264

Анонимен

преди 3 години

Божков мутра ли е?Мутра е и това е известно и на децата.Божков плати кампанията на Мая за кмет.Божков плати протестите.Радев знаеше ли за това.Знаеше, но си правеше оглушки и се снимаше к друга мутра - Гергов.Та мутресата Манолова тръгнала да има някакви претенции.Набутаха се пълни пар-цали комунистически в този парламент.

263

Анонимен

преди 3 години

Боко не се унижавай да даваш отчет на Мая Галева Костинбродска и бай Чака-Рака!Ай сиктир!

262

българин

преди 3 години

До: номер 246Напротив, другарю, точно обратното ще направим:Ще въведем закона за лустрацията, и тогава Бойко комуниста няма да има право да се кандидатира и за кмет на село Джулюница, камо ли за депутат!И ще въведем наказания за министри, които отказват да се подчиняват на решенията на върховната власт - Народното Събрание!!!

261

Анонимен

преди 3 години

НСО новото СС от Адолфово време ли е, какво? Само по времето на Хитлер службата за охрана (СС) е вършела това дето го искат тия прошляци! Някой да обясни на кукумицините, че България е правова държава, а не някаква си диктаторска фашистка сбирщина от психично болни хора!

260

Grobarev

преди 3 години

Nqma da ima dyrjavna hranilka za trolovete basi kefa neka umirat of glad Sega kef kef kef

259

Реалист

преди 3 години

Според протокола на ЦИК за тези избори6 789 605 - общ брой на избирателите837 707 - гласувал за ГЕРБ-СДСТа колко процента била подкрепата за мутрите, че не разбрах? 12,3% ли казахте?

258

Borisoff

преди 3 години

The best!

257

Анонимен

преди 3 години

266 българите навън ги накара да бъдат навън тиквенската политика.

256

Лелеее

преди 3 години

Обсебени са от Баце...

255

Анонимен

преди 3 години

Когато тук се каже "мутрите", аз мисля, че става въпрос за групата на Мая и Татяна - видни адвокатки на мафията.

254

факт

преди 3 години

на мая общата мерака Бойко да я изчоластри не и минава !

253

Анонимен

преди 3 години

Мутрата от Ипон - в затвора, вийте гербави ***.

252

Анонимен

преди 3 години

До 223То защото Тошко много културно говори, или пък оня надрусания псевдоадвокат Хаджигенов! Къде видя култура, че аз 2 дена вече гледам селски мегдан с дърти к*рви, намазани с помада, които си мислят че никой не ги разпознава, нищо че цяло село ги е ... За 2 дена дори гласувалите за Мая и Слави почнаха да се срамувам от вота си! Слезте на земята бре, ама на българската, че там у чужбинско миячите гастербайтери сигурно само те ви се кефат!

251

До 260

преди 3 години

Българите в америка и англия, като са толкова умни да си вземат слави-чалгата да го правят депутат или сенатор в техните си държави.Мисля, че разкошно ще ги управлява.

250

българин

преди 3 години

До: номер 259НСО не е полиция.И няма да го арестуват, ами ще го принудят да се яви по служба пред началника.

249

Съд и Затвор

преди 3 години

Май трябва да си припним какво направиха преди стотина години - Закон за съдене на виновниците за националните катастрифи, а България сега е в такава катастрофа заради управлението на мутрите. Справедливо е да има съд и затвор за мутрите, както и за техните какеи, вкл. тpоловете им по форумите. Това да унищожиш България, както направиха мутрите за тези 12 години, или да помагаш на унищожителите на България е огромно престъпление.

248

Дежаву

преди 3 години

До мутри вън. По-леко, много си се превъзбудил. Само два дни са минали, скоро ще ви секне еуфорията. То и през 2013 си беше заминал, ама знаеш какво стана само след една година.

247

българин

преди 3 години

До: номер 253На българин в Америка, Германия и Англия не можеш да му купиш гласа.Той не е на социални помощи като електората на ГЕРБ в България.

246

Анонимен

преди 3 години

У ч и н долският из род ще вика премиера с полиция ?

245

Анонимен

преди 3 години

.....ГЕРБ представя 26% от българите......е и какво от това, видно е че 74% не ви искат . Ще кротувате в опозиция. Ибаче знаем че сте заделили от субсидията за метежи и хаос. Ама този път има и Божков с едни други пари в отпор.