75

Анонимен

преди 3 години

До вчера защитавах хипермаркетите, но отидох да пазарувам в Практикер и станах жертва на п.управителка, която лансираше некакви свои съселяни които ме предредиха, но това как да е, защо трябваше да бъда нападана, обиждана, да ми се крещи и да ми се вика не стига че нямах вина и си тръгнах огорчена и със омраза към магазин където се допуска груп произвол служителка да повишава тон на клиентка и да лансират съселяните си грубо и безпардонно отношение каквото само в Практикер ми се е случвало.

74

Нормалния

преди 3 години

- Мамо, може ли да изляза да играя?- Да, но да не съм те видяла да се доближаваш до ваксинирани!

73

Handel

преди 3 години

До Анонимен 100"Пропуснато е ,че става дума за нехранителни магазини с площ над 300 кв.метра"Ясно, благодаря. Щеше настина да е изненадващо ако се беше появил материал без грешки.

72

42

преди 3 години

Сбогом, Б.Б!

71

Анонимен

преди 3 години

До Handel 97Пропуснато е ,че става дума за нехранителни магазини с площ над 300 кв.метра "Преустановяват се посещенията във всички търговски обекти, предлагащи нехранителни стоки, с нетна търговска площ над 300 кв.м. Изключения се допускат за обектите, предлагащи хранителни стоки, представляващи магазини тип супермаркет или хипермаркет."

70

мак

преди 3 години

т.лупа клекна пред кръчмари, щото обеща на ричи и каква стана тя? При предишно затваряне се разнесе вой от ресторантите в хотели, защото хората не можаха да се хранят по стаите, абсурд е да се храниш в стая, но сега вече може. И казват, че може и да удължат затварянето. Така че шайката да готви още кинти да компенсира бизнеси. Надяват се, че щедростта ще се отплати на 4.04. Жалко за учениците, какво ще научат, едно нищо.

69

Анонимен

преди 3 години

Най после . Закъсняло

68

Handel

преди 3 години

"- Преустановяват се посещенията във всички търговски обекти, предлагащи нехранителни стоки."Как да се разбира това? Всички магазини освен хранителни стоки се затварят?

67

АнонимеН

преди 3 години

ВЪРНАХА ПРИСЪСТВЕНОТО ОБУЧЕНИЕ НА НАД 1 МИЛИОН УЧЕНИЦИ И ОТ НЯКОЛКО СТОТИН СЕ КАЧИХМЕ ОТНОВО НА 4-5 ХИЛЯДИ НОВОЗАРАЗЕНИ НА ДЕН!!!БОРИСОВ Е ЧИСТО ЗЛО И ТОЗИ НОВ ЛОКДАУН Е ПО НЕГОВА ВИНА!

66

Шменти

преди 3 години

България не влезе, а беше умишлено натикана. Много бързо забравихте какви ги вършихте преди месец - отварянето на ресторантите, врътките с учениците, липсата на контрол, галимацията с ваксините... При това бяхте съвсем наясно какво ще се случи, а имахте и опита на другите. Да, ама не, Европа се учи от вас. Голяма работа, че ще уморите няколко хиляди повече. Конгратюлейшънс, некадърници.

65

мнеее

преди 3 години

доказанон е тези неща не вършат работа по-скоро пречатваксинирайте хората които най-често страдат от тежки форми и натовареността на болниците ще намалее, както направиха много други държавиаз познавам хора на по 70-75 години които искат да се ваксинират и никой не им дава тази възмоожност вече 3 месецне го разбирам това

64

Дъвката

преди 3 години

Аве, много ги дъвчете и разтягате, но забравихте едно - никой не е виждал още този прословут вирус.Една жена ви го каза от телевизора, роби страхливи.

63

Не ви харесва ли?

преди 3 години

Каквото съм ви казал? Не е идеята какво съм ви казал или как съм ви го казал или защо съм ви го казал - идеята е, че врагът е победен, другата идея е, че аз как си гледам работата и кой какво ви е казал за нея и за мен не е ваша работа, трето - от вчера аз съм освободен от армията с почести и оставам само цивилен да си работя работата и четвърто, каквото и да става вече не зависи от мен така, че каквото и да искате и да обяснявате не мога да се намеся освен по цивилна длъжност ...

62

снайпера

преди 3 години

Ше эагубиш T.Шaк сто лева си е пара още

61

КОВИДСероПозитивен

преди 3 години

не значи, че си Болен!

60

Анонимен

преди 3 години

До до 71Много сме далеч от китайския модел - и по строгост на мерките , а оттам и по ефективностЗатова в Европа само се въртим в кръг

59

Уханската Спиноза

преди 3 години

Серопозитивни ли сте?!

58

Анонимен

преди 3 години

До МАЙМУНСКИ ГРИПъ 73 След като по конституция всеки човек има право да бъде лекуван , не виждам , къде е проблемът някой по-болнав , друг не не означава ,че като го тръшне човек болестта , не трябва да се лекува Ако оцелее добре , ако не - кво да се прави . ЖивотАко се реши , кекавите да не се лекуват , това е друга тема . Съберете се , организирайте се ,променете законите .Ще се съобразяват хората с новата реалност , кво може да направят

57

до 71

преди 3 години

че ние точно Китайският модел прилагаме! всички тия мерки са каквото измислиха в Пекин - такива неща като да ти плащат без да работиш и да си затворник, бяха нечувани в Свободният свят, включително при предишни, много по-тежки Пандемии!!

56

Сталин

преди 3 години

може само да завижда, на това което Мао-истите, Китайските Комунисти, постигнапа с Уханското кашльо!