235

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 282Абе ти не слушаш ли Мангърков? Чобанов няма как. Той замлъкна. Я се стегни! И СЗО, и Меркел, и Джонсън, и Макрон, Гейтс и т.н.са мутри. Нема да ги слушаш, че ще те чипират. Къде са тези дето стояха зад Мангъров с "лекия полъх"и "съчките". Остана само Ла Фонтан.

234

София

преди 3 години

Според мен когато трябваше да затворят държавата и да не допускат външни т.нар. емигранти - политииците фейлнаха много сериозно. Това съответно донесе и разните щамове. Иначе можеше да бъде овладяна тая зараза, ама нали да се направят на добри - изпуснаха всичко.После и с чуждите туристи. После и с разхлабването на мерките. После учениците. После ресторантите. Супер несериозно отношение. Супер несериозно.

233

Анонимен

преди 3 години

Престъпно бавно върви ваксинирането в България под управлението на мутрите.Досега с две дози са ваксинирани само 93081 човека.Само с една доза са 272569 човека.За Израел преди няколко дни съобщиха, че над половината население е еаксинирано с две дози.

232

Анонимен

преди 3 години

Този геноцид над бълг.народ от шепа неуки и необразовани крадливи мутри да спре на 04.04.2021

231

Анонимен

преди 3 години

Преброяването на населението,което ОТЛАГАТ предизборно, ще покаже УЖАСЯВАЩИ демографски резултати....

230

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 259Не е верно! Не са убили 13хиляди. Нали властите плащаха да ги пишат Ковид? Да плашат народа да не ходи на избори? Да стоят затворени по домовете и да не протестират срещу ББ и Гешев? Сега защо повярвахте? Кой искаше гюме на 3 март на Шипка? Кой обграден от създателите на мутрите вдигна юмрук и изкара заплесите по площадите да се скупчват? Този дето постоянно атакуваше мерките без да предложи други и всяваше недоверие? Той е невинен? Тези дето му оправят кашите са виновни?

229

Анонимен

преди 3 години

Нужна е масова ваксинация, в противен случай масов мор.

228

Анонимен

преди 3 години

Отново сме на челните места в света в негативните класации за починали и новозаразени. Така сме вече доста време благодарение на управлението на мутрите.

227

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 261Щом е световно явление, значи е виновно световното правителство.

226

Анонимен

преди 3 години

Тролчета, отговорете на номер 72, не се занимавайте с политика на дребно, опитайте се да кажете нещо умно по зададените въпроси! Трудно ли ви е?

225

???

преди 3 години

Потвърди ли се новината от началото на епидемията, че преболедувалите не могат да имат деца? Китайците затова ли толкова бързи спряха епидемията в Китай?

224

Ваксин Ковидов

преди 3 години

Да споменем, че миналата година през ноември, само за една седмица са починали 13 000. За цяла година пандемия има над 112 000 починали пенсионери(не от които ковид). Данни от НСИ

223

Анонимен

преди 3 години

Цял свят знае че тиквенския модел е за пример...

222

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 263Математика на НОЩ ти каза и обясни отдавна. Но кой слуша и осмисля. Всички са заети да лаят. Просто умножи по 3. Не питай Бенатова и Ахчиева.

221

Анонимен

преди 3 години

Тука някакви наети се опитват да оправдават тиквата и калинките му с това че слушал запада. Абе вас няма ли кой да ви изхвърли направо на екарисажа?

220

Анонимен

преди 3 години

Бройка, число, цифра..С цифрите съставяме числата и толкоз.С числата показваваме бройката.Който не е съвсем сигурен за какво говори използва числата, което в крайна сметка не е невярно.Който знае, че става дума за бройка, говори за бройка.Който не знае за какво говори, казва цифра или цифри, както прави често Кунчев, но не само той. Цифри не се вдигат или свалят. Те са просто писмени знаеци. Като кажеш десет, в десет няма нито една цифра, защото го казваш, а не го пишеш.

219

Минчо Празников

преди 3 години

Какви прогнози

218

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Шашкате ли се, ковидшашкъньеееее.........?

217

Анонимен

преди 3 години

До ФактПрогнозите умнико бяха на база вълната идваща от Англия, през Зап.Европа, Централна и следвахме ние. Малките деца бяха със заразени родители от новогодишните купони. А не децата заразиха родителите! Тази прогноза я знаеше и Фигуранта когато не успя от първия път да определи дата на изборите. Безспорен "професионален"некадърник. По добре"мутри"да ни управляват, отколко алчни ***, дето през трупове ще минат за да захапат кокала. 2013-та я помним. Е, това вече е ФАКТ!

216

Анонимен

преди 3 години

Останаха ли не заразени в тая държава.