93

Анонимен

преди 3 години

Едно е сигурно, избори няма да има. Луд трябва да е онзи, който изпусне точно сега мазния кокал. Това никога не се е случвало в историята. Няма как да се получи. И с дявола ще влязат в съглашение, само да останат.

92

Анонимен

преди 3 години

"Спомнете си Омуртаг - 30 г мир и съзидание. Това ни трябва, но престъпниците - справедливо пратени в затвора. И национално ЕДИНЕНИЕ!"Мани го тоа.

91

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 99Аз лично не вярвам хората да търсят поредния месия, просто искат да се отърват от Жипката и полу-мутренския начин на управление :))) За съжаление, Славчо и той иска да бъде мутра, що банкети е посетил, даже се мисли за такава :))) Тъжно е, но такава е реалността, требва да се избира м/у Вожда, Чалгаря дето е кандидат за мутра и разбира се кака Корни, дето приказва само глупости :)))

90

Видев

преди 3 години

До нинова,мая, татяна,христо,хаджигенчо и другиполитик-политикаТози процес може да се изразява в начина на получаване или поддържане на подкрепа за общи или обществени действия.Народа иска общи, обществени действия

89

Анонимен

преди 3 години

До 111Затуй, га има гражданска, силното ше са оправи.

88

Анонимен

преди 3 години

До 108Тогава нямаше. Ти какво искаш? Обстоятелствата се променят.

87

Анонимен

преди 3 години

*** си е ***. Винаги разединен. Затова и тази територия е била винаги на такова дередже. Затова със сигурност, най-доброто е ДПС. Само ДПС може да управлява.

86

Анонимен

преди 3 години

"Вие, българи, луди ли сте? Гражданската война е най-големият ужас за една държава! Брат да убие брат "Ам... брат му гласува за когото трябва. Ама комшиятааааааа. Ахах мамка ти Иванеееее!! Имам му зъб още от деца! Даже бащите ни са били смъртни врагове! Без него, ще е добре! На България и трябват силни и борбени хора, като мене - само най-доброто!

85

Беновска пипа

преди 3 години

Трагедията е, че измежду тези 240 народни избраници няма нито един държавник. Нито една партия не влиза там с мисъл да направи нещо полезно за България! Всички са там единствено с цел лична изгода! Затова не искат да делят властта, а ще си играят на наши и ваши. А между тях няма съществена разлика.

84

до 1 0 4

преди 3 години

Слави е приключил преди да сте го избрали. Заложихте на куц кон. Няма да астигне и до средата на галопа. Политиката не е като да кибичиш в студиото на собственото си шоу. Що не си го татуира, че няма политически амбиции?2017г.Слави: "АЗ НЯМАМ ПОЛИТИЧЕСКИ АМБИЦИИ. АЗ НЯМАМ ПОЛИТИЧЕСКИ АМБИЦИИ. КОЛКО ПЪТИ ДА ПОВТАРЯМ? НАИСТИНА ЩЕ СИ ГО ТАТУИРАМ"На следващи избори ще е Срутището ИТН.

83

АнонимеН

преди 3 години

До СловянинНЯМА КОГО ДА ИЗЛЪЖЕШ ПУТИНИСТЧЕ!!!РУМЪНИЯ ВЛЕЗНА В ЕС РЕДОМ С БЪЛГАРИЯ ПРИ РАВНИ ФИНАНСОВИ ПОКАЗАТЕЛИ И СЕГА ЖИЗНЕНИЯ ИМ СТАНДАРТ Е В ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ И Е 2 ПЪТИ ПО-ДОБЪР ОТ БЪЛГАРСКИЯ!!!ЕС НАПЪЛНИ РУМЪНИЯ С ПАРИ!!!А В БЪЛГАРИЯ КОМУНИСТА БОРИСОВ ГИ ОКРАДЕ!----------------И ТВОЯ РЕД ЩЕ ДОЙДЕ, НЕ СИ МИСЛИ, ЧЕ ЩЕ СЕ ОТЪРВЕШ ОТ ДЯВОЛА!

82

Анонимен

преди 3 години

"Ок. Прави правителство... служебно и кво? Радев има 3 месеца мааакс. Идват нови избори. И кво става?"Айрес уе! Утгурури уе!

81

Словянин

преди 3 години

Вие, българи, луди ли сте? Гражданската война е най-големият ужас за една държава! Брат да убие брат си? Необходим е анализ на икономиката, на външнополитическата ни ориентация, на заробващите ни западни банки и корпорации. Спомнете си Омуртаг - 30 г мир и съзидание. Това ни трябва, но престъпниците - справедливо пратени в затвора. И национално ЕДИНЕНИЕ!

80

АнонимеН

преди 3 години

ВСЕ МИ Е ТАЯ ДАЛИ ИТН ЩЕ СФОРМИРА КАБИНЕТ ИЛИ НЕ!!! КАКТО РЕШАТ!!!---------------------------------ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ГЕРБ ДА УПРАВЛЯВА СЪС ИЛИ БЕЗ БОРИСОВ ПРЕМИЕР Е АКО ГО ПОДКРЕПИ ИТН!!!----------------АКО ИТН ПОДКРЕПИ КАБИНЕТ НА ГЕРБ ВЕЧЕ НЯМА ДА ВЯРВАМ НА НИКОЙ В УПРАВЛЕНИЕТО ДО ЖИВОТ!А СЛАВИ ЩЕ ПРИКЛЮЧИ С ЖИВОТА ДА МУ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО, АКО НЕ Е ,ЩЕ МУ СЕ ИЗЯСНИ!

79

Да

преди 3 години

До ВасилевМанталитета трябва да се възпита в детството! Образованието трябва да се приеме, като нещо сериозно, а не учениците да играят карти и т.н. в училище, а после да искат престижна работа! А културата идва от манталитета и образованието! И хората, трябва да са наясно, че отиват на работа, за да работят, а не да пият кафета и да висят в социалните мрежи и да искат пари. Нали, за да получиш, трябва да си ги заработил!

78

ACDC

преди 3 години

Толкова ли не можете да сметнете истинските проценти на партиите - процента гласували за една партия от гласувалите за тези, които влизат в парламента? Какви са тези фалшиви диаграми? И върху тях сте взели да се упражнявате ...

77

Анонимен

преди 3 години

ЩОМ Българите не се разбиратПавителство на ДПС

76

Анонимен

преди 3 години

Колко кух и наивен трябва да си, да не се усетиш, че щом казва как той е единствения дето не лъже е точно обратното? Как ще намали данъците примерно, нали така е писал. пари от офшорките ли ще вземе или от чекмеджето на Бойко? Знаете ли кой подред такъв е Слави, ами вече им загубих бройката на нашите спасители.

75

Словянин

преди 3 години

Докато сме в НАТО и ЕС, ще сме най-бедната и корумпирана държава в Европа. При това ГЕРБ=БСП=ДПС=ДБ. Ще го видим Слави. Трябва да се тръгне по пътя на Орбан - не западните банки и корпорации да ни грабят, а ние да печелим от стратегическото си положение, както го прави иначе диктаторска Турция. България под политическото робство на ЦРУ е обречена да изчезне. Българи, опомнете се!

74

Анонимен

преди 3 години

Слави щеше да стопира негативната енергия , надигаща се напоследък, ако беше излезал пред тв-то и беше казал : Не мога да съставя правителство, надявам се на нови избори, тъй като не искам да разочаровам хората които ми повярваха :)) Разбира се сценаристите му са много зле, затова гледаме оглушителното му мълчание :)))