388

Познах

преди 3 години

още преди месец и половина.Това "отварят", онова "отпускат", за да имат оправдание точно за преди изборите.Сега, поне 100 хиляди хипохондрици, или просто наплашени хорица няда да идат да гласуват. През метър през два на опашка пред секциите, ако е студено и вали - чакане навън, ей ти ги още 10 0 хил. отказали се ( примерно).Кой печели от това - тия дето и сега управляват, независимо дали са "на слънце" или "в сянка".Значи все пак пЛандемия има.Че и президентът на Танзания го самопочинаха...

387

azz

преди 3 години

"Стотици милиони се изляха в здравеопазването"...изляха се ама в чекмеджето! Нагла тиква!

386

1280

преди 3 години

Баце, матриала е лош бе, Искат си чалгата и ракията, кръчмите и моловете, а ти си тръгнал да им обясняваш, че не носели маски и не спазвали дистанция.Ми нали Мангъров им каза че не е нужно, нали президента им каза, че не е вярно, нали слушат президента на Танзания, нищо че умря от Коронавирус. За тях вирОс нЕма, всички ги лъжат за да им е гадно, пръскат ги със самолети и им слагат чипове в простите тикви за да ги манипулират. Баце, и ти си *** верно е, ама те са по-прости, вЕрвай ми.

385

Анонимен

преди 3 години

Чекмеджан Българоууби.ец!

384

Анонимен

преди 3 години

Чекмеджан ***!

383

:)

преди 3 години

Ми гледаме от тебе - чекмеджан....

382

Анонимен

преди 3 години

За всичките им неадекватни действия са му виновни хората, европейския съюз, фирмите производители, германците, марсианците...Мъка!

381

Анонимен

преди 3 години

Къде са ваксините некадърници?

380

продължение

преди 3 години

Отворихме ресторантите с половин капацитет- за осми март на маси кючек с пълен капацитет .Няма маски ,няма дистанция .....няма РЗИ всичко е наред.

379

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

По-правилно е да се каже ВЛАСТТА ни е най-важна!!!Под миловидната загриженост за здравето на хората ще се опитат да спечелят изборите със помощта на "контролиран","манипулиран","купен" вот и като добавим ниската избирателна активност заради "псевдо-ковид-мерките" на "слугинския щаб",които ще бъдат "активирани" във правилният момент,а този момент е ясен за хората, които могат да се ориентират във обстановката!!!Да не забравяме и "активното мероприятие"---МЪРТВИ ДУШИ плюс една "патерица" И. Т. Н.

378

Тони

преди 3 години

Ми не носят ... то народа е *** и не вярва. Затова трябва глоби , закони , контрол, който Ти не го правиш.Не може да оставите хората да се самоконтролират .... те си искат ракия и чалга.

377

Маската

преди 3 години

Прав е!

376

Анонимен

преди 3 години

до 381Ти защо не си под карантина вече като си общувал с тях,доноснико?

375

Анонимен

преди 3 години

"Успешният български модел" за борба с COVID 19 се сгромолясва за сметка на човешки съдби и здравето на хората.По-умните разбраха още като почнаха пак да показват по телевизиите Мутафчийски че ще почне нова вълна. До тогава медиите говореха за ковида по машко кпшкото да не е без хич След ксто онзи вампир взе да бръщолеви за нова вълна почнаха да маниполират псар апаратитеп и бройките взеха да скачат Птделно почти всички основни телевизии почнаха 90 процента отвремето да говорят само за кпвид умрели и заразени и да психясват хоратаи ето любомият за ковид *** локдаун наближава. Сега

374

Анонимен

преди 3 години

А кой си носеше маската под брадата и стана за смях и нарицателно за лош пример в целия ЕС. Да не би да беше Орешарски, а Мутро ?

373

А ти за какво

преди 3 години

вземаш заплата, некадърнико, само за да се пуйчиш от джипа ли? Неспазващи винаги е имало и ще има, но хлябът и ножът са в теб, контролирай, налагай, прави каквото щеш или се махай. Не се оправдавай с хората като ученичка, виновен за ситуацията и за нелепата смърт на толкова хора си ти.

372

Анонимен

преди 3 години

Бате Бойко човека от народа поредния му мандат е в кърпа вързан пенсионерите и държавните служители ще гласуват на 80% за него.

371

Анонимен

преди 3 години

Това беше неизбежно, вижда се че само строги ограничения помагат да се намали броя на заразените и починалите. Тези който него разбират, или са тъ...пи, или са егоисти, или са го минали, или обичат да мрънкат. Изобщо не ме интересува политиката, голяма час от народа ни е мизерен, мързелив, елементарен, чалгарски и корумпиран. Как да живеем по-добре с такива индивиди.

370

Анонимен

преди 3 години

Буци ти отдавна си сменил лева с евро , къде скри евраците от шкафчето Буци , връщай парите и златото суджук

369

Анонимен

преди 3 години

Дедо Боре да оди да ора.А Корнелий Сула да се върне при Луций в 1 век пр.н.е