16

Док

преди 3 години

Щях да предложа доходите да паднат наполовина, но чета че има и по-добри предложения. Ай спасявайте се.

15

Анонимен

преди 3 години

До Ни така, ни такаТо пък едни ваксини! Ходи се ваксинирай ти щом искаш. Логиката ти е желязна направо - искаш или да си рискуват живота като преподават присъствено, или да си рискуват живота с калпави препарати, наречени "ваксини", за да преподават присъствено?!? Айде пробвай пак, че нещо не ти се получава добре...

14

Анонимен

преди 3 години

.... Преподаватели от групата "Учители за безопасно образование"... тези какъв процент са от педагозите в България? Мязат на нещо средно между веган-антиваксър, който е и ***. Натискайте си парцалите, или безопасна работа на полето бол.

13

Анонимен

преди 3 години

Предложиха ви ваксини. Ама нали сте едноезични и се информирате на кафенце в учителската и това отказахте. Утре ще ви предлоцат противогази, ама портиера на входа ще ви каже, че ще ви излезе обрив и пак ще искате онлайн. Моята професия също е засегната от вируса, затова имам 1/3 от доходите си и не занимавам никого със себе си. Хайде сега и вие. 1/3 от доходите и си бачкайте онлайн.

12

Анонимен

преди 3 години

И азСамо, че министъра Ви е без макари.По голям *** не съм виждал.А защо да няма 0 лева година?Само,че г-н министъра чака някой от някъде да вземе решение вместо него. За него 500 заразени учители са Нищо. Над 300 заразени ученика са НИЩО, той чака решение от горе или от долу. Стига той да не го вземе. ПЪЛЕН ***.

11

Учител не от групата

преди 3 години

Няколкото учителки от групата са много притеснени и не искат да работят, но и не искат да напускат уж учителската си работа.

10

Възмутен

преди 3 години

До Анонимен *** такъв ,кой ти дава право да обиждаш.С тройки и четворки даже никъде не се влиза ,освен в кухата ти глава.Това са хора завършили различни факултети а педагогическата специалност се взима допълнително.

9

Анонимен

преди 3 години

Номер 1 е прав. Открай време в педагогическия факултет приемат с тройки. С четворка можеше агрохимия да учиш, с петица някаква индустриална, а с тройка - ставаш даскал.

8

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Лилия Стоянова ме плаши само като я гледам, а какво остава ако ми е учителка.100 пъти премигна за 60секунди...Явно се е притеснила рептилката.

7

Ни така, ни така

преди 3 години

А защо като е толкова опасно не се ваксинираха??? Нещо много претенции. Опасно е, айде онлайн. Страх ни е от ваксините, айде онлайн. Еми айде тогава половин месечно възнаграждение.

6

Анонимен

преди 3 години

Аха, и тия станаха като държавните служители - искат да вземат заплата без да вършат работа....

5

Анонимен

преди 3 години

Правилно! Има много болни учители и ученици, но това се прикрива. Очевидно на управляващите им е изгодно сега да нарастват заразените и за изборите да ни затворят "с грижа за нас"!

4

Анонимен

преди 3 години

За мен не е безопасно пекарите да работят. Нека си бачкат от вкъщи, а ние ще ядем вирутален хляб.

3

Петър

преди 3 години

След като децата ще учат от таблет, ще разчитат на родителите и на себе си, защо тогава да храним учителите?

2

Анонимен

преди 3 години

А, как така бе? Вълчев каза, че нямало никакви заразени ученици и учители.

1

Анонимен

преди 3 години

Съгласен, даскалке. Две условия: това да е така, докато всички тройкаджийки от педагогическите факултети не се ваксинирате задължително. Плюс:Онлайн учителска заплата = 70% от нормалната заплата