297

МЕЧКАТА

преди 3 години

В моя гьол лесно се влиза, но трудно се излиза

296

Другари Путинофили

преди 3 години

ТА другари Путинофили теорията ви е смъртноопасна за Б-я в нея няма нищо братско и славянско има само Путинофилизъм и платена путинска пропаганда --- всичко което пишете е антибългарско без значение дали сме в нато или на марс ,това е пропаганда опасна за Б-я ! Българския патриотизъм е на срещуположна позиция от интересите на путинския национализъм ,който е опасен за всяка държава в която има руснаци и *** някакви руски интерес, не искам по путинската логика половин Б-я да стане ВИЛАЕТ !

295

Другари Путинофили

преди 3 години

Вие в случая сте Ердоганофили и направо мажете на Ердоган филията със мед защото той много обича кърджалииско ,смолянско ,златоградско въобще родопите и те винаги са му били близко до сърцето .Границите не може да се прекрояват независимо дали там живеят малцинства-- за случая ,,ксово ,, не искам да говоря защото там има федеративна република ,да историческата територия е сръбска и там са живели сърби ,но към момента на разпада повечето не са сърби! На Путинофилите теорията е смъртноопасна в

294

Анонимен

преди 3 години

Бай Тръмп не водеше войни човека,изтегляше войските от чуждите страни.Бай Дън обаче със сигурност ще воюва.затова и фалшифицираха изборите в САЩ.

293

ля ля

преди 3 години

САЩ че ни вкарат в беля! това е факт!!! лицемерие което ще излезе наяве много скоро!

292

Анонимен

преди 3 години

Лошото е,че не само в БГ и Черно море,а във всички бивши соц. страни Москва има влияние,което си е подписано от Сталин още след войната.САЩ и западна Европа се опитват да ни приобщят,но руските проекти си се правят.Основно са енергийни и за горива,но има във всички бизнеси руски пари,които се прикриват.Едно е положението в страните където са влезли САЩ и Англия след войната и съвсем друго където са влезли руснаците.За съжаление това не е капитализъм както се опитват да ни заблуждават.

291

Тръмп беше прав

преди 3 години

Те не идват за мен,те идват за Вас!Аз съм само на техния път!

290

До 374

преди 3 години

Ти си само за Сибир или Северна Корея, там ще видиш сталинския комунизъм за който рониш крокодилски сълзи. Ти си за там , а не за Българи.

289

до 375

преди 3 години

Да да им благодарим за разрушаването на българската икономика и селско стопанство !

288

Анонимен

преди 3 години

България трябва да е вечно благодарна на САЩ че ни освободи и спаси от миризливия ботуш на нечистоплътните нагли руснаци.Благодарим Ти Велики демократичен цивилизован САЩ.А,*** трябва да бъдат изтласкани извън цививилизована Европа ,най-добре към Сибир там да робуват на китайците.

287

Православен славянин

преди 3 години

Русия трябва да ни спаси от отровната западна прегръдка ! Веднага трябва да построят 50 военни бази със всякакъв род руски войски ,да поправим грешката отпреди ! Построяване на АЕЦ Белене ! Ново ТКЗС ,национализация на земите !

286

Анонимен

преди 3 години

Другарката Захарова, говорител на Руското Външно, наскоро заяви в прав текст, че демокрацията в българия е изкуствено наложена от Америка и единственото желание на българския народ е да е част от СССР.Очаквайте новите 'спасители' от Изток

285

ББ

преди 3 години

Бог да пази България!!!фили и фоби вън от дома на децата ми,или често партньорство или имате проблем,ще си купим или произведем оръжие...справка историята ни...умеем да воюваме и сме лоялни партньори...няма да позволим да се гаврите с Историята и саможертвата на предците ни...вие имате печатници за пари...ние смелост и животи с които да се борим за оцеляването си!!!Бог да пази България!!!

284

Анонимен

преди 3 години

Русофилите са малко, но затова пък гласовити ... чaк Нинова подведоха в бройката си. Другари русофили, ...утре когато руснаците стоварят десант във Варна и Бургас, и започнат да грабят, и убиват (пример Крим и донбас) ... да не мислите че ние от запад ще се върнем в България да ви спасяваме русофилските зад*ници ?? Ще ви оставим на милостта на другаря Путин ... каквото повикало - такова се обадило

283

ББ

преди 3 години

До Чукундуртака си мислиш,шкембе и бойко купиха чертежи...е дедовите кремаклийки са у нас...без бой няма да минете...не ни е страх от смъртта...от робството ви ни е страх!!!Бог да пази България...Анатема за националните предатели последните 30 г!!!Съд за предавалите ни и ограбвали Народа ни "еничари" последните 30 г.!!!

282

ББ

преди 3 години

хаха удобни на русия въпроси ...ама ако избухне...г-н. путин вие Господ ли сте???Господ ни дава животите като Свободни Човешки Същества...предпочитаве смъртта преди робството и отнемането на Свободата...сложно ли ви звучи,...да избухва...Доброволец съм в Армията на Нато....Свободенх и Справедлив Свят...или вируса на господарите им от китай или ядрените на провинция русия...Бог ни дава Живота...путин и компания са убийци и престъпници!!!

281

фактите

преди 3 години

Ако разгледа човек картата на Источния Фронт 1942 - 1945 г, се набива на око че реално войната се води на територията на Украйна, а не на Русия. В този смисъл, Русия си присвоява неправомерно лаврите от войната. Всъщност опустошението материолно и в жива сила се стоварва оснавно върху Украйна.Сталинските истъпления са основно в Украйна. От там са и българите които Русия нарича Татари /защото така са ги наричали монголците на Чингиз Хан/ и които са основния народ попаднал под ударите на Сталин

280

Христо Христов

преди 3 години

До SSЯвно си объркан пещерен комунист. Не знам дали си даваш сметка товарищ, че за 6 години България води 3 войни - все за обединение на териториите населени с българи, като главната цел е Македония! Дори сме съюзници с Турция 3 години, след като воюваме срещу нея! И всичко това, защото Матушката ти ни разделя на 5 части след войната от 1877-1878 година!

279

Анонимен

преди 3 години

Ама никой не рачил да става украинец. Ко туй Украйна? Е те там, най-накрая, дето са падналите плетове и накривените колиби, най-накрая, там е украйнината

278

Анонимен

преди 3 години

До 350 ББ Свободен и Справедлив Свят... Ха ха ха!...китайско-руските вируси???... Ха ха ха!...правото на избор на Украинският Народ.. Ха ха ха!Байо, както украинският народ има право на избор, така и народът на Донбас им право на избор;Това са донски казаци, а не украинци!Затуй в народната песен се пее: "Пустите клисурци станали московци, а панагюрци - донски казаци!"