91

Баче Кико

преди 3 години

Аз предлагам в Четвъртък учениците отново на училище както е по план - ей тъй да видим какво ще стане

90

Анонимен

преди 3 години

Сега има предизборно натягане ! Привидно е хаос но не е ! Положението след изборите ще стане зле ! Тогава никой няма да носи отговорност и ще стане пълен цирк !

89

Анонимен

преди 3 години

Ще видиме колко е зле положението след изборите. Сега се потулват нещата, но всичко ще лъсне. Толкова болни лично аз познавам. Много я изпуснаха тоя път. Доста от тях са зле. Остава точно сега да разхлабват...

88

Анонимен

преди 3 години

Каквато и да е гледната ви точка, няма логика да гласувате за ГЕРБ. Никаква!

87

Анонимен

преди 3 години

Много лошо, 10 дни няма да стигнат за съжаление :(

86

Зоро

преди 3 години

Да се радваме, че затвориха училищата. Щяхме да имаме по 10 000 заразени и 500 умрели. Но ако не ги бяха отваряли от 1 януари, щеше да имаме по 100 заразени. ФАКТ!Спомнете си колко бяха заразените около 1 януари. 418 бяха. След седмица ще намалеят на 2000, ако пак на НЯКОЙ (КОЙ) не му хрумне да ги отваря и да се прави на велик.

85

Анти-ваксър

преди 3 години

В Конституцията на република България има следния текст:"(4) Никой не може да бъде подлаган принудително на лечение и на санитарни мерки освен в предвидените от закона случаи."В Закона за Здравето пък ЯСНО е казано:"Чл. 91.Медицинска помощ против волята на пациента може да бъде оказвана само в случаи, определени със закон."Закон за задължителна ваксинация НЯМА. Няма и да има. НИКОГА.Набийте си го в главЪта.

84

До 108 До извод

преди 3 години

Абе ти ваксинира ли се с Астра зенека ? Струва ми са че си се ваксинирал и мозака ти вече блокира а ако па не си значи ча ти са е исушил мозака

83

отровна гад

преди 3 години

И какво му пречеше на Грипенов да обяви изборите в началото или края на м. май?!

82

До 105

преди 3 години

Не бързайте толкова.Словения едва ли ще я надминем до края на седмицата. Най-вероятно това ще стане в понеделник или вторник, т.е. след 7-8 дни. Босна и Херцеговина няма да я надминем - те имат починали колкото нас на човек от населението. Белгия ще я минем след в края на следващата седмица. Останалите пред нас или са далеч напред или имат и те висока смъртност иедва ли ще ги стигнем.

81

До извод

преди 3 години

Ползата, главанак двучел, е че не боледуваш или не изкарваш тежко заболяването.

80

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Искам да успокоя всички, лятото "супер-разпространителите" сме в отпуски,така че главите горе, наесен пак ще се пише с 200 по форумчетата.

79

Извод

преди 3 години

Цитат от сайта на Европейската комисия (дори и те не го крият):"Можем ли все още да разпространяваме болестта, след като сме ваксинирани?Все още не знаем...Следователно засега ще е необходимо дори и ваксинираните лица да носят маски, да избягват струпването на хора в затворени помещения, да спазват физическа дистанция и т.н."Е къде е ползата и от ваксините тогава?

78

??

преди 3 години

В седмицата след изборите колко новини за Кови Дивитнайси ще има?

77

Това така е!

преди 3 години

До Случаен минувачДа, вижда се ясно. Опитват се да ни направят на ***.Но аз ще се вдигна специално и ще отида да гласувам, задължително!

76

Хехехе

преди 3 години

ДобрУтро ваксъри? Има ли ваксини.

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 93Това ли е новата глупост която измислихте.До вчера ревяхте,че всеки който почине от нещо го пишат,че е от ковид.Сега пък обратното.На българина само консперации му дай.

74

Случаен минувач

преди 3 години

Искат да откажат хората да гласуват. Затова плашат. Това им е целта. Да отидат по-малко от 10% до урните, тогава ще си обявят пълна победа и абсолютно мнозинство в новия парламент.Ама няма да стане!

73

До 96

преди 3 години

Още ли твърдите, че плащат 800-1200лв за да запишат починал човек от ковид?

72

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да надуват измислени цифри отиваме и гласувсме срешу ГЕРБ, БСП, Патриити, ДПС, ДБ, СДС, Шиши, Гешев