150

Анонимен

преди 3 години

Ваксини за животни и сега произвеждаме!

149

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 166Баце планира да построи първата българска космическа совалка, просто умува над схемите които е надраскал набързо :))))

148

Анонимен

преди 3 години

БСП са си най добре, нищо не построиха и нищо не ремонтират.

147

Анонимен

преди 3 години

Значи кога започваме да правиме завода за кашони Астра-Зенека?

146

ORWELL 1984

преди 3 години

Ваксиниране готвят за вечни времена. Долу корупционните европеиски правителства васали на Световната Банка и Световната НеЗдравна Организация

145

Анонимен

преди 3 години

А космически кораби,кога?

144

Вейхайвей

преди 3 години

До ИстуканЗдравословното хранене не го включвай.

143

Истукан

преди 3 години

Който има ваксини и лекарства, той ще оцелее, каза премиерът.Абсоютна лъжа. Ще оцелее този, който се храни здравословно и му е писано да живее. Останалите ще си отидат, ако им е определено от горе. Бог определя кой да умира, не Борисов.

142

Анонимен

преди 3 години

Баси баце Бойко ще спасява милиони хора с ветеринарни ваксини??!!??Тоя май наистина е изтървал козите.

141

Истукан

преди 3 години

Не му щем нито неговите ваксини, нито тези от чужбина.

140

Винету

преди 3 години

Завод за мокасини!

139

проекти

преди 3 години

Завод за производство на ваксини наистина се строи. Но за ветеринарни :) И е на територията на Биовет- Разград. Астра Зенека няма нищо общо тук. Още по-малко общо пък има държавата. Изгражда се по плана Юнкер. Държавата е подкрепила, но не и финансирала инвестицията. Чудя се само защо Биовет се съгласяват тяхната инвестиция да се появява предизборно като заслуга на някой друг. Знам, че много хора ще кажат, че собствениците са близки до ГЕ*Б, но трябва да се признае, че осигуряват работни места

138

Боко истината

преди 3 години

Да да... Айде на 4-ти вън!

137

Анонимен

преди 3 години

Боко поръчките опрайхте ся и производството ще опрайте. *** некадърниците ...

136

чичо Митко

преди 3 години

Това е абсолютната истина. И аз се кефя, воят е до небесата, гладът им сигурно е вече непоносим, не е добре, когато се падне отвисоко. Призовавам всички да излязат и да гласуват - да приемем еврото, да се завърши Хемус, да стигнем минимална 1000 и средна 2000 лв / евро и да продължим да се кефим по форумите на *воят на чакалите*.

135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 136Не знам какво предизборно виждаш, тоз е загубил връзката напълно с малкото си мозъче :))) Тази негова "мъдрост" вече граничи с подигравка към хората :))

134

ДО 144 ЕМО

преди 3 години

АКО СЕ ПОКАЧВА БВП , ПРЕМИНЕМ КЪМ ЕВРОТО И ДАНЪКА СИ ОСТАНЕ 10%.... БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ОЩЕ ПО-ПРИЕМЛИВА ЗА ЧУЖДИ ИНВЕСТИЦИИ Т.Е НОВИ РАБОТНИ МЕСТА...А ТИ МОЖЕШ ДА ОТИДЕШ И ДА СЕ ВЪРНЕШ КОГАТО СИ ПОИСКАШ ЗА РАЗЛИКА ОТ БАЙ ТОШОВОТО ВРЕМЕ.

133

Godlike

преди 3 години

Аз да питам защо и кой разреши всички служители в един от телекомите да се ваксинират с Модерна. Ваксина която отдавна някой някъде покри и за нев нищо не се говори

132

Анонимен

преди 3 години

"Ще спасим стотици милиони животи".Е то у нас няма стотици милиони животи,бе,Боко.Да не би да искаше да кажеш стотици милиони животни?Даже и от тоя вид нямаме толкова.А да не би пък нещо да ти хлопа дъс-ката?

131

Анонимен

преди 3 години

Зоя Паунова изпълнителния директор на Астра Зенека България е майката на евродепутатката от ГЕРБ *** Мидел.Ето защо в България се налага използването предимно на ваксините на Астра Зенека въпреки смъртните случаи. А сега с държавни пари ще се строи и завод на Астра Зенека е България.Заради силното лоби в правителството не се допускст китайски или руски ваксини до българския пазар.