60

Анонимен

преди 3 години

И Ко ме интересува мен европата?Нали според психодесните ние не сме европейци щото не практикуваме еврог-йски ценности,тогава защо ни занимавате с локдауни?

59

Анонимен

преди 3 години

До в Русия няма локдаунНе ги давай за пример защото правят каквото им се казва. В Кремъл са толкова манипулируеми че е направо фейспалм. Русия са една нефтодобивна колония на САЩ така че престани да ги давш за пример.

58

Анонимен

преди 3 години

АЛОО ЧАНТА БИЛЛА КЪДЕ СИ СЕГА.

57

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ Европа тотален локдаун.Истински добре е само в Русия - минимални мерки, икономиката и индустрията работят та дрънка, ваксинацията върви без пришпорване, цената на барела пълзи към $70, рублата е в добро здраве, злато бол. И всичко това е заслуга на Государят Путин.---Путин е отговорен политик, но без подкрепата на руснаците нищо не може да направи. Все пак те го избират пряко, нито Меркел, нито Байдън нито Джонсън са избрани от народа.

56

SHEFA

преди 3 години

ЧОВЕК В БОЛНИЦА!-ОТИВАТ МУ НА СВИЖДАНЕ И ГО ПИТАТ-КАК СИ?-ТОЙ-ДОБРЕ СЪМ.-ЕМИ ЕТО ТАКА СА НИ НАУЧИЛИ-ТРЕБЕ ДА ВЛЕЗЕШ В БОЛНИЦА ЗА ДА КАЖЕШ ЧЕ СИ ДОБРЕ.

55

Краси

преди 3 години

Срам!Доносникът на комунистическата ДС агент "Иван"!

54

Анонимен

преди 3 години

Ако някой има желание да разгледа направените плащания по СЕБРА.Пример:26.02.2020 - Заплати - Икономически и социален съвет - 5бр - 18188.28лв26.02.2021 - Заплати - Икономически и социален съвет - 7бр - 153379.38лвЗа една година 10 пъти по-висок разход за тази организация ЗА ЗАПЛАТИ !!

53

Анонимен

преди 3 години

Имаш ли кинти всичко е песен!

52

Анонимен

преди 3 години

В Европа тотален локдаун. Истински добре е само в Русия - минимални мерки, икономиката и индустрията работят та дрънка, ваксинацията върви без пришпорване, цената на барела пълзи към $70, рублата е в добро здраве, злато бол. И всичко това е заслуга на Государят Путин.

51

БАЙ КОЛЪО

преди 3 години

БГ РАНТУТНИЦИ ДЕБЕЛАЦИ

50

Анонимен

преди 3 години

Е заради такива отпадъци като тоя сме най-убитата държва в света. Има държави където забравиха за тоя вирус, всеки спазва мерки и всеки следи и вече месеци живеят нирмално. В България понеже сме добре всеки си прави квото иска, никой нищо не може да ти каже и мреме като пилци.

49

Bul gur

преди 3 години

Идеологията на ВМРО се крепи на Македонския въпрос и псевдо идеал за велика България. Затова умишлено подклаждат вражда с Македониа,за да го има ВМРО.Много са заблудените псевдо патриоти и те са идеалната среда в която все още виреят подобни ченгета псевдо историци.С приемането на Македониа в EU отпада Македонскиа въпрос и ВМРО изчезват по естествен път,но откраднатите Македонски домове и имоти остават тяхна лична собственост. Така се краде на едро. Прокуратура трябва...!!!

48

БАЙ КОЛЪО

преди 3 години

МНОГООО СМЕ ДОБРЕ ПИШМАН ВОЕВОДО ЯДЕМ ПИЕМ И СЕ ВЕСЕЛИМ ,АХА ХОДИМ И НА ЛОВ И РИБОЛОВ,А НАЗДРАВЕ.

47

Мяу

преди 3 години

"България няма по-висока смъртност от своите съседки. Ние отчитате всеки смъртен случай, дори и тези с множество придружаващи заболявания, а другите страни имат друга методология на отчитане"Май Каракачанов се изпусна - значи проблема е как ги броим - *** не трябваше да си признаваш.

46

Анонимен

преди 3 години

За мерките е прав, за Македония не е.Мерките у нас са лабави в сравнение с повечето европейски страни, включително и с балканските, с които сме най-съизмерими. У нас не е имало пълни арести по 70-80 часа, не сме излизали от къщи с смс, не е имало вечерен час, никога не са затваряли църквите.В отношенията ни с Македония ВМРО повече вреди, отколкото помага. Неградивни, скандалджии, далеч от нормалното, изпълняват нечии нареждания за раздалечаване на двете страни.

45

Патриот

преди 3 години

Да ги изметем тези гротески на изборите българи!

44

Анонимен

преди 3 години

Крадливо и лакомо шкембе

43

в Русия няма локдаун

преди 3 години

До в Русия няма локдаунКой го еня за Русия?---Ми що бе? Нали постоянно пишем статии за Русия и за Путин. А сега на запад като ви бият с палки и като ви пръскат вода че не носите наморници, а в Русия всичко е отворено и руснаците пътуват свободно във всички 22 държави на Русия - ама ние не сме интересуваме от Русия, добре сме си с намордниците и затворени в къщи.

42

Анонимен

преди 3 години

Какво да погледнем Европа бе, какво като там е пълен локдаун, хората ги обезщетяват , както трябва и си седят вкъщи. Ние тук хем първи по смъртност, хем никакво нормално обезщетение на тези, които не работят, болниците са ни морги, въобще пълен колапс , и на здравеопазване, и на икономиката!!! Жив пример за Европа как не се прави!Гледат ни с пренебрежение и съжаление.

41

Анонимен

преди 3 години

Хайде толуп стига ти толкова в парламента !