЛАТАТА НА БГ ПОЩИ, ПО ТАЯ ПРИЧИНА НЕ УСПЕЛИ ДА ОТИДАТ В НС, ЗА ДА КАЖЕ ЧЕ СА ГО ИЗБРАЛИ ДА РАЗДАВА НА БГ НАРОД ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ- ТОЙ ОЩЕ КАЗА, ЧЕ ПРЕДИ СА РАЗДАВАЛИ КОМПОТИ И ЗАРЗАВАТ ПЛЮС РИБНИ КОНСЕРВИ НА НАРОДОНАСЕЛЕНИЕТО, НО НЕГОВИТЕ ГОСПОДАРИ ГИ СВЪРШИЛИ И ЗАТОВА РАЗДАВА ФЕРАРИТА.

159

с м р а д !!!

преди 3 години

Коалицийката на чалгарите , комунистите , тинята от протестите , лобистите , мутрите и фесовете - лъсна като ясно слънце !

158

Щирлиц

преди 3 години

Пазарлъкът за нова тройно-четворна-червено-царска коалиция започна!Да ни е честито представлението.

157

Анонимен

преди 3 години

Браво! Така трябва!

156

До 161

преди 3 години

Твоите уши са отдавна повредени от чалгата, така че и кудкудякането на Мая ще ти се струва като музика.

155

МХМ

преди 3 години

До от северозапада. А ББ къде трябва да го дадат, защото лъга и краде цял един народ 11 г?? И продължава да лъже и да шикалкави.

154

от северозапада

преди 3 години

В основата на целият тоя цирк е е това човече от снимката - т.н. Тошко! Размъти на Слави главата, използва го като носител, сега политик го раздава! На съд трябва да го дадат за въвеждане на голяма група хора в заблуда,защото излъгаха хората, че могат да управляват!!

153

Анонимен

преди 3 години

Името на ИТН си е ясно - Излъгахме Този Народ.

152

Shark

преди 3 години

И правилно!

151

Анонимен

преди 3 години

Има 2 предложения за ново име на партията Има такъв народ:- Има такъв ИЗЛЪГАН народили- Тука има, Тука нема (референдум)

150

Анонимен

преди 3 години

Шебекът иска да предизвика гражданска война.