140

до 165

преди 3 години

Ти май не можеш и да смяташ, а? Това е материал, РАЗСЕКРЕТЕН 2020-та година! 1950 + 70 колко прави, бе умник? Какво да си говорим глупости не разбирам, като с 2 клика в интернет се намира този материал не разбирам.

139

Анонимен

преди 3 години

Чакам с нетърпение да настъпи 2031 година когато ЦРУ ще декласифицират полета на Гагарин за който до сега всички данни говорят че не се е състоял.

138

Анонимен

преди 3 години

Нека да пуснем статията към посолството в САЩ и да ги питаме дали е истина това в статията тогава.

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 161Стига си писал глупости бе. Законът в САЩ за секретните материали важи 70 години, ако изрично не бъде удължен. Ако си забелязал сега годината е 2021, а става въпрос за събития от 1950 година.

136

Анонимен

преди 3 години

Какво е толкова чудно,че тито е вилнял? Раша никога не е била богата държава , за да прави постоянно войни. Виждали са го ,че изперква ама какво ги бърка тях. Купува им оръжието...завладява страни, плаща си там каквото трябва и това е. Отделно в тоя регион всеки знае ,че Турция има влияние . Така са се притовопоставяли.

135

До 161

преди 3 години

Верно ли? Защо тогава я има в сайта на ЦРУ с декласифицирана информация? Айде малко слез на земята, а?

134

Анонимен

преди 3 години

Другарят Путин (бог да му даде вечен живот) каза че българите незаконно без разрешение от РСМ ползват македонската азбука.

133

Анонимен

преди 3 години

Пичове от днес,махнете тази статия. Ако някой от САЩ или свързан със САЩ разберат за тази статия ще ви попилеят.

132

Отегчен

преди 3 години

До Калеко АлекоНапълно се присъединявам към мнението ти, но не мога да не добавя. Вижте колко подмолни, и предателски са сегашните управници в Македония? Само шетат из Европа и ни клеветят, опитвайки се да ни злепоставят с манипулации, точно както и някои нашенски евро'предатели ху'лят държавата ни, за да я смятат за най, и по-по-най черната в ЕС. Кои управляват Македония, сръбски кукли, кои са нашите евро' плю' вачи - руски, арменски, еврейски българофоби, всички небългари, но изпратени от нас

131

Анонимен

преди 3 години

Дано от САЩ не виждат тази статия,че автора ще си пострада сериозно. Дали е вярно или не това което е написано тук е подсъдимо в САЩ. А за САЩ няма значение къде е направено действието срещу САЩ. Тук авторчето отива на кино.Просот махнете тази статия докато не е видял някой с връзки със САЩ или някой Македонец.

130

Анонимен

преди 3 години

От доклада разбрах, че мощния Съветски Съюз си е подвил опашката пред немощната Югославия и е оставил Тито да беснее в Македония та до днес.

129

Анонимен

преди 3 години

И кой Ви даде този доклад? Каракачанов ли се казва? Стига глупости. Ако това наистина е истински доклад, САЩ ще ни съсипят. Бяло знаете колко голямо престъпление е това да публикуваш таен документ на ЦРУ от САЩ. То и другото си е престъпление да казваш ,че фалшиво излагаш данни от ЦРУ,но първото е много сериозно и в САЩ се наказва с доживотен затвор или смъртна присъда.Така че авторче на тази статия,дано някой от посолството на САЩ не попадне на тази статия.

128

Анонимен

преди 3 години

До 144Югославия никога не е била член на СИВ. Бъхти поколението илитерати расте.-------След като българската външна министърка бъркаше основни събития на Първата и Втората световна и сравни Тито със Сталин и Хитлер, какво да говорим...

127

Анонимен

преди 3 години

В републиката, откъснала се от Османската империя преди едва 30 години--------- През 1950 откусването е "преди 38 години" и това идва да покаже, че докладът е дийп фейк. Не че няма общо с истината, но дори и така, оттогава са минали 70 години. Превъртели са се три поколения. Три поколения македонци са служили в югославската армия и са се женили за югославяни. Вече има хора с дядовци и бащи сърби, църногорци,бошняци. В България единици имат максимум трети братовчеди.

126

Анонимен

преди 3 години

Калело Алеко да кажеш нещо за американските шпиони които са си врели носа в България или това е тема табу.

125

Отегчен

преди 3 години

До Коментар 104Стига с тия отровни клишета! Как разбра, че в България няма държавност? Ако слушаш Костинбродска, Учиндолски и Бокикев сигурно ще си прав, защото никъде няма да позволят на шепа алчни за власт и пари некадърници яхнали шепа *** всеки ден да тормозят гражданите, затваряйки я магистрали, я булеварди. В този смисъл омръзна на хората Борисов да се прави на демократ и да позволява този произвол. И не си разбрал, че никой не иска да завладява Македония, момента е изтърван отдавна.

124

Калеко Алеко

преди 3 години

Така наречените северно-македонци благодарение на българското европредседателство и усилията на Борисов влязоха в НАТО, а сега чукат на вратите на ЕС и още преди да са прекрачили прага вече създават проблеми и показват балканските си мурафети...Нашата грешка беше че изобщо признахме измислената им държава с тръцко име и блгарска история, но като се казва сега в нас и хлябът и ножът, а това че Европа и Щатите ни притискат пак са скопски приумици и инсинуации на разни словенски псевдо-институти

123

Анонимен

преди 3 години

Хайде грантовашки ***, обяснете, не се офлянквайте. Много вяло откланяте от темата. До сега натрапвахте спуснатите ви лъжи. Сега се видя че САЩ винаги са били против България.

122

Анонимен

преди 3 години

Този доклад на ЦРУ трябва да се разпространява сред всички членки на ЕС и най-вече в РС Македония, която иска да стане такава! МВнР да действа!

121

Анонимен

преди 3 години

Ето че се видя че ЦРУ е работило и активно работи срещу България.