212

Гиб Мелсън

преди 3 години

От аспиринче умират по три хиляди души на година в света, няма проблем. Пет загинали от ваксина при сложени милиони ваксини-ау, колко голям проблем. Като не се ваксинирате ще ви заключват бизнесите и ще носите противогази докато ви дойде акъла в главата. Аз лично още не съм се ваксинирал защото го минах преди няколко месеца вируса, но лятото ще си сложа ваксинка с удоволствие и то най-хубавата новавакс.

211

стоян

преди 3 години

Скоро Бойко Борисов ще отговаря лично с тиквата си за геноцида в България.

210

Анонимен

преди 3 години

Човешката глупост е много по-страшна от вируса. Дано регулаторните органи добре да го разбират това.

209

Анонимен

преди 3 години

АСТРАЗЕНЕКА САМО ЗА БЕСЕПАРИ

208

Анонимен

преди 3 години

Най-ярко червено е между палците на краката на ***

207

Мария

преди 3 години

Вчера нашите гениални политдоктори се кълняха че няма смъртни случаи у нас а даже и в други страни. Днес съвсем друго. Просто е нечувано.Такава загриженост да се ваксинират всички буди съмнение. Години наред имаше грипове и никога така не са се грижили за здравето на народеца, както сега.

206

Анонимен

преди 3 години

НАЙ ОПАСНИЯ ВИРУС В СВЕТА Е ---ЯРКО ЧЕРВЕНИЯ ВИРУС С КОЙТО СА ЗАРАЗЕНИ ВСИЧКИ ОТ БСП

205

?

преди 3 години

До >>> 199Те хората са го казали-"Гледай какво правят евреите и прави това."-------------Кои хора са го казали това?

204

Косача

преди 3 години

Пълно е с платени агитатори за спринцовките. Виждате ли ги?Това е многомилиарден бизнес, освен това говорим за контрол, нали не си правите илюзии, че са гадовете са оставили нещата на самотек? Има огромна армия от агитатори по цял свят.

203

Анонимен

преди 3 години

Астра Зенека напусна пазара. След тази случка (без значение дали е активно мероприятие или не) никой няма да се ваксинира с тая ваксина повече. Дано да не се окаже фейк нюз, защото има огромни психологически последици за хората и ваксинационната кампания много бързо може да иде на кино (нищо, че кината са затворени).

202

?

преди 3 години

До Гиб МелсънТук там някой умрял?UK: 508 Dead And 297,274 Injured Following COVID-19 Experimental Vaccines

201

Косача

преди 3 години

Навсякъде умира по един човек от тази инжекция. От другите по двама ли ще умират?Защо им казвате ваксини?

200

Анонимен

преди 3 години

До 199 "хората са го казали-"Гледай какво правят евреите и прави това." Там всички се ваксинират с Пфайзер- защо ли?"Ами щото са сключили договор с Пфайзер за изпитания на ваксината. Хората са казали също и че евpеина за пари и майка си ще продаде.

199

отвратен от герб

преди 3 години

Криха 1 месец за смъртта на друг човек, сега нова жертва, тия хора от правителството изобщо някаква отговорност за нещо носят ли? Ясно е че бидона сега ще изкара други виновни! Сега направиха така, че у хората да няма никакво доверие към режима на борисов и най лошо няма доверие в ваксината защото ги хванаха че ни лъжат.

198

Гиб Мелсън

преди 3 години

Не се поддавайте на паника. Ваксините са спасили света и пак го спасяват. Това че има тука таме някои хора, които ще умрат от ваксината е капка в морето. Знаете ли, от аспирин, което е едно от най-безопасните лекарства умират по три хиляди души на година в света? Не знаете. Всяко едно лекарство дава нежелани резулатати. Въпроса е колко е броя на нежеланите резултати. Един умрял на милион от ваксина клони към нула. Не се поддавайте на глупавата паника на Боко пожарникая и се ваксинирайте

197

Анонимен

преди 3 години

Тя цяла Европа я спира. А ние тук не заради това, а заради жената от Пловдив. Ама нали вчера много пееха други песни? Сега спираме. Що политиците не се боцкат, а за пред тв може... с витамини.

196

Анонимен

преди 3 години

Из дневника на обикновения българин: - Днес не се ваксинирах, изкарах още 1 ден без странични ефекти!

195

Анонимен

преди 3 години

България ще изостане или с на Бойко гербаватаастразенека или с на Мутафчийски чувалите.

194

Мичмана

преди 3 години

Вяра на БСП ( К )никога! Ако те бяха на власт ,даже новини нямаше да има!

193

Анонимен

преди 3 години

А ще има ли втора доза от АЗ? Вече се ваксинирахме веднъж.