17

Анонимен

преди 3 години

Тоя тлъстак след 4 април като не прескочи 4-те процента ще обяви, че се оттегля от политиката и ще посочи Джендъра-ски за свой наследник войновод

16

Анонимен

преди 3 години

Големи защитници ..циркаджии след 4ти да ви няма!

15

Анонимен

преди 3 години

Как ли ще коментира появите се записи от цяла България как *** метачи и боклукчии са се наредили под строй пред местните офиси на ВМРО?

14

ВМРО

преди 3 години

ВМРО от двете страни на границата, в името им може да разберете какви са ,а това е Вътрешно Мафиотска Разграбваща Организация. В Македония ВМРО организира това срещу техния певец, а у нас ВМРО следи какво те са свършили и създават омраза.Тази омраза която създавате от двете страни на граница в чий интерес е?Определено не е в интерес на гражданите на двете държави.За всяко едно нещо създават напрежение.Един пърд.нал на диалект и почна спор. Тролчета моля спрете се поне за тази тема.

13

Stamen

преди 3 години

Добре де. Някои кръгове в РС Македония /не всички там се отнасят с омраза към България/ говорят с езика на омразата. Не можах да разбера, защо от ВМРО им отговарят по същия начин, със същия език на омразата, след като се самоопределят като православни християни? Така ли ни учи Христос в учението Си от Планинската проповед?

12

Анонимен

преди 3 години

Къде ще го прати точно. То скоро няма да има концерти събития с много хора.

11

Анонимен

преди 3 години

А,как ще реагират от ВМРО ,ако българският представител за Евровизия има македонско гражданство и вее македонското знаме?

10

Анонимен

преди 3 години

Шкемби пак търси светлина под прожектора.Ако е "мъж" ще отиде в Македония лично да ги попита.Но нито е мъж, нито ще отиде при тях. Ще си остане един подкупен продажник на паспорти.До тук му бе кариерата и ВМРО като партия.

9

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Абе тука един съфорумец написа нещо преди време и като се замисля има много резон.Тоя конфликт от есента със СМтата, май се прави нарочно, за да може покрай него Шкемби Войвода да събере вот за изборите, че иначе няма влизане.Заев също е хитрец и също ще събере овации в СМ.Бойко предвидливо си трае и не коментира.Шкемби както им даваше БГ паспорти, ако влезе с Боко в парламента, ще се оправят със СМ и ще им дадат брюкселски паспорти.Всичко е предизборен цирк.

8

Трябва

преди 3 години

да има реципрочност. Крайно време е всеки с македонски паспорт, който пребивава в Р България да бъде затрудняван във всички сфери и с всички сили и средства!

7

Анонимен

преди 3 години

Там другите етноси се толерират, обаче ако се нарече по сръбски бу*арин почва вой до небесата :))) Нали са демократична държава що режат само хората с българско самосъзнание ???? Лошото е, че ние самите си водим гражданска война по форумите и не можем да им обърнем внимание на тези които искат да са част от нас :))

6

Анонимен

преди 3 години

Дебелият *** с турската фамилия Каракачанов използва всяка възможност предизборно Но ние нормалните българи ще му бием един мощен шут по масивния ***

5

ВМРО

преди 3 години

ВМРО от двете държави трябва да бъде забранено за съществуване.Те и от двете страни създадоха и продължават да създават омраза. Това са двете партии с интерес да съществува тази омраза. Ако няма този спор ,тези партии ще изчезнат,защото и двете са мафиотски организации.ВМРО от България да даде обяснение за имотите които са.продадени от военното министерство и на кой са продадени и какво се строи там вместо парк на пр. В Младост 3.София

4

Това

преди 3 години

Това отношение стана заради вас ВМРО.Првди това имаше много Български участия в Македонски песни за Евровизия.Виктория ,която е наш представител за Евровизия беше беквокал преди две години на Македноския певец,преди това Българин беше режисьор на Македонска Песен за евровизоя,преди това текста и музиката на една македонска песен на евровизоя беше написан от Българин.При това Българи от България.Вие ВМРО заедно с ВМРО от Македония,забъркахте тази Балканска каша и тя може да истине след 30-40год.

3

Ф.С.В.

преди 3 години

Костов къде си?? Да отговаряш защо ТИ първи призна Македония пред Света и после въоръжи безплатно армията им с 200танка?

2

Пак

преди 3 години

за пореден път ще го напиша - предпочитам отровни змии за съседи пред македонци! Подли, злобни и на всичко отгоре умствено ограничени. Колкото по-бързо ги претопят албанците, толкова по-добре!

1

Анонимен

преди 3 години

Тоя тумбак Шкембак вое-водка ще предизвика нова Балканска война.Боко да го цапне през устата