252

Анонимен

преди 3 години

Кое е в ред в БГ ??? Герберчетата са си лузъри от бай Тошово време, просто тогава имаха армия, сега разчитат на опорките :))) Италианците след толкова мачкане им дадоха дузпа, малко пресилена, но имайки предвид, че едва излизаме от наказателното поле си е справедливо :))) Ясен ми е симпатичен, подхилква се го гледам :))

251

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 283Защо казваш "ВИ се размине"?Винаги ми е било интересно, теб лично какво ще те опази на теб да ти се размине?

250

Анонимен

преди 3 години

До ВирусЗа съжаление си прав. Парадокса е, че тия хора са такива защото обществата в които живеят са прекалено богати и прекалено либерални и им осигуряват условия хем да съществуват почти без никакви усилия, хем и да са каквито си искат: колкото по-малко полезни са толкова повече искат да им се чува гласа, за да се чувстват "като другите". Един от проблемите на хората: ЗАВИСТ. Въпроса е, не виждат ли, че и за тях става по-зле?

249

Вирус

преди 3 години

Анонименgoliam rev za tea ...miachi na spyonski chinii...ne chikyy.------Голем рев за форум СЕГА, който приключи жизненият си път !

248

Анонимен

преди 3 години

Ако не знаете какво е новият световен ред, това е просто една смяна на робите. Изтребват старите роби и си взимат нови роби. А вие си слугувайте на който щете и се заблуждавайте, че точно на вас ще ви се размине.

247

Реалистпочти нацист

преди 3 години

Въпреки всичко по добре без Русия и Сталин, Ленин и всички болшевишки комунисти. Русофил чета как сте така наречената ни братушка постоянно ни забива нож в гърба, а после защо НАТО провежда военни учения. Против съм г, ейските истории само да отбележа. Попринцип освен Германия никой не е направил нещо за България без задни мисли. Германия ни връща Южна Добруджа само да вметна.

246

Българин

преди 3 години

Тая все едно е открила топлата вода...шпионаж има в цял свят !!!

245

Вирус

преди 3 години

"Най-проблематично е, че все още има хора в България, които продължават да бълват русофилство, въпреки, че им е пределно ясно, че с Русия нито е по-добре, нито старото положение някога ще се върне."------За нещастие подобни изкрейзили мадафакърс се срещат и в САЩ, и в Канада, и в Западна Европа. Като ги попиташ, защо не отидат да живеят в тяхната Матушка и стават нервни, псуват и ти заявяват, че си предател.Надалеч от българите, ако си в чужбина. ПРАВИЛО !!!

244

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 272Не сме слуга на Доган, не позна :))) Гербчето ако го нямаше бай Тошо номер две, щеше да изпадне в миманса като Царчето :)))

243

Буци Българоубиец

преди 3 години

До СТРАНДЖАТА Хайде холан де ! Всичката добрина и успехи са ,1 -световни шампиони по смъртност на нацията ни . Сиреч, на името Българско. Е ,от време на време се,менкаме с Мексико ,Урките ,Естите и Латви/итвии/те . Та викаш ...добър си беше ...

242

Вирус

преди 3 години

Мислите си, че като слугувате на мутрите от ГЕРБ и ви подхвърлят огризки, сте големи патриоти, ама скоро ви очаква сблъсък със страшната действителност, новият световен ред.------Аве, колега! Ние отдавна живеем в Новия световен ред и ни наричат "майцепродавци".Родителите ни в България не вегетират, а живеят по царски с редовните финансови инжекции в западна валЮта, изстрелвани по банков път.

241

Анонимен

преди 3 години

До ВирусНай-проблематично е, че все още има хора в България, които продължават да бълват русофилство, въпреки, че им е пределно ясно, че с Русия нито е по-добре, нито старото положение някога ще се върне.Просто ей така, от инат и на принципа, "Я не сакам на мен да ми е добре, я сакам на Вуте да му е зле".

240

Вирус

преди 3 години

Да доуточня състояните, или:11 000 рубляка са = на ?123.24 12 800 = на ?143.40Подобно заплащане има всеки метач на канстракшън сайт в Европа, с едно доуточнение - за ЕДИН работен ДЕН.Наздраве с "Тройной одекалон"!

239

Анонимен

преди 3 години

260 Голям рев за червените мутри, руски шпиони и предатели. Но, това е само началото.

238

Анонимен

преди 3 години

269 Да служиш на родината си и да пазиш честта й, не означава, да си слуга на ГЕРБ. Мутрите са в БСП и компания, в президентството, в Дубай, Белград.

237

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Значи ,,русофилчетата на Бойко ,,а ? Кекава опорка ,кекавааа ...Палавници с палавници .А нещо по сериозно де !Например ,русофобите еврофили са поддръжници на гей парадите ,на *** възпитанието ,на наркоманите ,проституцията ....заявяват ,че русофилчетата,аде да кажем на Бойко , са против тези демократични / ама на луната няма въздух/ евроатлантически ценности .Нещо конкретно ,а не мантри ,клишета и дъра бъра ...

236

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Хайде, хайде, добър си беше Борисов 10 години. Дори и работа свърши по магистралите. Като бай Тошо, но все пак.

235

Анонимен

преди 3 години

до 249ИстаНбул е на турски.На български се казва Стамбул, Стамбол, Стамболов, Стамболийски и т.н., неграмотнико.

234

Анонимен

преди 3 години

Мислите си, че като слугувате на мутрите от ГЕРБ и ви подхвърлят огризки, сте големи патриоти, ама скоро ви очаква сблъсък със страшната действителност, новият световен ред. Той е съдаден специално за такива умни роби, като вас.

233

Анонимен

преди 3 години

Ясен се подхилква тихо, нашите един пас не могат да вържат, явно уискито в дискотечките е свършило :))) Гоеама работа сме :))