50

Анонимен

преди 3 години

Опита е не е бил ddos (с много заявки). От статията става ясно че е опит за преодоляване на защити.

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47С други думи, според теб, една система ако се срине (поради това, че има наплив, нека предположим, че не е атака) то тя е "некадърна". Ами ако е така, аз съм виждал да се сриват системите на Гугъл, Епъл, Сиско и още доста. Явно и те са "некадърници" и само в България има отделни велики "кадърници" (но главно по форумите де).Иначе, разликата между опит за атака и претоварване сравнително лесно се открива, тъй че ако министъра е правилно инфомиран, е ясно.

48

Анонимен

преди 3 години

Ситемата си е перфектна. А иначе да знаете, че хакването най-често не се отразява на работата на кой и да е портал. Работата се бъгва, когато подръжката започне да го кърпи и запушва.

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43Какво точно му беше "незсвързаното"?Мисля, че пределно кратко, точно и ясно се изразих.

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42 Платформата си работи Появява се някакъв бъг / неизправност Срива се систематаоправят проблема и пак си работи нормално

45

Анонимен

преди 3 години

Едно време се чакаше за банани, сега се чака за ваксини. Как щи ги стигнем комунистите.

44

Анонимен

преди 3 години

До 1-нОбадете се във ваксинационните центрове където сте се записали и си препотвърдете датата, часа и заявената ваксина. Елементарно действие, което ще спести време и нерви на всички, дори и да е имало поражения!

43

Анонимен

преди 3 години

След атаката върху НАП успяха да съберат ЕГН, сега ще успеят да съберат и номерата на личните карти, защото се изисква. Хем чипове в организма, хем данни при хакерите. Комунизмът си отиде, спете спокойно деца!

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38 Хубаво е ,че сте добре просто много несвързано ми прозвуча това , че "целта на руснаците е да се пречи на ваксинирането на Запад и че това можело да се очаква "

41

Анонимен

преди 3 години

Искам да задам въпрос на всички тия, които бързат тук да говорят за недобре направена платформа: ако е недобре направена, защо сутринта си работеше нормално и ако и след този инцидент пак продължи да си работи нормално какъв извод следва?

40

1-н

преди 3 години

Когато съм се записал за една ваксина а някой ми пробутва друга да не се чуди защо ставам и си тръгвам...а той да не ме води неявил се, а отказал подмяната, както е редно

39

До 32

преди 3 години

Абсолютно си прав! Познавам кадрите там и съм на същото мнение!

38

Анонимен

преди 3 години

Косъм ,пак със Толупа запалихте България ! Сега само Антон Тодоров и Тома Биков ще гласуват .....

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37Аз съм добре, защо, какво те накара да зададеш такъв въпрос?

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17 Сега целта на руснаците е да пречат на ваксинирането на Запад колкото се може повече и това можеше да се очаква!-----Добре ли сте ?

35

Германец

преди 3 години

Да ви имам айти специалистите ако разчитат на хуманност, за да не им пробият системата.Иначе какво да очакваме, като знаем как е спечелена обществената поръчка и какви капацитети са я спечелили.Мила родна (ваша) картинка.

34

Анонимен

преди 3 години

"Какво ще постигнат хората, които се записват за ваксина и не идват в този ден и час, и са едни и същи вече лица? Каква е тази цел? Това ли е хуманност, това ли е нашето разбиране за решаване на проблема. Ето с такива хора се борим, но аз вярвам, че разумът ще надделее","Ще постигнат недоволство в обществото, забавена ваксинация, и обвинения към правителството в "несправяне".Кой ли би могъл да иска такова нещо?Аз се сещам за държавата дето продава Спутник и нейните марионетки в България!

33

интереснно

преди 3 години

Съхранено , както в НАП ли

32

Анонимен

преди 3 години

Някое 6 годишно дете е отшло да търси ваксина, вместо в търсачката е написало думата Спутник V на мястото на паpoлата и е хакнало системата.

31

София

преди 3 години

Каква хакерска атака го го тоя парашутист. Информационно обслужване АД просто са си некадърни и не могат един елементарен портал да направят.