70

Мутафчийски

преди 3 години

Помните ли миналата година? "Потърпете още малко и ще победим коронавируса!" Да ама греда! Констатация на института Роберт Кох-Германия! Муааахахаха!

69

Анонимен

преди 3 години

Този и боко днес изглеждаха като напикано мушкато.Трябва да решат да сложат ли окончателно главите в торбата с тези мерки или да спечелят време като оставят бизнеса да работи.Много съм любопитен дали утре ще скочат в дълбокото.

68

Анонимен

преди 3 години

До 68Арно им плащат))

67

Анонимен

преди 3 години

Тук чиновниците герберските,,възторжено приветстват мерките. Тях не ги засяга, завалиите

66

123456

преди 3 години

По негови прогнози, става въпрос за 2 седмици, но мерките могат да продължат и по-дълго. . "Искам да кажа на хората - стиснете зъби още малко, говорим за много тежка, но последна за този сезон вълна", категоричен бе епидемиологът.Значи ще продължи повече от 2седмици! Най - вероятно до Гергьовден.И този ужас без край ще продължи - затваряне. - отваряне. Докато хората блеят и вярват сляпо на всичко, което им казват, нищо няма да спре и няма да се промени!

65

Анонимен

преди 3 години

ПОНЕ значи до изборите и след тях пак ,и ще гледаме кво правят на запад и нии барабар Петко с мъжете

64

Анонимен

преди 3 години

Как един не се разболя от Нощ. Цяла година един не се разболя от коронавирус

63

Анонимен

преди 3 години

И така до септември и после пак наново, и така в следващите 10 години, това е лъжат ни яко, а те си взимат заплатите, но на нас говоря, че сме безотговорни, и трябва да седим в къщи, медиците настояват за мерки, но и те взимат заплати, че и бонуси, и накрая маймунпчев казва "ПОНЕ", значи от сега да знаете няма да са 2 седмици

62

Анонимен

преди 3 години

Радев трябва да се изкаже по поредната безумна новост.

61

Анонимен

преди 3 години

Правилно разсъждават от щаба...Минимум 2 седмици... максимум 4...Ако нямаше такова решение тpoловете тук, пак щяха да са контра...

60

Бригадир Зидарчов

преди 3 години

Абе сакам си wax ,па кото стане стане бре дреми ми на наденицата млад съм още на 48-9!

59

ПроСоТо

преди 3 години

До да,да ама неАбсолютно си прав!..И все пак аз ,колкото и да се "напъвам",не мога да схвана идеята на така нареченото "Световно правителство" и неговия "Нов световен ред"....Ако,а то явно е така,целта е да се лишат от стадата си,то..как възнамеряват да я карат след като унищожат тия,които ги хранят?Защото контрола,към който се стремят,всъщност има само едно "Мото"..:-УНИЩОЖЕНИЕ..

58

Лакоон и синовете му

преди 3 години

Легендата що разказва-Ядосали се боговете на вероломството на Лакоон и синовете му, ядосали се, но що да правят кой да го хване тоя умен и коварен човек,то добри богове няма за хората въпреки че хората и те от време на време си имат работа помежду си или срещу някой от тях.Легендата гласи,че гръцкият бог Серапис успял да хване Лакоон и синовете му и да го заключи в Тартар,при бога на мъртвите.Кога си избягал?Ти що мислиш, че боговете нямат нужда и работа от някое българско дете а не от твойте?

57

да,да ама не

преди 3 години

До МаймунчевБез Годжи, колега! Плешивия пингвин се покри веднага след като се изцепи при оная гадната журналистка и се явява от дъжд на вятър! А щеше да бие Радев на президентските избори наесен! Сега ще го гледа президентството през крив макарон!

56

Анонимен

преди 3 години

До 60 Ми берекет имат антитела всички значи.

55

Анонимен

преди 3 години

За този сезон? Ти, Борисов, Ангелов, Мутафчийски, Аналиев, Балтов, всички влизате в затвора закарани с линейки! :)

54

Анонимен

преди 3 години

Сега ще излезе Бойко и ще каже за всички мисля ,на всички искам да угодя и накрая пак аз виновен.Мислим за всички ,този човек е прочетена книга за мен.

53

Лакоон и синовете му

преди 3 години

Тъй щото аз не знам едно глезено детенце - един ден му взех бонбончето и му го изхвърлих през прозореца, ама това е едно - едно е да го научиш, че училището е училище не е вкъщи, друго е на това дете и родителите му - да му свиеш училището и да го оставиш в амортизация от края на 20 век . Тъй щото Симеоне 2 и аз имам баща и брат - ама си не спомням такава беля да съм направил. И що си мислиш, че твойте 15 нацистчета явни струват повече от децата на цял един народ? Етиката ти куца ...

52

Анонимен

преди 3 години

Кунчев, справяхте се много добре, преди да отворите кръчмите и да пратите учениците в училище поради популистки причини!Други мерки не са необходими - учениците само онлайн, а заведенията да работят само навън (скоро времето ще позволява) или вътре но при двама човека на единична маса (един срещу друг) и до 4 - *** на двойна маса... Без кръчми и дискотеки, защото предполагат по-близък контакт

51

Мисирков

преди 3 години

Аре бе *** Кунчев казал тоз казал оня казал Абе не разбрахте ли,че доверие имам само на мангъра ,Тръмп и Радев бе.