91

Мнение

преди 3 години

Няма победители, има само губещи и това сме ние. Чакат ни хаос и несигурност, да не забравяме и пандемията,

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86Бокича дори му се присмиват, ама нали е премиер от държава в ЕС, малко требва да му почешат нарциса, това му требва само :))) Всяка държава от ЕС получава пари, само в БГ заслугата е на Вожда :))

89

Анонимен

преди 3 години

Последно чух, че Невена и Лили не могат да се разберат коя ще е на туризма министърката и коя на правосъдието.

88

Анонимен

преди 3 години

Баницата е бая голяма и мазна -ще има за всички победители... А честито! А на Шкембе Войвода-съболезнования-толямо лапане ще падне, ама Завалията-без него....Хвърлете некой кокъл и на Болен,че е разкривил очетата от глад. И маааалко бело,де....

87

Анонимен

преди 3 години

Чекмеджета няма да се пълнят вече.Суджука да му мисли.Черепа ще му разкаже играта.

86

1

преди 3 години

До ЖълтопаветникТи да не си от БСП-БКП ,че така ревеш.

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89 Обясни му на Борисов ,че не той ще разпределя милиардите от Брюксел и че трябва да си стои в опозиция. Няма да ти се зарадваЩе излязат данните кой за кого е гласувал . Да не се окаже ,че ромските махали са твърдото ядро на Борисов . Разбира се и те са хора , ама не пасват на твоя профил за гласоподаватели на ГЕРБ

84

Анонимен

преди 3 години

Айде да не драматизираме,че Герб заминават. Много неща направиха в сравнение с БСП,но малко неща направиха за парите които получиха от ЕС. Не смятам цял живот да се радвам на малкото. И аз искам да живея поне като чехите. Не смея и да си мечтая за живот като на германците примерно. Тъй че,за да се осъзнае Борисов колко се е отклонил от пътя сега трябва някой друг да вземе властта. Да не говорим колко кредити изтегли. За 10 г дълговете нарастнаха двойно.

83

Мнение

преди 3 години

Няма победител, има само губещи и това сме ние. Следва хаос и несигурност, да не забравяме и пандемията.

82

Анонимен

преди 3 години

Бойко си заминава. Това е истината. И по добре. Тая мутра е корумпирана до мозъка на костите си

81

Цирк

преди 3 години

Цвък Цвък хвана Баце за керестето ... @

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73 Ама гласувалите за Слави , са го пратили в парламента , за да НЕ СЕ КОАЛИРА с ГЕРБ . Ако беше заявил ,че ще спретне такава коалицийка , нямаше и 4 процента да хване ПС - И да се коалират ГЕРБ и Слави ,все ще трябва още една партийка , или да добавяме ДъПъСъ направо

79

Анонимен

преди 3 години

Сега ще има година и половина безвремие, неуспял реваншизъм към ГЕРБ, после избори и нов кабинет на ГЕРБ. Дежа вю или поне нещо подобно.Бойко, не се коалирай с никой от тези чалгари, мутреси, псевдо демократи, комунисти и етнически изнудвачи! Все пак за теб са гласували над 800000 българи - реалисти, работещи и образовани хора!

78

Жълтопаветник

преди 3 години

Много зли и незадоволени гербаджии са се събрали. Ронят сълзи . На къде без бащицата ББ? В колона и се хвърлякте в реката!

77

Анонимен

преди 3 години

Бойко и гербаджии те много го е страх че ще си загубят хранилката.Затова плюят всичко останало, заради едната "стабилност". Демек крадене.Айде да ви няма, ниво избори и вече съвсем да утечете

76

Анонимен

преди 3 години

Глутницата хиени , Слави, Манолова, Нинова и Бойкикев точат зъби за европейските пари които Борисов уреди. Всичко останало е ала-бала.

75

Анонимен

преди 3 години

По добре Слави отколкото Винету.Винету е с болен мозък.

74

Анонимен

преди 3 години

Верно ли Годжи щял да бъде икономически министър, а Краси Радков - финансов. Балета пък го готвели за Висшия съдебен съвет.

73

!:

преди 3 години

... политик Шкембе войвода. И ние ще чакаме такива хора да комуникират със световни лидери. От първите часове мирише на ниска култура, каквато лъхаше и от шоуто последните години. Май не правят разлика от управление на кабеларка и държава. От разговор на маса и преговори на високо ниво. Стилът им на комуникация е на квартално ниво....даже и на Бойко май е по-възвишен.

72

Пян_Гъ

преди 3 години

Истината: Победител - ГЕРБ, втори - ИТН. При преговорите ББ има ок. 60% (победител все пак), а спонсорите на ИТН ок. 40% (не Слави лично - на него ще му се обадят по телефона да му кажат какво да прави, той пари няма, а само харчи, но ги дава някой друг!). И така дяловото участие в новото АД "БГ Парламентарни избори 2021" е 60:40. Ще има и стабилност (ГЕРБ), и кючек (ИТН). А вие кво си мислите, че толкова е станало???