90

Влади

преди 3 години

Руснаците не са балами, драги ми хотелиери- мутри !!! ВТурция или Гърция ще им е в пъти по добре отколкото западналите ви хотели, лошата храна, липсата на плажове и само бетон.Загубихте конкуренцията чалгари!!!!

89

МНЕНИЕ

преди 3 години

България трябва да привлича повече Украйнци за Туризъм - Руснаците са бедни и умират от Глад - Путин им разказа играта .Даже може Държавата ни да поеме издръжката на Украйнски Войни които се бият на Фронта срещу Русия - да им наемат Хотели за сметка на България - така е правил Хитлер за германските войници в България , преди Освобождението на България от Фашистите .

88

Анонимен

преди 3 години

Норвежски туроператор предлага на всички желаещи еесовски граждани два полета до транзитната зона на московско летище за ваксиниране със "Sputnik V".

87

Българче

преди 3 години

До: РускийКаква братушка си ми ти бе?!А, свободата сме си я заслужили с достатъчнопролята българска кръв и достатъчно изпросено от вас българско злато.Ама вие наяждане нямате... и досега крадетебългарски пари, щото освен да крадете, задруго не ставате.

86

Ха, ха,ха, глупости

преди 3 години

Руснаците ходят вече в Турция !Хем е евтино , хем има храна на корем....хем има хубав пазар за тях!Годината ще е студена дъждовна , затова всички ще предпочетат Гърция и Турция!

85

Анонимен

преди 3 години

За какво са ни?Не ни ли стигат тия шпиони които изгонихме, та сега още искаме да вкараме?Ми дайте направо да приемаме руски войници в отпуска, но с калашниците и пълно бойно снаряжение? Та после Путин да има основание да ни прати и танкове с които да защитава правата на руските "туристи" в България!

84

Русский

преди 3 години

... нали само ви пречим, бре... братушки. Защо не викате гейропейците да помагат? Или от Северна Дакота туристи. Нали са ВИ по-бразЪри. Може би костите на техните дядовци лежат из вашите поля, спасявайки един малък, но неблагодарен народ от ятагана. Заслужавало ли си Е...

83

Анонимен

преди 3 години

ЩОМ си турист не ти трябва Визацялото Ченоморие свободна зона

82

Анонимен

преди 3 години

Да такае ... турция не издават визи

81

Realist

преди 3 години

A zashto Sa neobhodimi vizi Izobshto? Neka evroatlantic da mi otgovorjat. V business njama prijatel I vrag. Ima interes.

80

Анонимен

преди 3 години

Току що немските тв съобщиха, че САЩ праща 500 американски военни в базите на Германия! Защо не се уточни. Ние обаче се сещаме! Ето това се случва като пуснеш американец на територията си, уж приятел, уж за добро а те окопира и ако нещо гъкнеш, вика роднините на гости!

79

Анонимен

преди 3 години

Абе не знам колко харчи руснака, но повечето идват с децата си на море. Но пък англичаните като дойдат и като се нафиркат, неандерталците направо са хора пред тях! Аз рускиня с децата си да драйфа в храстите не съм видяла, но пък англичанки с вид на курвотии как драйфат насред площада сме виждали доста. Така че, май повече предпочитам да се лиша от английските туристи!

78

Нато на тор!

преди 3 години

Вместо туристи на ви краварска окупация и война ,ще има пак повторение на 9ти ,ще падат про запдни фашитски тикви и предатели!Руската армия ще бъде посрещната като освободители пак та даже няма да могат да ме озъбпят такива патриоти като мен дето ще им мъкнат надъпчени обилно натовки тикви с олово ,по цял пълител от калашник в натовската безродническа тиква ,цели купчини от такива ще стоварвам пред руските ни братя малко от малко да се отсрамим!

77

Анонимен

преди 3 години

Д0 76Ще дойдат с новите самолети. Ф16 те, да стигнат по бързо

76

Анонимен

преди 3 години

Проблемът не е политически, а здравен. Няма държава, която да хвърля милиарди за лекуване от Ковид на гражданите си, да позволи на същите да пътуват до места, където могат да се заразят. Дори да махнем визите няма да има наплив.

75

Анонимен

преди 3 години

Га едохте кифтетата не ревахте, а. Па сега ревете.

74

Анонимен

преди 3 години

И защо държавата трябва да осигурява клиенти на частни фирми?

73

нату вец

преди 3 години

къде са американските туристи ?

72

Долу нато

преди 3 години

12 г варна и бургас гласуват за русофобите герб, които унищожиха всички руски проекти! Сега риват! За руснаците трябва да е бевизово, но Козяк не мисли така

71

Помнете Крим

преди 3 години

Не им щем ни меда,ни жилото.До сега идваха с автобуси и влакове,а утре ще довтасат с танкове...