33

Чоко

преди 3 години

Като са толкова ефикасни ваксините, защо в старческия дом в село Опанец в момента има 14 заразени ? При това те са с по две дози от Пфайзер. Защо са пипнали вируса ? Нали ваксините щяха да ни пазят. Не се учудвам , че тлетата вълна се надигна в момента в който започна масовата ваксинизация.

32

3303

преди 3 години

Ваксинирах се с първа доза на АстраЗ и се разболях 24 дни след ваксината. За сега еднократно вдигнах температура и някаква отпадналост , всичкото за една нощ. Като се знам до сега да съм в болница. Вероятно ваксината си свърши работа и съм доволен.

31

Истина е

преди 3 години

няма причини да се ваксинират хора с антитела от преболедуване. Така само се похабяват дози. Не разбирам защо са пощурели и като че ли са забравили добрите практики и традиции във ваксинирането. Първо ваксинират се здрави хора, второ ваксинира се преди епидемия, а не в пика, или ако се налага това трябва много специално наблюдение, трето не е нужно да ваксинираш човек с антитела, защото можеш да натовариш имунната система и активираш автоимунно заболяване.

30

Чичо Тромбоз

преди 3 години

Тромбата е клаксон.Тромбозата - това е друго.

29

Анонимен

преди 3 години

"Лекар: Имунитетът след ваксинация - дълготраен колкото след преболедуване"Благодаря, не проявявам интерес към продукта, който предлагате.

28

Анти-ваксър

преди 3 години

Тва значи, че ще трябва да се ваксинирате на лягане и на ставане до края на животите си.За мен не значи нищо - никога няма да се ваксинирам, така че това не ме засяга.

27

Вервам

преди 3 години

Е мерси значи!Шефката ми е отново болна този път в болница а беше преди 4 месеца, така че тея ваксини значи са нищо.

26

До г-н Велмазов

преди 3 години

99 % Грешна ти е информация. Почти всички лекари са вече имунизирани. Дори и тези които разчитаха, че веднъж са го изкарали и имат имунитет сега бързат да се ваксинират, защото стана ясно че след преболедуване най- често липсват достатъчно антитела.

25

Анонимен

преди 3 години

не съм лекар.успях да ваксинирам с 1 доза Астра свекър и свекърва на легло с деменции по 50кг.хора.девер ми ги зарази с Ковид .на 2 антибиотика с дексаметадон ифраксипарин.добре са имат вече нормална сатурация и без температура.хора с много болести са.но са си в къщи.ваксинирайте се.мисля .че Астрата ги държи живи.втората игла е за м.май

24

да,да ама не

преди 3 години

Документирано е за първи път коронавирус по пилета-бройлери през 1930 година! По хора - 1960 година! Мутaциите нa кoрoнaвируca вече са като на грипа - много! Кaтo дoбaвим и грипa и другите сезонни вируси кaртинкaтa cтaвa кaтo риcувaнa oт нaчинaeщ худoжник-eкcпрecиoнист! И като резултат от медийното облъчване със страх болниците пак са препълнени!

23

Анонимен

преди 3 години

Докато ваксинират всички, ще трябва да повтарят вече хахаха. Тук в БГ не, ние повече от 10% няма и да достигнем

22

Чоко

преди 3 години

До Друг ДЕБИЛГрипчето изобщо не е леко. Мога да го потвърдя от личен опит и насрещна среща с него.Проблема е, че за първи път някой казва , че придобития имунитет е нещо важно. До сега наред ни лъготеха, че имунитет има само след инжекция. Аз преболедувах и сега съвсем спокойно си се срещам с хора болни от Ковид - нося им храна, изпълнявам техни поръчки и им правя компания. Чувствам се чудесно и удоволетворен, че мога да помогна със съвет или опора.

21

АнонимеН

преди 3 години

БРИТАНСКИ УЧЕНИ ВЕЧЕ ОБЯВИХА, ЧЕ ВСИЧКИ КОИТО ПРЕКАРАТ ВИРУСА БЕЗ ВАКСИНА ЩЕ ПРИДОБИЯТ ШИРОКОСПЕКТЪПЕН ИМУНИТЕТ НЕ САМО ЗА ВИРУСА НО И ЗА НОВИТЕ МУ ЩАМОВЕ И ЩЕ ГИ КАРАТ МНОГО ЛЕКО!!! ЕСТЕСТВЕНИЯ ИМУНИТЕТ ЩЕ ТРАЕ ГОДИНИ АКО НЕ И ДО ЖИВОТ!!!КОЙТО ГО ПРЕКАРА БЪРЗО БЕЗ ДА УМИРА ПЕЧЕЛИ МНОГО ПО-СИЛНА ИМУННА СИСТЕМА И ШИРОКОСПЕКТЪРНА ЗАЩИТА!----------ИЗВОДА Е ПРЕКАРАЙТЕ ГО БЪРЗО БЕЗ ДА УМИРАТЕ И ВЪПРОСА Е ПРИКЛЮЧЕН!

20

да знаете

преди 3 години

Колкото маските пазят, толкова и ваксината е ефикасна и дълготрайна.

19

Атанас Велмазов

преди 3 години

99% от лекарите отказаха ваксинация , но дават акъл да се ваксинираме ай сик.тир ! ХОРА СМЕ , А НЕ ОВЦЕ !

18

Анонимен

преди 3 години

Вместо да набутват милиярди във ваксини и помощ за бизнесите ,да ги инвестират в болници и легла. Явно ще продължи с години ама без работа и приходи как да се живее с години.

17

АнонимеН

преди 3 години

ТАЗИ СЪВЕТВА ХОРАТА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ СЪС АСТРА ЗЕВЗЕКА :DАЗ ОДОБРЯВАМ, ЗАЩОТО ТОВА НАСЕЛЕНИЕ ПРЕИЗБРА БОРИСОВ И ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИ СКЪПО!

16

Друг ДЕБИЛ

преди 3 години

Браво на лекарката! Но кой да слуша специалистите, като някои постоянно даватухо на простотиите и лъжите на мангъровците и чорбановците, драпащи заслава, власт и парички... Тези някои един по един научават истината за"лекото грипче" и "маските са ненужни и са, за да мълчите!" Вразуметесе, стига де билщина!

15

До 14

преди 3 години

А къде лекуваха пукната ключица на ?

14

анонимен

преди 3 години

До Лекарка отБолницата в Лозенец отдавна не е Правителствена! Сега ВМА е Правителствена!