116

до 127

преди 3 години

Иначе?....Правилно ще гласувяаме!Лично аз - точно за него.Нещо притеснявали те?

115

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО КАКВО НАПРАВИ НА ИЗБОРИТЕ - НА ФАКУЛТЕТА ЗА ФАНДЪКОВА 90% ЗА ГЕРБ. ТОЗИ ПЪТ АКО ТАКА ЩЕ СЕ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ НЕ МИ СЕ МИСЛИ ...

114

елементарен

преди 3 години

До ИванСлед като няма да е Бойко значи ще е някой друг,нали така!?Е,добре!Главите са ни на раменете,за тях не се притеснявай!За мрачното бъдеще на децата и близките ни-също!Просто дай предложение за кой!?Затруднява ли те едно нищо и никакво предложение,м!?

113

Анонимен

преди 3 години

Този Не спря с предизборния си пиар н еговата М..а!-:((((

112

Заварчик

преди 3 години

за 100 . Без Бойко се очаква второ пришествие, или потоп, или някакво цунами. Ти си един от най-добре платените агитатори. Аргумента със спиране на фондовете се роди в празната глава на някой от обкръжението на самия Вожд. И защо ни плашиш със всички тези а не посочиш Чехия, Словакия, Полша. И защо все още не са спряни фондовете на Орбан? Много ти е тънко черджето, но мнозина се хващат. А Сърбия не я споменавай, погледни във Google какви милиарди се инвестират в икономиката им.

111

Коментар

преди 3 години

Щото Борисов е нагла,арогантна,егоистична самозабравила се мутра!А вие сте една умряла "опозиция"!Една истинска опозиция досега 100 пъти да беше го свалила!

110

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 3 години

Немаш ли голф немаш нищо!!!

109

Истукан

преди 3 години

Борисов трябва да е в оставка! Многократно наруши конституцията като завзе с измама държавната власт. Вижте как ГЕРБ спечели с измама на предишните избори и си правете сметка за сегашните. Ако ще е така, всички на площада!

108

Анонимен

преди 3 години

наглецът Лойко не му пука и не му дреме от нищо - има си главен каскет да го пази от разследване и си краде колкото може, те за някаква джипка тръгнали да го глобяват. Той не си знае милиардите крадени пари, вече е купил изборите за още 15 години напред и те така!

107

Анонимен

преди 3 години

До 115 Говориш за 90те години , а в коментара си пишеш " Как беше преди Борисов "

106

Анонимен

преди 3 години

До НеутраленПий си хапчетата навреме, вместо да пишеш глупости!

105

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

До До 110Ела да видиш само в нашата община, как се строи от подставени лица на мафията.Какво ми хвалиш днешното беззаконие ?Ами то е пряко следствие на вчерашното.

104

01.01.2024

преди 3 години

Влезе ли еврото ,дупе да ви е яко народе ще стягаме коланите, досега чужбина беше спасението ама тогава и това няма да е вариант.

103

Хората вече сравниха

преди 3 години

нормалното с ненормалното тук и гласуваха с ... еднопосочен билет за уредена страна.Или под мъдрото крадене на другаря Бойко ще вземат да се връщат ?!Това ли ще стане ?

102

До 110

преди 3 години

Кога е било глад и мизерия ?????Когато заплатите бяха 3$ ! Когато цените скачаха по 2 пъти на ден.Когато имаше купонна система ! Когато нямаше хляб и бензин ! Когато рекерьори се разхождаха по улиците и джобеха деца.Когато се крадяха чистачки и се разбиваха мази.Когато имаше решетки по прозорците на жилищата.Когато нямаше осветление и асфалт по кварталите.Когато се заменяха скали около Видин с плажни ивици - законно !!!Когато имаше над милион души по протести !!!

101

Анонимен

преди 3 години

Възмутен съм от сегашното политическо положение! Нека да излезем и да гласуваме на 04.04.2021г. за народно събрание.Всеки да гласува по съвест и не забравяйте ,че купуването и продаването на гласове е престъпление!

100

Анонимен

преди 3 години

До Том и...109 Ако може аз да кажа В качеството си на кандидат-депутат за следващия парламент , борисов няма право да използва държавни средства , поста си , влиянието си , за да агитира за себе си или партията , която представлява

99

До неутрален

преди 3 години

Хората ще гласуват според техния живот и стандарт !! Те ще сравнят живота си преди Борисов и сега.Те гледат собствения си живот ! Никой не го интересува медии,бизнес и т.н.Ясно ли ти е ??!!Нямате нито една политическа и икономическа аргументирана опорка,заради това залагате само на опетняване и фалш !Нормално е да се сравнява с реални факти от миналото,а не с абстрактно бъдеще !

98

Анонимен

преди 3 години

До 106 "каква мизерия ,глад и хаос беше"-----кога е било това

97

Том и...

преди 3 години

97-ми кой закон нарушава Борисов? Че си върши работата, а не се е заврял в кабинета, като мишок на топличко.