147

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера глупавата Герберска логика ?Години наред автобусите от Турция и ромските гласове решаваха изхода от изборите нямаше накаква реакция от ревящите в момента.Сега когато младите хора в чужбина решиха да променят нещо в тази територия неистов вой.Да Слави не е алтернатива но все от някъде трябва да се почне и се избра по малкото зло.

146

Тука на комбайна

преди 3 години

Славито сега ще прави с народа тананайна. А песента може вече да се включи в учебниците. ИМА ТАКЪВ *** НАРОД. Наистина има. Изправи се, Мутри вън вече може да се прекръстят на Седнете мутри вътре.

145

Гуфу

преди 3 години

До Анонимен 125Този шах и мат ще го платим всички ние. Кой и кого точно наказаха тези 80% според теб?Коалиция ГЕРБ БСП И Слави няма как да стане. За това съм написал, че прескачането на най голямата партия ще доведе до тип Орешарски и Пеевски шеф на ДАНС, който апропо беше предложен от Мая Манолова. Но коалиция анти с Дългуча, ДБ, Мая и подкрепена от БСП е напълно реална. И тогава пич ти ще си в голям шах, за съжаление и всички ние. Но всеки народ си заслужава управниците.

144

Анонимен

преди 3 години

Ниска избирателна активност, страх от Ковид и разбира се нова партия! Нещата в БГ се повтарят, след 8 години отново!

143

Анонимен

преди 3 години

Нова серия на Каналето.В главната роля - ГЕРБутече у канало

142

Гуфу

преди 3 години

До Анонимен 125Този шах и мат ще го платим всички. Държавата ще е на автопилот сума ти време. Кой и кого "наказаха" тези 80%. Не очаквам ГЕРБ БСП и Ддългия, няма как. Затова написах, че прескачането на най голямата партия доведе до Орешака и Пеевски шеф на ДАНС, който апропо беше предложен от Мая Манолова. Но Слави, ДБ, Мая с подкрепата на БСП е напълно възможна. И тогава пич ти ще си в голям шах. За съжаление и всички ние.

141

Mersi

преди 3 години

До мочНе мога да си представя приятелю, да избирам м/у фигуранта и чалгаря.То просто няма избор. Какво да се прави, такъв е живота.

140

моч

преди 3 години

До MersiЕееехххх !!! :( Грозна картинка ....За голямо наше нещастие , резултата от изборите бетонира позициите на това некадърно , злобно и противно нищожество . Представяш ли си ужаса , унижението и катастрофата , която ни очаква ако на есен ( за президент ) се наложи да избираме между него и чалгаря.

139

Да слиза на терен

преди 3 години

Бойко да се отказва и да предава щафетата на куция да реди кабинет. Нека види отсега, че това не е като да казваш пошли вицове и правиш *** скечове. Да видим кои ще са му министри, мика зайкова, сценаристите и бенда какви постове ще заемат. Да пращаме Годжи и Краси Радков в Брюксел, а Ванката - председател на НС. Явно нивото на този народ е такова. Всеки си заслужава съдбата.

138

корни

преди 3 години

Уволнявам всички платени червени ***. Излязохте големи некадърници, като мен и обкръжението ми. Берете си гайлето. Аз отивам в гръцкия си хотел да ближа раните си.

137

Анонимен

преди 3 години

Остава неясно защо ДСБ на Иван Ксстов скрити в коалицията Демократична България, имат толкова много гласове.Защото Костов не е в управлението, и ДСБ са борци срещу корупцията на комунисти и гербери, затова!

136

ТОЧНО ТАКА

преди 3 години

До Олд ШетърхандАми Славито си ги предупреди.ПРИМЕТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ НА 3 милиона БЪЛГАРИ на референдума или ще вляза да си ги приема.........ТА ТАКА.ВЛЕЗЕ и ЩЕ СИ ГИ ПРИЕМЕ........120 депутатиМажоритарен ВОТЛевче субсидия.......

135

Анонимен

преди 3 години

А мен изобщо не ме изненадва това, че е публикувано мнението на "правилният" анализатор.

134

Анонимен

преди 3 години

Гробдажийте да умират, опозиция ще са колкото и БСП, само бойкот и саботаж знаят да правят. Мястото на всеки поддръжник на ГРОБ е в затвора.

133

Анонимен

преди 3 години

Остава неясно защо ДСБ на Иван Ксстов скрити в коалицията Демократична България, имат толкова много гласове. Толкова ли не помните какви ги надроби Иван Костов през 1997-2001 години?

132

Всички

преди 3 години

Нарушители,обидени,несполучили,наказани,лузари,у нас през последните 10год.най после имат представителство!Много хора не вярват,че има такъв и ди отски на род,но има!Всеки народ заслужава съдбата си!

131

Анонимен

преди 3 години

Трябва масова чиска на ГЕРБ, БСП и ДПС което все още е мираж. Иванов са бивши гербаджии седесери, а Манолова са бивше изпаднали АБВ и БСП с ДПС. Слави няма да може сам да ги изгони и вкара по затворите освен ако народа не се надигне и го подкрепи на нови избори и конституция.

130

Анонимен

преди 3 години

Двете мутри слави и боко ще се разберат по мутренски

129

Анонимен

преди 3 години

За европейци не ставате, вие сте будалааааарииии, щом избрахте да ви мамят мутри и чалгааааарииииии!

128

Изрожденец

преди 3 години

Копейката кога ще започва обединението с Македония, или и този път му се размина. Нищо още 4 години патриотично цоцкане на субсидии