141

Винету

преди 3 години

Няма грешка - гроб усвоява (краде) а хората умират по магистрали! Всичко е пунта-мара! Кожете ми 1 (една) завършена магистрала след милиардите европейски и милиардите държавни пари. Едно открито предприятия, една работеща индустрия която е вследствие на кражбата на ГРОБ? Едно, само едно за 11 години грабеж и кражби на мистър ***-чекмедже! За 11 години трябавше да сме се изстреляли в развитието си а ние напротив - затъваме и дълбаем -безработица, смъртност, никаква реална икономика,***!

140

Тонката

преди 3 години

Гешев е наш и на 4 ти ви мачкаме с разлика!

139

до 150

преди 3 години

Борисов е бил отличник. Има дипломата му в интернет.Майка му е била учителка.. Няма значение. Но не това се върнах да кажа. Борисов го играе мимикрия. Както искате го разбирайте!

138

Анонимен

преди 3 години

До 148 Той може ли да чете

137

Тонката

преди 3 години

Само да разбера, че и шпионите са си давали парчетата на дядо и ще ги оправя и тях!

136

Анонимен

преди 3 години

Леле - лелее, цяла Европа слепи и не знаят.. Бай *** обаче знае. Абе, толкова сте смешни, че си говорите сами в интернет. Нали не вярвате, че Борисов сега стои и чете? Или ако изобщо види наистина ще падне, но от смях.Пълни ку ку ми ци ни сте.

135

Мдаааа

преди 3 години

Точно така 04.04 в 20 часа очаквам кабинет Борисов 04 и самоотказана оставка Нинова 02!

134

Анонимен

преди 3 години

До 141 То едно време и БКП са били така, ама ето, че ги няма вече

133

Анонимен

преди 3 години

Мата Хари може вече да е дала фира.Ни се чу,ни се видя.Боко не прощава.

132

ОТ ИСПАНИЯ

преди 3 години

ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ ДАНО МЛАДИТЕ ГО РАЗБЕРАТ

131

до 137

преди 3 години

Христина Бобокова е Мата Хари готвачката на Радев Фигуранта. Тя сготви шкафчето на Борисов с подправки от НСО. Малко пресоли манджата защото остави отражение от силуета си и гривната. Така гърнето на Радев замириса на поръчка сготвено с дрон и дубайски аромати.Общо взето манджа с грозде и малко Боб сготвиха и ще има рекламации. Очаквайте скоро :D Те не са от НСБОП - Те са бивши служители от НСФАСУЛ са вече.

130

Тонката

преди 3 години

София,Пловдив,Варна,Бургас,Стара Загора,Нова Загора,Сливен,Казанлък,Габрово,Шумен,Хасково,Кюстендил,Враца,Монтана,Силистра,Велико Търново,Ловеч ГЕРБ-ПОБЕДА:):):)Кметовете са наши:):):)

129

баба Мара

преди 3 години

Млади българи излезте на 04 и го набутайте на шайката със сърцето си във вас ми е надеждата

128

Анонимен

преди 3 години

Резидента има толкова шпиони в България, че вие нямате толкова коса на главата си.Шкафчето и другите компромати са следствие от мощна кампания редена и пренареждана от години срещу Борисов. Това е било замислено за по-рано, но пандемията е бъркала сметките на шпионите. Службите знаят всичко. Вие много бързате. Това не е така лесно да се изкара на светло. Тука играят и външи еостратегически и геоикономическите фактори. Ще излезе всичко наяве скоро.

127

тиша

преди 3 години

БУЦИИИ КЪДЕ СА ПАРИТЕЕ КЪДЕ Е МАТА ХАРИ

126

Анонимен

преди 3 години

До до 120Нищо няма документирано на протеста могат да идат всички, тия са негови хора внедрени в протеста да искат Конституция. Протестиращите искат промяна и съдебна реформа нищо повече.

125

Анонимен

преди 3 години

То е ясно, че гроб ще спечелят изборите, въпросът е да е с по малко!

124

МОРЯК

преди 3 години

е защо без тези пари от европа не става нищо как преди е ставало и заводи са построени и аец е построен и фабрики и безплатно здравеопазване и 160 000 армия как е ставало бе пацоранко

123

мери

преди 3 години

Оставкааааа Затвооооор

122

Анонимен

преди 3 години

До тонкатаЕ щом още му става значи ти си щастлив!