65

Ха-ха-ха!

преди 3 години

Като не щяхте да изкарате уханския щам (и по-кофти хрема съм имал), сега ще карате нигерийския. Срещу него ваксините не действат, но вече преболедувалите го карат леко.

64

АнонимеН

преди 3 години

НЕКА ХОДЯТ И ДА НИ ДОНЕСАТ ПОДАРЪЦИ !!!НЕ ЕДИН А 3 РАЗЛИЧНИ АФРИКАНСКИ ЩАМА ТА ДА МУ СЕ РАЗГОНИ ФАМИЛИЯТА НА ТОВА ПРОТИВНО НАСЕЛЕНИЕ ДЕТО ПРЕИЗБРА БОРИСОВ 3 ПЪТИ

63

Анонимен

преди 3 години

Бойко ще остане една неприятна следа в българската история. Сефте!

62

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми за туроператор. Карантината е правилна.след време ще търсите Бойко, ама няма.34716

61

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Една коронка вече изкарахме вкъщи. Хич не ме е грижа за южноафриканската или нигерийската хрема.

60

Анонимен

преди 3 години

*** е диагноза! Живейте си живота, утре не ви е обещано. Занзибар е прекрасен.

59

Анонимен

преди 3 години

Туроператорите яко дерат кожи, човек сам много по-добре може да си организира почивката на по-добри пари. Искат да печелят яко.

58

Занзибар

преди 3 години

Сестра ми ходи със семейството си. Поне 90% от белите туристи казва са българи, румънци, украинци и руснаци. Казва че на всяка крачка чуваш руска и българска реч.

57

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Колко от пишещите тук льольОВЦЕ знаят нещо за Занзибар?С удоволствие бих посетил този прекрасен остров.

56

Бъдеще за туризма?

преди 3 години

По-скоро бъдеще в гроба с нигерийскя щам който заразява прекарали ковид. Или южноафриканския дето ваксини не го ловят.

55

Анонимен

преди 3 години

В този Занзибар има по-опасни вируси от този, да им се удължи карантината.

54

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Играта е на надмощие.Министърчето се прави на голямата работа, ама хората му показват къде да си я завре.Айде, ще го изтърпим тоя дрисък още 3-4 седмици.

53

до Гръпъъъъъъъ

преди 3 години

Кой да съдят? Какви ползи и какви вреди? *** във Франция да кажеш що не ги съдят! *** някъде в Европа да видим какво е отворено! Даже фриз.салони не бачкат. Да не говорим за ресторантите. *** в Англия и питай какво работи! *** където искаш... питай! Хората ги карантинират на момента. Тука в България болни пълно и се разкарват където си искат. Не се тестват щото да не затворят фирмата. Видял ли си хипермаркет да се карантинира? Те там си бачкат ако ще и 10 да са с Ковид. Скатават се.Просm народ.

52

АнонимеН

преди 3 години

КАКТО 46 ПИШЕ!!ДА ПИПНАТ ЗАНЗИБАРСКИЯ ЩАМ ТАМ И ДА СИ ГО КАРАТ ТАМ!АФРИКАНСКИ ЩАМ В ЕС МОЖЕ ДА СКАПЕ БЯЛАТА РАСА!

51

Анонимен

преди 3 години

До До 50да ама те си мислят, че като идат на Занзибар са много модерни. Били на Занзибар щото писали много статии за Занзибар и много фешън личности били на Занзибар. Отишли на туроператора питали за цената, той им казал "вие луди ли сте да не отидете на Занзибар" и той от страх от срам да не му се подиграят останалите отишъл на Занзибар. Стадоооооо.

50

Zargan

преди 3 години

Занзибарай си .,.

49

Анонимен

преди 3 години

Кракът ми няма да стъпи нито в заведение, нито в мол, нито при туроператор. Пълен бойкот на тези егоисти и наглеци, заради тях хората мрът като мухи всеки ден!

48

Mda

преди 3 години

В Танзания Господ си ги прибира още преди да навършат възраст за която ковид е заплаха, сигурно поне 80% от населението са под 40-45 годишни

47

До 50

преди 3 години

Ти виж цените в хранителните вериги по Европата виж и у нас кво дране пада в Италия един пудинг шоко кутийка струва в Лидл 19 Евро цента 38 стотинки тук 80 стотинки

46

БАНко

преди 3 години

ПАРТИЙНАТА СУБСИДИЯ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ОНЕЗИ КВАРТАЛИ ЗА ФАНДЪКОВА, ОНЗИ ДЕН В МЪГЛИЖ, ЗА ПОТУШАВАНЕТО НА ПРОТЕСТИТЕ В ЗАРОДИШ , И ОТ 1 ЛЕВ КОМУНИСТИТЕ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ И НИНОВА Я НАПРАВИХА 8 ЛЕВА .