189

Morski

преди 3 години

Аз съм 182! Някой с номер 177 се представя с моя nick name! Но повечето от нещата са му верни! Само не трябва емоция, а прагматизъм и ПАТРИОТИЗЪМ!

188

Анонимен

преди 3 години

*** вече е европеец.Коя е Русия да се меси в битието му..

187

Анонимен

преди 3 години

До Българин 174 Нелепо е да цитираш Чехов живял в края на 19 век. А и цитата ти е изключително подвеждащо преведен. Чехов олицетворява живота на руските селяни, на село, чувстваш ли тънката разлика?! Мислиш ли, че селяните в България, Франция, Испания, Италия в края на 19 век са били крайно цивилизовани или си живял тогава?Ми да направим същия ракурс на мисли със стихотворението на ХР. Ботев "В механата".Не е ли интересна аналогия......?!

186

rusnak

преди 3 години

Знаеш ли калко ме интересува мнението на малоумноедноклетъчно??? Не са били 50 000 а 50 000 000, не знаеше ли беглупак?

185

Да се знае истината

преди 3 години

Скъпи деца, През 1878 година русия се опитва да ни пороби. От 1944 до 1989 година България беше под руско комунистическо робство. През това време бяха убити над 2 милиона българи. Имаше над 500 хилядируски окупатори. През 1944 година население в България 9 милиона, 1989 година едва 7 милиона. Бяха отнети всички жилища на българите.

184

Стефан Стамболов

преди 3 години

Марш отсюда рускии шпиони

183

Анонимен

преди 3 години

До rusnakНякой такъв като теб е зарязал тия женички, а те горките, напълно неграмотни и пак някой такъв като теб ги е крал допълнително, за да стигнат дотам. С 1000 лева в собствено жилище не се живее много добре, но не е да си посегнеш на живота. Кой знае как някой "руснак" им е съсипал живота, за да стигнат дотам.

182

Анонимен

преди 3 години

Да останат тук само посланика със семейството си.Всички други обратно в Русия.

181

Анонимен

преди 3 години

До rusnak"Малко са ви набивали на кол съжителите Османлии, та да ви дойде акъла в *** чутури!!!"Всъщност Светослав 1-ви набивa на кол 50 000 българи в околностите на днешен Пловдив и опожарява стотици села, когато идва да плячкосва по нашите земи. Тези цифри са огромни, предвид че населението на страната е било много по-малко в онези години.Харесвам Русия и руснаците. Не всички, понеже има много груби безполезни хора също, но все пак. Не ми разваляй мнението.

180

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 188Другарю, надцених те, знанията ти по История не са дори близко до тези на петокласник.Няма петокласници, които да са толкова неграмотни.

179

Анонимен

преди 3 години

До rusnakПий си ракията и не се излагай. Такива като теб нямат полезен ход.

178

Анонимен

преди 3 години

До MorskiПрестани да лъжеш,руснаците нито един българин не са убили, нито когато влизат в България през ВСВ, нито когато живяхме през соца в България,но фашистите доста българи избиха!Тези лъжи ги разправяй на някой друг!

177

rusnak

преди 3 години

Малко са ви набивали на кол съжителите Османлии, та да ви дойде акъла в *** чутури!!!

176

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 176Другарю, това което русофилите и вашите господари подценяват е, че българите не са руснаци: за разлика от руснаците, за които реалността не е важна, а думите, българите са тясно обвързани с реалността и когато българите живеят РЕАЛНО деетки пъти по-добре сега отколкото по време на Комунизма, НИКАКВИ приказки няма да премахнат това.Това, че говорите колко е ЗЛЕ в България не се връзва с реалността, а хората които са ходили в Русия знаят ТАМ колко е зле, та да ги лъжете.

175

емигрант

преди 3 години

До Анонимен176. Ти лъжеш бе. Помня много добре какво беше социализъмът на Живков.Няма да ми стигне интернет да описвам простотийте ви.

174

rusnak

преди 3 години

А бе вие сте тежко болни беидиоти!!!

173

Анонимен

преди 3 години

Гонете ги всичките. Връзки с тази дива и изостанала страна не ни трябват.

172

Morski

преди 3 години

След толкова много ОЧЕВАДНИ факти още ли има вярващи, че Русия ни мисли доброто!? Тя си гледа интереса и това е нормално. ОЩЕ ПО НОРМАЛНО ЩЕ ДА Е И НИЕ ДА СИ ГЛЕДАМЕ НАШИЯ, А НЕ ДА СМЕ ФОБИ И ФИЛИ!БЪЛГАРИЯ ЗАСЛУЖАВА ПО-ДОБРО БЪДЕЩЕ ОТ ТОВА ДА СМЕ ВАСАЛИ НА РУСИЯ! Дължим го на нашите герой за освобождение и обединение, но и на нашите деца!

171

Анонимен

преди 3 години

До ИСТИНАТА 162 "Справка- през 1944 година население 9 милона, през 1989 година - 7 милиона.Към 1985 година заплати от 30 лева за месец, 1 хляб 1,50 лв."По-голяма глупост не можа ли да напишеш

170

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 173Тези въпроси са надлежно изяснени. Руснаците ни заробват с намерение да ни използват за плацдарм за излаз към проливите и Босфора. Не им се получава и оттогава до ден днешен цялата им политика е да ни мачкат със всички средства.Това в България го знаят и петокласниците, тъй че на знания по История си под нивото на петокласник.