163

t666

преди 3 години

Хайде сега и статистика колко процента е средната у нас спрямо средната за ЕС. Пак за последните 4 години.

162

Анонимен

преди 3 години

Дончев да се връща в Габрово и да възражда бизнеса,както са правили неговите предци.В София имаме Софиянски.Всеки по родните места и софийско жителство,че целият прованс се премести и София стана град-държава.

161

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Истината ли да каже Томи ?!Как, като не е изгодна ?Сoрос ще придърпа му ушите,безработен дълго ще се скита.

160

Анонимен

преди 3 години

ДОРИ БОЙКО БОРИСОВ НЕ УСПЯ ДА ВЪРНЕ СОЦИАЛИЗМА, НО ТРЯБВА ДА МУ ПРИЗНАЕМ - ДОСТА СЕ ПОСТАРА.

159

До анонимен 166

преди 3 години

Дончев не ми е вицепремиер на мен, нито на правителството, което съсипа България. Ще е доста по-добре, ако вместо увеличения на средни заплати, да говори за заемите на правителствата му ! А те са за повече от 30 милиарда лева. Знаеш ли колко ми дреме за приказките на Дончев ?

158

Марин

преди 3 години

вдигнала се е средната заплата заради увеличението на учителските заплати, на МВР на военните , на администрацията и кметовете. Моята от частния бизнес не е вдигана от 5-6 години и то беше с 200 лева. Вие сте царе на изопачаването на нещата.

157

Анонимен

преди 3 години

капели шменти е ДПС

156

Анонимен

преди 3 години

ДОНЧЕВ Е БЪДИЩИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛчервените зомбита да го слушат и да не мрънкат

155

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Все лъжи -нагоре + проценти,всичко е -капели шменти !

154

Анонимен

преди 3 години

Сърбите никога няма да могат да ни задминатмного са конфликтни НАТО ги би и сега мълчат

153

морски

преди 3 години

Удриии !

152

АРЕ СТИГА ПРИТЧИ

преди 3 години

тия ги разказвай на сбирките на ОТРОВНО ОБЩЕСТВО, откъдето си се пръкнал

151

Зозо

преди 3 години

До ТОЯ НАРЕД ЛИ ЕХахахахааа, ЩЕ задминат сърбите, ама друг път :)))))))))))))))))) То и руското ЩЕ същата работа - гола хвалба :)))))))))))))))))))))))))))) Имаме БВП с 10 милиарда долара повече от сърбетата :)))))))))))))

150

Март

преди 3 години

Какъв е Дончев за да отчита ? Той може да отчета само срединет заплати на работещите министри от Герб в правителството на Мутрата от Банкя. Между впрочем, Борисов вече не може ли да говори, че да кара вицепремиерите си да му вършат работата. Сигурно може, но само когато си дама сакото на съветници от Герб. Горкият, останала му е само една риза на гърба и никакви пари си няма. А само обещава ли, обещава. При това, смята обещанията си в левчета, а българия вече е в чакалнята на еврозоната.

149

ВСЕКИ МУ по ЧЕКМЕДЖЕ

преди 3 години

а на НЕГО ПЪЛНО ЧЕКМЕДЖЕ

148

до 155

преди 3 години

Недей плямпа глупости, моля те! В офиса имаме двама сърби- младши програмисти по 3200лв. им даваме- злато са за тях, в София работят. Издържат целите си семейства. Не знаеш каква мизерия е в Сърбия!

147

ТОЯ МИНАВА ЗА УМЕН

преди 3 години

в ГЕРБ и присъдружните Патриоти

146

Анонимен

преди 3 години

ЗА 4 ГОДИНИ КОРУПЦИЯТА Е НАРАСНАЛА С 300%

145

ТОЯ НАРЕД ЛИ Е

преди 3 години

Сутринта имаше изказване на сръбския премиер, дето се хвалеше, че заплатите на сърбите скоро ще задминат българските, дето не знам колко си милиарда УЖ усвоени от ГЕРБ помощи от Брюксел. Усвоени, ама от КОГО. Това е ВЪПРОСА

144

Анонимен

преди 3 години

Пределно ясно е, че средната заплата върви нагоре. Преди години млади и зелени карахме коли на по 10+ години, а днеска се чудим на всеки 2-3 години с кой модел кола да заменим сегашната си с друга чисто нова. Това става с хората, които се разиват кариерно- всички около мен. На сервитьорите, кофражистите и шофьорите бих им казал да си сменят средата- да видят малко по-интелигентните компании и да се преквалифицират. Хубаво де, ама е невъзможно. Ниската класа си е най-разпространена по цял свят.