16

Анализатор

преди 3 години

Хайде честит ви ЕС.Сега разбрахте ли,че по-големи расисти от тия в Европа няма?Съдилищата ще гръмнат от дела които ще се влачат с 10 и повече години.За това Англичаните напуснаха ЕС.Всъщност ЕС е в своя край,той издъхва от безсилие и корупция.

15

Анонимен

преди 3 години

Казах аз че ще ви го натупат квадратния. Без ваксина няма да може да излезете до магазина. Вярвяте ли на това дето казват че ваксинирането било пожелание. Като ви изгонят от рабата като ви принудят да си стоите вкъщи защото не сте ваксинирани сами ще търсите ваксина без да ви карат.Измисли ли са го евроГейците. Брюкселските лез.биики и гей.чета знаят как да ви принудят.

14

Анонимен

преди 3 години

Азбуката не се състои само от една буква. Трябва да се предостави паспорт за имунизация против или преболедувана - туберкулоза, хепатит Б, тетанус, дифтерит, коклюш, полиомиелит, пневмококова инфекция и т.н.

13

Българина

преди 3 години

Млн хора го изкараха без тестове и леки симтоми, с антитела или без, как ще ги запишат там или да се заразят отново? Какви глупости правят тия бе? Да ги хванеш и с къси откоси хедшотове....

12

Анонимен

преди 3 години

Ако бехме минали навреме всички в лявото платно,сега нямаше да има пЛандемия!!

11

Ходжата

преди 3 години

Първо почнаха с удостоверение за чисто арийско потекло. После им сложиха табелки в магазините и значки на реверите. После запалиха печките с тях.Всяко нещо започва от малко.

10

Анонимен

преди 3 години

А, някой знае ли какво е решението за хора, които по здравословни причини не могат да се вакзинират?

9

Анонимен

преди 3 години

Така почнаха и тези от NSDAP.

8

до АНТИВАКСЪРИТЕ

преди 3 години

оплачете се на арменския поп, а до тогава ще си седите на село

7

Анонимен

преди 3 години

На евреите ще им слагат ли пак значки от ЕК?

6

Бау

преди 3 години

супер. Трябва да се знае кои са страхливите конспиратори и кои не.

5

Така

преди 3 години

Вместо да обединява ЕК ще бъде разделителя на народите. Тази прогноза е безплатна.

4

Анонимен

преди 3 години

Чист милиционерски вирус, никакъв коронавирус. До момента, една година цирк, единственото нещо което се случи, е насилствена повсеместна дигитализация и създаване на регистри и бази данни. Нищо друго. Наночипчетата ще са бонус. Защото много помагали.

3

Анонимен

преди 3 години

Пълна дискриминация и поларизация на обществото. Тия от ЕК не са добре.

2

V

преди 3 години

Не е вярно че няма за кого да се гласува .Костадин Костадинов е млад човек а не дърт като тиквата и еврогейския . А в България трябва да се сменят поколенията за да се направят промени. Как такива дъртаци ще правят реформи ? Никой дъртак не желае реформи а да лежи на държавна ясла. Вижте тоя Балтов. Човека е с бели коси . Вие бихте ли наели този за да се справи в такава динамична ситуация ??? На държавна ясла трябва да се дава шанс на младите а балтовците в частния сектор.

1

Фридъм

преди 3 години

Това са фашистки методи и аз не ги одобрявам.