44

Анонимен

преди 3 години

Кой вирус, каква пандемия, какви мерки и кой ще излиза от контрол?Излизам на улкицата да видя как е ситуацията, защото цяла година търся болни от това и нищо ...Я, дайте някакви кадри от "пълните" ковид отделения.

43

Анонимен

преди 3 години

Хронично болните и възрастните ще бъдат пожертвани, за да не се разсърдят кръчмари и търговци. Бочко не иска да губи гласове. Това е положението - някои ще умрат заради изборите!

42

до 47

преди 3 години

Страхотна логика...Значи според тебе няма значение дали болните са по 100 на ден или по 1000 на ден?И като се препълнят болниците, както е тръгнало, какво правим?

41

Анонимен

преди 3 години

Все се земат мерки и все има болни.С една дума следователно няма смисъл от мерките

40

Анонимен

преди 3 години

Ами тези мошеници от НОЩ,барабар с правителството цяла година ви лъгаха,че маските ви пазят от вируса,а накрая,в средата на януари 2021г изтърсиха на нас овцете,шаловете,шлемовете и маските нищо не пазели(ама,като си купите новите и всичко ще цъфне),С КОЕТО НАПРАВО НИ КАЗАХА,ЧЕ ЦЕЛОКУПНИЯ "НАРОД" Е ПРЕКАРАЛ ВИРУСА,БАРАБАР С МУТАЦИИТЕ МУ И ВСИЧКИ ВИДЯХТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ - НИЩО ОСОБЕНО,КАКТО ПРИ ОБИКНОВЕН ГРИП!!!тОВА БЕШЕ ОБЯВЕНО ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ!ВИДЯХТЕ ЛИ ГО,ИЛИ АЗ СЪМ ЕДИНСТВЕНИЯ В БАНАНИСТАН?!

39

Внимание

преди 3 години

Пускайте най-после статията за преуспялата в ЕС - Румъния!!!!!КОВИД пациенти без роднини са били упойвани и убивани в Румъния!Ето как идва голямата смъртност по цял свят.РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ВСЕКИ ПОЧИНАЛ КОВИД ПАЦИЕНТ В България!Ето защо смъртността в Белорус е ниска!

38

SHEFA

преди 3 години

До От морето-КАТО МИНАТ ИЗБОРИТЕ-ТОГАВА.

37

SHEFA

преди 3 години

-ОТИ ОТВОРИХТЕ КРЪЧМИТЕ?-А?-НЕНАПИХТЕ СЕ-НЕНАЯДОХТЕ СЕ.

36

От морето

преди 3 години

Боргашките главочи водят в класацията по коронясани, но днес РЗИ Бургас каза: "Никакво затваряне на нищо".Избори идват. Ако затворят, народът ще скочи. Важно е да не губят гласовете на кръчмари, моладжии и фитнесджии. Ръцете им са обаче изцапани с кръв. От тук всяка жертва на ковид да им тежи на съвестта (ако я имат изобщо).

35

Анонимен

преди 3 години

Е то номера на ресторантьорите е, че са се осигурявали на 500 лева, а са взимали хиляди реално /сервитьорка в София взима поне 1500 лева, а тия по Витошка си докарват по 3000 лева и нагоре/ и сега искат да продължи пак по старому...Ами няма как да е, никъде по света в момента няма как да работите така, както е било преди!Е, в Занзибар може би може де!

34

ЦИНИК

преди 3 години

Гражданятааа,малко кът ви отпуснат каиша и веднага са разгащтвате.Спазвайте малце мерките за безопасност ба . После ривете,олеле болниците са препълния.

33

Ситуацията

преди 3 години

Е вече извън контрол.

32

кръпел

преди 3 години

До Анонимен 18Да ти кажа защо няма болни в Китай . Още през март 2020 те обявиха 7 лекарства които помагат за коронавируса / изкарва се по леко , аз минах по тоя път / . Цялото население се е запасило и всеки пие когато се разболее и много малко хора се усложняват .

31

Петров

преди 3 години

Не беше най-подходящият момент сега да отварят училищата и заведенията!Хората в ресторантьорският бизнес трябва да получат помощи затова, че не работят, на базата на това, което са внесли като осигуровки - така е правилно, както всеки получава помощи за безработица!Учителите така или иначе могат да работят онлайн.Сега какво стана - отвориха всичко, две седмици ще е аху-ихо и после тихо!Е какъв е смисъла?!Отменят планови операция на сериозно болни хора!А на някои все още им е смешно...

30

Анонимен

преди 3 години

В една нормална цивилизация,ако приемем че наистина е толкова опасен този вирус,отдавна да са намерили виновниците които са го създали в лаборатория (защото друг произход е невъзможно да има) и щяха да ги разтрелят публично пред целия свят!!

29

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Повремето на соца, виновните за сегашното дередже на здравната система одавна да чукат камъни в Ловеч и Скравена, а докторите-паникьори - в Софийският централен!

28

Анонимен

преди 3 години

Ама то това е целта да излезе от контрол за да излезе Баце и да каже:''Ето затварям всичко зашото здравето е по-важно,грижа се за вас виждате ли?!''А дефакто не му пука за материала,за него ние сме лош материал,лош!За него е важно по-малко избиратели на БСП да излезнат да гласуват и целта е преди изборите да затвори всичко!Ниската избирателна активност гарантира победата на ГЕРБ!Това е истината!

27

Анонимен

преди 3 години

До ! 134ХХХАми Мангъров не мислиТой Ви го казаЩабът съсипа икономиката следват фалити безработицаувеличена престъпноствие позволихте товазатваряйфалирайна опашка пред борсата

26

Анонимен

преди 3 години

Маски на открито, каски на закрито, кърти пейки в парка -- мокрият сън на плешивата фуражка

25

!№ 134ХХХ

преди 3 години

Мангъров какво ли мисли? А....за бюрце в Народното събрание.