110

Брао на Прахете-2

преди 3 години

Чех в нужда се познава!игонвайки руските дипломати, по предложение на Прага от всички ЕУ държави, така те ще несамо ще помогнат на братската им руска армия но и ще спасят тези елитни разузнавачи от лапите на чуждите разведки.Чех в нужда се познава, особенно като надзърнем действията им с ЧЕЗ-бг.

109

Анонимен

преди 3 години

Ако Европа си беше енергийно независима, отдавна да са разказали играта на джуджето.

108

Анонимен

преди 3 години

ама, мамин златен, те Сащ са едни такива невиннички, само където виж колко бази имат по целия свят.иначе гейoвете вече им разказаха играта на децата с тази пропаганда. или те кефи 10 г деца да си сменят пола с подкрепа на държавата?!

107

Анонимен

преди 3 години

Вервайте ми евроге.йския ще духа супата ;) Света много се промени. Запада губи финансови позиции а герб и ЕС са посягали на много хора и нацистите пак ще духат.

106

Действието

преди 3 години

Е до обед вече е време за водка

105

stranno

преди 3 години

Странно защо хората се радват от Русия като хванат руски агенти да правят зулуми. Патреотизма умира пред Путин. Знаят да повтарят само Европа, САЩ, Европа, САЩ. А това че руските олигарси начело с Путин мислят злото не само на съседските държави, ами и на собствения си народ няма значение - гейовете и САЩ са виновни.

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 109"Трябва си армия и твърда сила иначе Русия вечно ще се подиграва .."Европа най-обича да гледа как просяци й се "подиграват".

103

Брао Прахенки

преди 3 години

Чехите са сладури и верни бойни другари на Москва!Техният призив към всички Европейски държави да проводят всички руски дипломати да си ходят в Москва има едно 3единственно значение. Тези две-три хиляди елитни руски разветки и командоси дето за белия ден бумнали преди 7 години пивоварната в която Гяднев си криел свинските бутове , та след като се завърна в Моства,, тези мужици и молодци ще се вклчат професионално и всеотдайно в руските войски които ще проведът каквото са си решили да проведат.

102

Тука сгреши

преди 3 години

Пьк и не сьм студентката раздаваща се

101

гларус

преди 3 години

от всички най-лесни на морето бяха чехкините, има нещо много мило в този народ, склонен е на много бързо и всеотдайно вдигане на краката

100

Анонимен

преди 3 години

"което Европа наистина може да направи, за да ограничи наглата враждебност на Русия."Какво ще направи? Харта за правата на човека, декрет за това, указ за онова - нищо няма да направи! С меки китки не става. Трябва си армия и твърда сила иначе Русия вечно ще се подиграва а САЩ ще използва липсата на военна сила да продава протекция срещу политическо и икономическо подчинение.

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 103"Другата зима .."Русофилите сте типични, че когато се сблъскате с нещо, което не ви изнася, веднага се вкарвате във фантазии за сценарий, който можете да понесете, за да продължите да тролите. Нарича се паралелна реалност и е типична за волево слабите, които имат нужда от бягство, когато имат проблеми, независимо дали става дума за оспорване на мнение или реална проблемна ситуация от реалния живот.

98

Анонимен

преди 3 години

Kрайно време е Русия да действа по-твърдо!!

97

Покажи

преди 3 години

Ми един янки дето да ми направи впечатление

96

Анонимен

преди 3 години

До до 55/84Прочел съм достатъчно за да знам, че слабия политик Путин се паникьоса, че не знае как се води приятелска политика със страна на която той лично не е избрал "лидера", и затова тръгна директно през просото.Паникьор и слабак, това е идола ви. И от вируса се скри. И от народа си.

95

А и

преди 3 години

Разни ентусиазирани тьотки му вярат на тоя кви им ги разправяСамо и амо дамупуснат

94

Анонимен

преди 3 години

другата зима Европа ще зимува без електричество явно!

93

Анонимен

преди 3 години

Нали чешките агенти с помоща на ЦРУ казаха, че взривовете били за БГ ? :)) Сега вече нема такива драми, щото България е геополитическа важна, не могат да е заобиколят :)) Хем се гордеем с това, хем ни става тъжно, щото всеки има интереси :))

92

SS

преди 3 години

да де, ама на повечето хора им ясно, че "разкритията" на Чехия са подвърлени и подклаждани от другата страна на океана.ОК, и теа другата зима ще ядат дедовия, и ще си спомнят с умиление за руския газ

91

Анонимен

преди 3 години

Ще вземе.Ще излезе с декларация.Друг път Жожето да не прави така.И толкоз.СП-2 си върви, милиардите газови евра цъкат кротко в посока Кремъл, с които той укрепва армията си, купува на кило медии и западни политици (или ги сплашва)...