25

Анонимен

преди 3 години

Преди са стане съюзник със СССР с пакта Рибентроп-Мoлoтoв, Германия подписва Мюнхенското споразумение за съюз с Европа.

24

Анонимен

преди 3 години

Хитлер е преследвал евреите, и ги е вкарвал концентрационни лагери. Но да се твърди, че е имал програма да ти избива е преувеличено. Няма нито едно историческо доказателство за това, единственото доказателство е, че който не вярва в ЕС го вкарват в затвора, има много учени, изторици, писатели, журналисти и дори един химик които лежат с затворите на ЕС защото не вярват на историята с унищожаването на евреите. Просто - вместо научни факти и аргументи - в затвора.

23

въпрос

преди 3 години

абе защо, ако нещата които се казват за Хитлер сега са верни, е на Корицата на Американското Списание Тайм (издавано от Юдеи) през 1938 година за Личност на Годината?!

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Ако не беше нападнал СССР сега друга щеше да е историята, те до 22 Юни са били съюзници :)) Най-смешното е, че немците ги нападат с руско гориво, понеже СССР като техен съюзник им пращаше петрол, газ и т.н...:) За мое учудване нашите политици са постъпили много разумно по време на войната, хем отказаха да пратят войска в Русия, хем спасиха евреите си, явно са виждали в бъдещето :))

21

Ари Голдберг

преди 3 години

Честит Пурим, Братя!

20

Анонимен

преди 3 години

Ако искайте вярвайте, но единствения евреин който познавах през живота ми, ми каза, че Хитлер е бил извънбрачно дете на майка чистачка и богат баща евреин, при която тя е работила. Майката е била изхвърлена от къщата след като се разбира че е бременна, и цял живот е повтаряла на малкия Хитлер, колко са зле евреите. от тогава той ги намразва. Сам евреин ми го каза. Руски евреин живеещ в България.

19

Анонимен

преди 3 години

Хитлер е бил един от най-уважаваните политици през 30те. Избран е демократично от народа с голямо мнозинство. Човек на годината на списание Тайм. Дават му да проведе Олимпийските игри в Гернания (пълен абсурд ако наистина го смятаха за нацист). Дадоха ми половината територия на Чехия където беше най-мощната военна индустрия в Европа. Полския вънщен министър е държал портрет на Хитлер в кабинета си. Терминът нацизъм е измислен 60те за да оправдае това което направи Германия подкрепяна от Европа.

18

Анонимен

преди 3 години

Опитва се да изкарат, че видите ли Хитлер е бил виновен за всичко, никой не е знаел, сам Хитлер изби 20 милиона руснаци, те не са знаели за това.

17

Въпрос

преди 3 години

Войната е скъпо удоволствие? През чии банки беше финансирана Германия за войната и с Русия?

16

Анонимен

преди 3 години

В България антифашистката съпротива саботираше и взривяваше доставките за немската армия, българските антифашисти избиваха немски войници на българска територия. Но САЩ бомбардираха България и избиха без причина бяколко хиляди цивилни българи.За периода от две Световни войни, когато Швейцария според своето географско разположение се е намирала в центъра на военните действия, нито един снаряд не паднал на нейна територия.Помислете за това.

15

А генеалогията на

преди 3 години

другите, трагично известни с ролята си в историята,довела до огромни човешкижертви-Ленин и Сталин(масови убуйци според Запада)?По оценка на рускиявестник "Аргументи и факти",жертвите на Русия и СССР от ПСВ,ВОСР,Сталиновите репресии и ВСВ,както и косвени(неродени деца на убити бъдещи родители),възлизат на невероятните 80 млн.души.Във ВСВ СССР губи около 25 млн души.Значи от ПСВ, ВОСР,репресиите и косвени загубите са над 50 млн.В световенмащаб се счита,че ВСВ е отнела над 70 млн.души.

14

Исторически Факти

преди 3 години

България се би гордо на страната на Германия и в 1-вата и във 2-рата СВ, но след това падна под Юдеиска Окупация - първо от Марсисти за 45 години, а след това вече 31 години е под Ционистка Окупация!

13

Анонимен

преди 3 години

Аз съм гледал и чел други работи явно :) Че е имал земи и отглеждал пчели може, Адолф е бил заможен (не богат), съгласен съм че баща му е бил тираничен (за това майка му е най-близкия човек), то за Хитлер се пишат какви ли не неща :) Бил е абсолютен некадърник и парвеню, но по време на ПСВ открива че има ораторски заложби, въпреки че на нас ни звучи на лаене неговото ораторство :)) Времената са били тежки за Германия и съдбата се е усмихнала на Адолфчо, впоследствие немците са гузни и до днес :)

12

Анонимен

преди 3 години

Защо не напишете една статия, кой е бащата на Сталин ??Зашщото всички ще разберат, че е евреин ли ??А Троцки, Ленин, Маркс.. ?Я каква случайност, всички били евреи.

11

Анонимен

преди 3 години

Тая статия е четох във Фокус, Шпигел и Цайт. Явно пак трябва да напомнят на белия европеец, че е чудовище, расист, и нацист, и че трябва да се освободи от расизма, да се почувства виновен за всичко, и да даде правата си на бежанците.И после разбира се, да се ваксинира...

10

Русия=Психиатрия

преди 3 години

Жалко, че Адолф Хитлер не е бил оценен като художник по време на младежките му години във Виена. Вероятно нямаше да има Втората Световна война последвана от окупацията на България от СССР.

9

Adolf

преди 3 години

Какъвто и да е бил баща му, след Исус Христос, Адолф Хитлер е най-великият мъж, роден на Земята.

8

до 3

преди 3 години

нека да сме Човеколюбиви като Байдън и Юдеите които му дърпат конците - да бомбандираме безмилостно Сирия и всяка държава пречеща на интересите на Юдея!

7

до 3

преди 3 години

прав си Човеколюбие като към Палестинците в Окупирана им Родина!

6

SS

преди 3 години

До 3.И къде виждате това човеколюбие ? Представа нямате в какъв свят живеем !